Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük yarın akşam yemekteyiz =) merkeze kadar birlikte dönücez gibi gözüküyor=) işallah son anda bi aksilik çıkmaz günlük bişeyleri çok istediğimde hep hayal kırıklığına uğruyorum dua et benim için hadi bakalım=)
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
eisenheim said:
mutsuzum..
buna da şükür diyorum..

oha demek istiyorum sayın paticikler!
aynen bunu yazmak için girmiştim bende buraya

yoksa biz kardeşmiyiz la
O.o

mümkün deil şaka yaptım
Mesaj tarihi:
günlük yurttayım mal mal oturuyorum. canım sıkıldı yaaa ben bodruma dönmek istiyorum. hem ramazanda bitiyor içmeyen arkadaşlarımda içmeye başlayacak şöyle güzelce eğlenmek istiyorum. ama az kaldı az pazar günü ordayım
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
eisenheim said:
mutsuzum..
buna da şükür diyorum..

oha demek istiyorum sayın paticikler!
aynen bunu yazmak için girmiştim bende buraya

Evet, siz kardeşsiniz.
Mesaj tarihi:
abi bi isim de duzgun gitsin
adamlar carsamba veya persembe bigun sec demis. haftayadir diye dusundum carsamba dedim, sonra baktim bugun daha sali, eger yarin ve sonraki gun yapicaksaniz persembe olsun dedim.

lan yarin sabah 9 da baslicak interview'e gece 11 de mail atilir mi? haftayadir di mi bu? anasini satiim laaan
Mesaj tarihi:
Geldim günlüük
Artık İstanbul'da son haftam o yüzden bigzel tadını çıkarmak lazım.
Annemi pek özlemişim.
Tatilde babamla abim beynimin etini yediler.
Önümde 2 saat boyunca Tayyip'in yeni nesil Hitler olup olmadığını tartıştılar. Niyee?
En son arabada Çakıcı'ya geçtiler yok artık dedim bileklerimi kesmek için steril jilet arayışı içinde buldum kendimi.
Neyse şimdi herşey güzel :D
Mesaj tarihi:
günlük büyük bi yere iş başvurusnda bulundum ve referans gösterdiğim adamlada çalıştıkları için işe %70 alınma garantim var ve istediğim konumda eleman ihtiyaçları varmış=)

akşamada yemekteyiz tabi patrona işi bırakıcamı söylediğimde hemen git defol diye kudurmazsa günlük şans dile bana
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...