Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Saçlarım dökülüyor günlük ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 günlük yarın akşam yemekteyiz =) merkeze kadar birlikte dönücez gibi gözüküyor=) işallah son anda bi aksilik çıkmaz günlük bişeyleri çok istediğimde hep hayal kırıklığına uğruyorum dua et benim için hadi bakalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 günlük s...m böle işi ama yeter lan yeter deli ediyo bu adam beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yüzüme bile bakmayan bi kıza bakıcam diye aeeeeee diye 350 kişinin önünde kapıya girdim çat diye. Alçak karı onu bile görmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ulan tamam konuşayım da ne diyicem ben ona günlük 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ufak bir fırlamalık, bir heyecen arayışı, tatlı bir akşam üstü veee.... fedenin ayara doyduğu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 mutsuzum.. buna da şükür diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 eisenheim said: mutsuzum.. buna da şükür diyorum.. oha demek istiyorum sayın paticikler! aynen bunu yazmak için girmiştim bende buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 i r jawz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 gunluk unili oldum sonunda hadi eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 adamınbiri said: eisenheim said: mutsuzum.. buna da şükür diyorum.. oha demek istiyorum sayın paticikler! aynen bunu yazmak için girmiştim bende buraya yoksa biz kardeşmiyiz la O.o mümkün deil şaka yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 of günlük of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 günlük yurttayım mal mal oturuyorum. canım sıkıldı yaaa ben bodruma dönmek istiyorum. hem ramazanda bitiyor içmeyen arkadaşlarımda içmeye başlayacak şöyle güzelce eğlenmek istiyorum. ama az kaldı az pazar günü ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 günlük annemi çok özledim çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 adamınbiri said: eisenheim said: mutsuzum.. buna da şükür diyorum.. oha demek istiyorum sayın paticikler! aynen bunu yazmak için girmiştim bende buraya Evet, siz kardeşsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 günlük pyro ile ekmek arası bi kan bağı var ama söyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 NetApp is gorusmesine cagirdi enaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bizi çağıran yok iş görüşmesine lan. adam bilgili kültürlü tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 net apepesin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 az daha kassa journaymen olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 abi bi isim de duzgun gitsin adamlar carsamba veya persembe bigun sec demis. haftayadir diye dusundum carsamba dedim, sonra baktim bugun daha sali, eger yarin ve sonraki gun yapicaksaniz persembe olsun dedim. lan yarin sabah 9 da baslicak interview'e gece 11 de mail atilir mi? haftayadir di mi bu? anasini satiim laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Geldim günlüük Artık İstanbul'da son haftam o yüzden bigzel tadını çıkarmak lazım. Annemi pek özlemişim. Tatilde babamla abim beynimin etini yediler. Önümde 2 saat boyunca Tayyip'in yeni nesil Hitler olup olmadığını tartıştılar. Niyee? En son arabada Çakıcı'ya geçtiler yok artık dedim bileklerimi kesmek için steril jilet arayışı içinde buldum kendimi. Neyse şimdi herşey güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 günlük büyük bi yere iş başvurusnda bulundum ve referans gösterdiğim adamlada çalıştıkları için işe %70 alınma garantim var ve istediğim konumda eleman ihtiyaçları varmış=) akşamada yemekteyiz tabi patrona işi bırakıcamı söylediğimde hemen git defol diye kudurmazsa günlük şans dile bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Günlük yine gördüm lan :D ama kazasız belasız atlattım çok şükür bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar