cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 elimi yaktım günlük...kendi diğer elimle üstelik..sakar mıyım? hayır ama bi haller var bu ara.. 2 günde 2.zarar ziyan bedene hade bakalım :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Dynun said: günlük bölümümde sadece 5 erkek var. gerisi kız. hayırlı olsun hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Dynun said: günlük bölümümde sadece 5 erkek var. gerisi kız. hayırlı olsun oha bölüm neydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Masquerade said: Dynun said: günlük bölümümde sadece 5 erkek var. gerisi kız. hayırlı olsun oha bölüm neydi :D psikoloji mi? Bizde de 5 erkek vardı bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ders programımı beğenmedim günnük çok kızdım. ordan oraya kosusturup durcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 lan günlük, keşke benim bölümümde de sadece 5 erkek olsaydı.. 135 tane de kız olsaydı. ama güzel kız günlük, şimdiden anlaşalım. tamam mı? ayrıca "kız" lafı çok komik geliyor bana. bağyan zaten eksi puan.. "kadın" ya da "hatun" derim ama.. üniversitedekilere kadın demek de çok abes lan. erkek deyince de karşılık olarak hatun çok garip geliyor.. yani senin anlayacağın günlük, hitap etmek bile alengirli iş şu hatun milletine.. böyle bir çıkarım da yapılmaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 günlük web tasarımı sertifikamı almam lazım kurs merk gitmem lazım, muhasebeye sigorta için kimlik fotokopimi bırakmm lazım vs.. vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 günlük hastayım ateşim var su içiyorum içiyorum hala boğazım kuru iyileştir beni böyle sürünüyorum evde keyfim kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Dynun said: günlük, bölümümde sadece 5 erkek var. gerisi kız. hayırlı olsun omfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 günlük,ihtiyaçlar hiyerarşimin ayarı kaçtı.. oturup ders çalışmam lazım,gelişim varolmanın önüne geçti hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu kızda delimidir nedir terk etti 5 ay oldu hala mesaj atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 günlükkk çok mutluyummmm haftaya iş yeriyle iftara gidiyoruzzz odaa gelicekk oleyyyyyyy temmuzdan beri görmedim çok özlemiştim zaten bi an önce gelsin o gün yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Selam Günlük; Bugün abim geldi Amerika'dan. Babamla hava alanından aldık onu, ordan da yemek yemeye gittik bayağı güzel geçti enteresan bir şekilde. İki gün sonra da hep beraber Marmaris'e gideceğiz. Babam bir ilki gerçekleştirip beni kendisiyle aynı odaya almaktansa otelde ayrı oda tutmuş bana hayret. Bütün yaz tatil yapmamıştım iyi gelecek herhalde. Döndükten bir hafta sonra da gidiyorum zaten uzak diyarlara. Annemler bugün Londra'dan dönüyorlar evimin resimlerini göreceğim çok heyecanlı. Bir de şimdi aklıma takıldı ben doğru düzgün sigara götüremeyeceğim giderken valizim çok küçük. Mıçtık kısacası. Neyse yarın yazarım yine çüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Günlük, Yukarıdaki arkadaşımız İngiltere'ye gidince bırakmayacak mıydı sigarayı? destekliyoruz bırakması adımını. Ders kayıtları yüzünden mal oldu bünyem. ne zaman uyuyacağımı ne zaman kalkacağımı karıştırır oldum. Yarın da 3 dersi açıksız kapatırsak bi dönemlik strese geçici bi süre son vereceğiz. O yetmez proje için çalışmam lazım. Geçen yıl sözünü verdiğim ama hala yapmaya fırsat bulamadığım bi sunum var onu hazırlayıp teslim etmem lazım. of tatil bitti şaka maka. iyi oldu ama. Saygılarımı sunuyorum sana günlük. Üzme kendini e mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 allam ya. resmen evde canı sıkılan annenin kanepelerin yerini değiştirdiği gibi bi firefox bi opera, bi aimp2 bi winamp dönüp duruyorum. bi insan daha ne kadar sıkılabilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ulan ne hayatlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 annem gitti günlük. ne zaman ağlamadan durabilcem acaba ayrıldığımızda. bayramda da görüşemicez sanırım oof of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 lan günlük.. hiç üşenmeden motoruma binip dolaştım az önce.akdeniz bir başka yahu.hatunlar yürüyüşe çıkmıştı güzel motorumla biraz hava attım sanırım dalga geçdiler ama neyse :D sonra dayanamadım marketten ruffles clasic aldım en büyük boy(mavi paket) :D şimdi kendime film açıp rufflesımı çatur çutur yicem.. takılmak isteyen buyursun gelsin :) :) hayat güzel lan günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 vivavale of ya. tek kelime ile of yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ulen günlük hergün calışılırmı oha yaa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 faradaaaayyy! bağırmak için güzel bi kelime. canınız sıkılınca bi bağırın bak.. FARAAADAAAYYY!! güzel di mi? yüksek lisans için boğaziçine geçtik ama zorunlu derslerden birinden F alırsam öpüyorlarmış, güle güle diyorlarmış.. umarım çakmam. o kadar adam başvurmuştu, 3kişi almışlar. birisi benim evet.. 3kişi derslere girecek olmak garip bi şekilde korkutuyor beni. dahası önceden vermiş olduğum YL derslerini saydırma falan işlemlerine de girmem lazım kafa göz.. lakin cumaya kadar proje de teslim etmem gerekiyormuş.. hmm bu racta'nın son anda teslimine benzeyecek bence.. neyse efenim, koştur, yap, çöz, yeni iş, hallet, sorun mu varmış, yok et.. tarzı meşgaleler bariz sıktı.. hayatım normale girsin istiyorum. okula gideyim falan.. bi işe gireyim ya da proce alayım da parasıylan yapayım.. böle kafası kopuk tavuk gibi sağa sola koşturmak kötü.. yazık hem.. heba oluyoruz yawhu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 spordan döndüm ve garip bir şekilde halsiz olmam gerekirken daha bi canlıyım lan.ve uzun bir zamandır umut denilen varlıktan zerre kadar yoktu simdi sanki ortalıkta hiçbir şey yokken içimde bir huzur bi umut var.fazla kosup dopamin mi salgıladım bilmiyorum. böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 iyi geçirdiim bi gündü emeği geçen herkese teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 günlük sevindi günlük sevgilimi görmek istiyorum yarın ama vakti yokmuş üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 asinanyavuz said: vivavale of ya. tek kelime ile of yani. ne oldu ki ya bişi anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar