Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ractamainus said:
"elektrikler kesikti" büyük yalan günlük. takılma bana öyle =(

işteyim şimdi. karar anı yaklaşıyor. "haha" demiştim di mi günlük? çıldırma belirtilerine istinaden..

ne dedin çalışmamanı açıklamak için günlük heyecanla bekliyo :)
Mesaj tarihi:
Günlük, şu berbat gidişi ne durdurucak ? Hiçbirşey düzgün gitmiyor 2008'in başından beri herşey ters gidiyo günlük birşeylerin değişme zamanı gelmedi mi artık. Bu gün gözlerime inanamadım zaten yok artık dedim nooluyosa insanlar şaşırmış günlük.
Mesaj tarihi:
günlük iyi gibi görünüyorum dimi

hayır bok gibiyim şu an
20 dişim çıkıyo gidip çektircem
param yok
annemle tartıştım
kızlar konusunda şanssızım 3 kız arkadaşım var ama hiçbirini sevmiyorum

daha bi çok sebep sayabilirim
Mesaj tarihi:
lan!okul basladı bugun...İlginctir bi gazla basladım bugun derslere girdim falan hemde isteyerek noldu lem bana.Şu kadar yıldır uni okuyorum ilk defa ilk gun gidip derslere girdim.Derslerden onemli birsey var mı su an benim icin?hayır yok o zaman ben iyiyim gunluk iyi basladım daha da iyi olacak bu sene.Bi de mumkunse şu okulu bitirene kadar kız arkadaş falan istemiyorum aşk falan istemiyorum tamam mı gunluk?hayır kendime soz gecirebilmem lazım ama olmuo onun icin gunluk sen yardım et kimseyi sevmiim tamam mı?
Mesaj tarihi:
günlük ilk günden kaçırdım dersi. eheheu kolay uyum sağladım yani. ayrıca her şey o kadar iyi gitmeye başladı ki ölebilirim şaşkınlıktan. :D:D:D bi ifadeyle geziyorum o kadar sinir bozucuyum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...