Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 "elektrikler kesikti" büyük yalan günlük. takılma bana öyle =( işteyim şimdi. karar anı yaklaşıyor. "haha" demiştim di mi günlük? çıldırma belirtilerine istinaden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ehahah sinirlerim bozuldu şimdiden backspace-enter manyağı yaptım kendimi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ractamainus said: "elektrikler kesikti" büyük yalan günlük. takılma bana öyle =( işteyim şimdi. karar anı yaklaşıyor. "haha" demiştim di mi günlük? çıldırma belirtilerine istinaden.. ne dedin çalışmamanı açıklamak için günlük heyecanla bekliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 günlük istediğim kitabı aldım sonunda yavaş yvaş sindire sindire okuyorum =)bide açık öğr işlerini halledeyim sonra kurs veya laptop ikisinden birini seçicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 toplantıları seviyorum sm.. günlük! insana zaman kazandırıyor. yihuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 gunluk şu son 4-5 gunun hesabını kimden sorucam lan ben!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Günlük, şu berbat gidişi ne durdurucak ? Hiçbirşey düzgün gitmiyor 2008'in başından beri herşey ters gidiyo günlük birşeylerin değişme zamanı gelmedi mi artık. Bu gün gözlerime inanamadım zaten yok artık dedim nooluyosa insanlar şaşırmış günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 günlük iyi gibi görünüyorum dimi hayır bok gibiyim şu an 20 dişim çıkıyo gidip çektircem param yok annemle tartıştım kızlar konusunda şanssızım 3 kız arkadaşım var ama hiçbirini sevmiyorum daha bi çok sebep sayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 o değil cidden kafam karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bi eksiklik var sanki günlük. çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sanki hayatım yoluna giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 lan!okul basladı bugun...İlginctir bi gazla basladım bugun derslere girdim falan hemde isteyerek noldu lem bana.Şu kadar yıldır uni okuyorum ilk defa ilk gun gidip derslere girdim.Derslerden onemli birsey var mı su an benim icin?hayır yok o zaman ben iyiyim gunluk iyi basladım daha da iyi olacak bu sene.Bi de mumkunse şu okulu bitirene kadar kız arkadaş falan istemiyorum aşk falan istemiyorum tamam mı gunluk?hayır kendime soz gecirebilmem lazım ama olmuo onun icin gunluk sen yardım et kimseyi sevmiim tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ractamainus said: toplantıları seviyorum sm.. günlük! insana zaman kazandırıyor. yihuu haha günlük geç oldu ama kurtardın galiba, hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 günlük ilk günden kaçırdım dersi. eheheu kolay uyum sağladım yani. ayrıca her şey o kadar iyi gitmeye başladı ki ölebilirim şaşkınlıktan. :D:D:D bi ifadeyle geziyorum o kadar sinir bozucuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 günlük evde çikolata yok napıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 he bi de pati erkeklerinin karı gibi dedikodu yapmasına da ayrı bi hastayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ders programım kafamı karıştırıyor tepem atık asabım bozuk kalbini kırarım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pogodi said: he bi de pati erkeklerinin karı gibi dedikodu yapmasına da ayrı bi hastayım... nerde yapıyolar ki noluyoruz?da mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 çok sıkıldım lan günlük.okul başlasaydıda artık meşgul olcak bişiler bulurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 smash said: pogodi said: he bi de pati erkeklerinin karı gibi dedikodu yapmasına da ayrı bi hastayım... nerde yapıyolar ki noluyoruz?da mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yorumsuzlaştım birden delay geldi birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Yeni konu diye girdim 3 senelikmiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 günlük, bölümümde sadece 5 erkek var. gerisi kız. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oha dinan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar