darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 hep günaydın diye msj atardım bu sefer iyi geceler olsun günlükk düğünden geldim öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 günlük kötüyüm uzun bi aradan sonra lustral kullandım sabah dünyanın en mutlu insanı olcam ama sahte bi mutluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 güzel bi akşamdı günlük, eğlenceliydi baya hatta tüm günüm güzeldi yani yehu yarın da bizimkiler bi yerlere gidicek ben boş evde keyif çatıcam yes of kors, açıcam müzüü, vericem dansı, çaktıkıçaktıkı, işte bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 kardeşimde üniyi istanbulda kazndı. istanbula yanıma geliyor, yeni ev bulmam lazım, bıktım usandım taşınmaktan, havaya para saçmaktan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 2 gündür uyumuyorum, uyuyamıyorum. umarım birazdan uyuyabilirim :/ çok ilginç bi babam var ayrıca. sabah kahvaltısında bana pattis kızartmış. valla hiç acımadım, hepsini yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Günlük lan, bugün ortaokuldan arkadaşlar buluşma düzenlemiş. Gidiim bakim napıolar. O diil de 4 Ekim'de Kıbrıs'a doğru uçuyorum. Canım İstanbul'um seni özlicem. Simit dicem, çekirdek dicem, saçmalıktan kaçıncam günlük. VCD VCD diolar da bölüme ulan bildiğin GİT be. Nese hadi ben dotaya kaçtım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Gidiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ahahha inanılmaz eğlendim az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 günlük naber bugün kahvaltı etmeye arkadaşla bi yere gittik , millet kahvaltı ediyordu omlet bal zeytin falan ben iskender yedim böyle millet baktı böm böm bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 vay ayı. günlük elim acöö. samsun pidesi istiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 günlük dün gece bi içmişim anlatamam. kafam inanılmaz güzeldi. arkadaşların meyhaneye gittim rakı içtim , ordan bodruma indim üstüne cila bira teyy 1 haftadır kafam böyle iyi olmamıştı. nedeni de 1 haftadır içmemem herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 zamanla gecer dediler. kime anlattimsa, nasil anlattimsa ve nerde anlattimsa anlattim, hep "zamanla gecer" dediler. zaman gecti, mart nisan mayis ... agustos bitti. zamanla biseyler gecmedi, sadece paylasilmaz oldu. "hala mi ya" diye cikismalarin sertligi arttikca paylasamaz oldum. bilgisayarimdaki fotograflarini sildiler. engel olmadim, biliyolardi bakip, O'nu dusunup agladigimi. Telefonunu ben sildim, "beni rahatsiz ediyosun" dedigi gun. etmek istemedim ezberimde tabi ki ama, caktirmiyorum telefon defterine. Bugun sans eseri kardesin msnini actim, onun listesinde vardi o. Bursaya beni yolcu etcegi gun cektigimiz bi fotografi koymus, ben kismini kesip. cok garip oldum. ben kismini kesmiş hayatından. terkedilme olayının bu kadar agir bi vakaya donebilecegini dusunmuyodum. nasil atlaticam lan ben bunu.. of of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 telefonu kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 git git git burdan yenik düşmicem o salak hislerime istemiyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 rahata erip nihayet bilgisayar için gidip konuşmak istiyorum.. ama asıl ondan sonra başlıyoruz, ilk alacağım kasa rc690 olacak sanırım. sonrasında ise 2.el bi fulltower kasa alıp şimdi kullandığım kasa ile birlikte güzel kesip biçerek yeni bir kasa yapmak istiyorum! rc690'a dokunmadan satarım eğer adam gibi bişiler yapabilirsem. ha kış ortasında nerede kesip nerede biçicem, nerede boyayacağım orası da ayrı bi terane olabilir tabii.. inşallah hele bi dertlerimden kurtulayım da sonra keserim! nihahahahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 offffffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sonunda işten cıktım rahatım artık yarın kayıta gidicem sabah sabah vapur sefası rulz bi de gizli gizli bi sigara yakabilirsem cok güzel olucak vapurda =) onun dısında eskrim ve buz hokeyi beni bekliyor nasıl olsa artık bol bol zamanım var yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 tatile gittim, geldim. çok kısa sürdü. ama bende öyle bir mutluluk bıraktı ki.. onu öyle bir haykırmak istiyorum ki aslında. umarım o kısa sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 3 gündür bayaa kötüyüm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 büyüdüm ben gunluk cok büyüdüüm,adeta adam(!) oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 çarşambaya az kaldı.şu sınavları bi atlatiim çok rahatlıcam. neyse ki yarın güneş geliyor yardımcı olucaktır bana. bi de şu günlükteki damar insanları görüp üzülüorum meh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 dory said: zamanla gecer dediler. kime anlattimsa, nasil anlattimsa ve nerde anlattimsa anlattim, hep "zamanla gecer" dediler. zaman gecti, mart nisan mayis ... agustos bitti. zamanla biseyler gecmedi, sadece paylasilmaz oldu. "hala mi ya" diye cikismalarin sertligi arttikca paylasamaz oldum. bilgisayarimdaki fotograflarini sildiler. engel olmadim, biliyolardi bakip, O'nu dusunup agladigimi. Telefonunu ben sildim, "beni rahatsiz ediyosun" dedigi gun. etmek istemedim ezberimde tabi ki ama, caktirmiyorum telefon defterine. Bugun sans eseri kardesin msnini actim, onun listesinde vardi o. Bursaya beni yolcu etcegi gun cektigimiz bi fotografi koymus, ben kismini kesip. cok garip oldum. ben kismini kesmiş hayatından. terkedilme olayının bu kadar agir bi vakaya donebilecegini dusunmuyodum. nasil atlaticam lan ben bunu.. of of.. unutursun için yana yana unutursun ölüm sana bana zaman basıp kanayan yarana unutursun unutursun dicem ama yalan söylemiş olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hof! :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 pof! :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 evet malesef öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar