dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 oh bok! işim ancak şimdi bitti.. birazcık uyusam ngzel olacak.. abi başımın devamlı belaya girmesinden ben sıkıldım karma sıkılmadı.. yarını bi atlatsam da hayırlısıyla.. umarım sorun çıkmaz çalışmalarda. gerçi yazısını temizlemem gerekecek tabii. ondan sonrasında hangi gün ne yapacağımı karıştırmasam bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 gunluk ya topik kapandı eglence bitti napsak.. o degilde gunluk dota da yok.. bi de gunluk ne dicem 13 gun dicem evet 13 kaldı mutlu olmaya heyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 günlük istersem çok güzel trip atabilirim. bu böyle biline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 günlük ne biçim bi muayene oldu anlamadım valla adam parmak ucuyla dokunmaya korkar gibi baktı ultrasona git dedi yarın ultrason sonuçlarımı alıcam 2eylüldede doktora gidicem tekrar ama hastaneye girer girmez insan psikolojik olarak çöküyomuş bunu farkettim bi sürü hasta insan fln işallah sonuçlarım iyi çıkar günlük valla o hastane ortamı tedavidir fln çekilcek gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 sabahlara kadar cs oynamaya bayılıyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Günlük, okulda ne anlamsız ne beceriksiz insanlar var ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Selam günlük. Sokam Görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bak günlük ben türküm, benim babamda türk, babamın babasıda TÜRK! dağıttırma kendini bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 nileppezdel said: Günlük be, üzüldüm şimdi. Bu hıyar bu kıza hep berbat davranıyo. Ayrılsalar da kurtulsa artık. Ben burda üzülüyorum. Of :( Hadi görüşürüz gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 İnsan zor durumlarda anlıyormuş dostunu düşmanını az önce bunu öğrendim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Sonuna geldim galiba, yine aynı buruk karın ağrısı ve stresi şu acayip duygusallıktan kurtulmanın bir yolu yokmudur ? Kafasızlık bende ama sen kalkıp 1500 km. yaparsan onun için o sallamaz tabi seni. Dönüpte sen zaten festival için geldin der. Kim bilir kim anlar ? Her seferinde aynı her seferinde benzer son. 2 yıldır aynı senaryo. Kim yaşar başka böyle bir kaderi ? kim çeker benden başka ? İyi niyetimden ve duygusallığımdan arınmam lazım çünkü kimse saf değil bu dünyada ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 günlük sabah 10'da yatıp bütün gün uyudum <.< saati 12'ye kurmuştum aslında ama nası yaptıysam "cuma gününün" 12'sine kurmuşum >.> şimdi de anneme gidicem ama, hiç evden çıkasım yok leş gibiyim çünkü <.< ama üç gündür gidicem anneme artık bugün de gitmezsem çok ayıp olucak, gidiyom o yüzden >.> uyku saks <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 umarım yaratıcının beni buraya yollarken düşündüğü ve benim an itibariyle anlamadım büyük bir planı vardır.. çünkü o anda ne düşündüğünü ve bundan sonra ne olacağını çok merak ediyorum.. gerekli hiçbir şeyle donatmamışken gereksiz tüm dallarda oldukça detaylı bir çalışma yapmış olması garip.. yoksa garip değil mi? her şey afaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 artık bi işe girmek istiyorum. delirecem 20 güne kadar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 gunluk yarın yazokulu finalleri bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ulan kafa iyi derse girdik. herif işlemcimi yaktı direk. kurtarmaya çalıştıkçada error verdik. gündüz almamak lazımmış onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kötüyüm kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 . olm hava atmış gibi hissettim kendimi ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 3 4 de yetmemiş günlüğü yalıyor abooov günlük lan. kuzenim bulutlu fotolar çekmiş annem ver cansına baksın o bulutlara bayılır dedi. bildiğini bilmiyodum, mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 fena gitmiyo lan. bide şu gitarı bi ilerletsem. para yok akû Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 çok işim var. nüfus dairesine gidip nufüs kayıt örnegi almam lazım notere tastikletmem lazım sonra muhtarlıga gitmem lazım ikametgah almam lazım bankaya gitmem lazım hesap için. başka bankaya gidip para yatırmam lazım. okula gidip diplomamın fotokopilerini halletmem lazım. savcılığa gitmem lazım. lazım da lazım. çook işim var çook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 sevgili günlük.. 3 yıl sonra bugün tatile çıkıyorum adam gibi.. çok heyecanlıyım lan! ama hiç bir planım yok, yani sap sap istanbul'da oturma ihtimalim var. iş yerinden gazı dayadılar.. "olympos'a git süfer yer" diye. galiba gideceğim ama yanıma birilerini bulmam lazım. eskisi gibi 234234 kişi toplanıp bir halt yapamaz olduk. dağıldık be. inanılmaz yaa.. özellikle dünün stresinden sonra bugün o kadar mutluyum ki.. yürü be. tatil lan tatil. boru değil! geç oldu ama güç olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Selam günlük. Sokam demiycem bugün. En azından burada demiycem. İçimden diyeyim artık. Görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Kendi dönüm noktamı yaratamayacak kadar çıkmaz bir sokağa kapalı kaldım. Eskiden kurduğum cümleler,konuşmalar,hepsi yok oldu bir anda yenilemiyor kendilerini. Savaşamıyorum istediğim şey için bir çaba gösteremiyorum veremiyorum dikkatimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar