ivy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yazıktır kız öle deme cansuya =P gerçi hoş cansuya dememişsin ama olsun günlük sor bakem tatmin olmuş mu egosu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yavrukuşum italyaya gidio günlük. gelsin hemen ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Günlük bugün AKP kapatılmadı, Tayyip hala başbakan, hala berbat bir gün. Yarın da böyle olacak, sonraki gün de, ve bir sonraki de... Hoşçakal günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 3 sınav bitti 3 sınav kaldı bitanesi yarın gram çalışmadım. arasınavlarda curvee gömmüşüm ama :) nasip ya bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Kendimi seviyorum, belkide sevmiyorum.. Bilemiyorum gunluk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben de filmlerdeki felan gibi biri nasılsın dediğinde, never been better dicem günlük. son 3 mesaj çok güzel durmuş peş peşe felan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 irin said: N-c said: gizi u luv him( B ) i love the other him( Y ) çok mu aşığız ne? neyse... ask kampı varmıs senin evde ben de gelicem zırıldıcam gel kız gel ayıp ediosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 öhöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bir gün daha bitti. masamda yığılı makaleler ve başlanmamış midterm essayi. aah aah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 pazar yaklaşıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 günü dünüme sakladım ama sana yazıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agamemnon90 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bok gibi günler geçiriyorum günlük, çok kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 günlük akşam konsere gitmeseydm keşke konserde güzeldi coştuk eğlendik ama aklım onda kaldı.adım gibi emininm günlük ondanda bana karşı bişeyler var sözlerinden davranışlarından belli ediyo hafiften=) saat 10da bitmiş işleri erken bitse konsere beraber gidebilirdik. off günlük leyla mod: on olduk yine artık 2 hafta sonra görücem onu tatile gidiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 seni reddedicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 geceleri sabaha bağladık. sabaha kadar yasayıp tükettik. simdi en iyisi uyuyayım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ivy said: yazıktır kız öle deme cansuya =P gerçi hoş cansuya dememişsin ama olsun yok len ona demedim zira o zırıldamaz,çemkirir falan,yıkar ortalıgı,ordan biliyorum @n-c saol anam en yakın zamana insallah gunluk seni bos gecmeyeyim di mi,kızarsın fln şimdi.bugun vize hedesine baslıyorum artık,yoksa alamayacaklar beni adamlar,bi de bugun daha mutluyum gibi=)off ama tuvalet gene sapıttı kullanamıyoruz,arkadasa dus almaya giden insan olucam gibi,ama yurda mı gitsem,neyse bakıcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 günlük, baştan aşşa odun olmak istiyorum ben, 2,5 yıldır görmediğim bi kızı rüyamda görmek istemiyorum :/ dün izlediğim filmdeki kadına benziyodu biraz ondan heralde. pörf lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 vay odun vay (belki biraz moralin düzelir diye dedim ^____^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Günaydın günlük. Dün akşam dışarıya çıkmak baya iyi geldi bana. Ehah şimdi annem geldi Lenny Kravitz konseri bişeye benzemiyomuş mutlu oldum o zaman iyi ki gitmemişim :) İşte bugün o gün!!!Sonunda davul dersine gidiyorum! çok heyecanlı :P 11'de kalkmam biraz gereksizmiş aslında daha 35 dk var boş boş oturuyorum. Neyse günlük hazırlaniyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Günaydın, Dün doğum günümdü kuzenle gidip taksim yaptık bikaç bira içip lafladık sonra döndüm eve üstüne sevgilimin gelirken getirdiği en sevdiim ingiliz biramı içtim, evet son kutu idi onu da doğum günümde bitireyim demiştim pek bi iyi gitti =) üstüne de 2 bardak burn+smirnof çaktım oh sabah mis gibi kalktım valla az baş ağrısı var ama misler gibiyim =) Bugün patiden kimseyi banlememek için çalışıcam bakalım başarılı olacakmıyım o kadar başka bişi yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 beni banleyebilirsin 1 günlüğüne doğum günü hediyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 günlük forum hesabımın kenarında slyı banle butonu istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 wtb mentality.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 tam bir embesilim. sabah kalkıp çalışırım gibi bi yalanı kendime yutturduğum yetmiyo bi de sınava da kalkamıyorum lan hadi kalkıp çalışmıyosun bari kalkıp sınava git öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 off.. nasıl hayal kırıklığına uğradım varya günnük ebem bile ağlıyor walla. Mayıs Haziran Temmuz 3 ay lan 3 ay.. 1.5 aydır da yok, güvendik bi kere.. Dedik sonuçta babamız onun tohumuyuz.20 yılda 1 kere bi işe yarar. Nerdeeee.. Yok lan, işe yararmış gibi yapıyormuş.1 ay önceki hikayeyi tekrar dinledim. Sorun beklemekte değil, ne kadar ilgilenmediğini görmek üzüyor artık.Ulan hiç mmi sevmez, ilgi göstermez bi baba oğluna.. Ölüp gitsem olsun yapcak bişi yok dicek adam. Napsam boş artık, bazen ne yaparsam yapıyım olmuyor a.k. Bünyemde dolaşan alkole takviye tek çözüm.Artık ne diyeceğimi bilmiyorum. Resmen yıkıldım ya. 20 yıldır baba ne bilmiyorum, anlatmaya çalısanım var allahtan.Oda yanımda değil. Anam desen, ben hem baba hem ana hem arkadaşım der, hepsini olmaya çalışınca hiçbiri olamaz. Bıktım ya.. Gerçekten, bıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar