Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük akşam konsere gitmeseydm keşke konserde güzeldi coştuk eğlendik ama aklım onda kaldı.adım gibi emininm günlük ondanda bana karşı bişeyler var sözlerinden davranışlarından belli ediyo hafiften=)
saat 10da bitmiş işleri erken bitse konsere beraber gidebilirdik. off günlük leyla mod: on olduk yine
artık 2 hafta sonra görücem onu tatile gidiyomuş
Sosyal ağlarda paylaş

ivy said:
yazıktır kız öle deme cansuya =P
gerçi hoş cansuya dememişsin ama olsun
yok len ona demedim zira o zırıldamaz,çemkirir falan,yıkar ortalıgı,ordan biliyorum

@n-c saol anam en yakın zamana insallah

gunluk seni bos gecmeyeyim di mi,kızarsın fln şimdi.bugun vize hedesine baslıyorum artık,yoksa alamayacaklar beni adamlar,bi de bugun daha mutluyum gibi=)off ama tuvalet gene sapıttı kullanamıyoruz,arkadasa dus almaya giden insan olucam gibi,ama yurda mı gitsem,neyse bakıcaz artık
Sosyal ağlarda paylaş

Günaydın günlük.
Dün akşam dışarıya çıkmak baya iyi geldi bana.
Ehah şimdi annem geldi Lenny Kravitz konseri bişeye benzemiyomuş mutlu oldum o zaman iyi ki gitmemişim :)
İşte bugün o gün!!!Sonunda davul dersine gidiyorum!
çok heyecanlı :P
11'de kalkmam biraz gereksizmiş aslında daha 35 dk var boş boş oturuyorum.
Neyse günlük hazırlaniyim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Günaydın,

Dün doğum günümdü kuzenle gidip taksim yaptık bikaç bira içip lafladık sonra döndüm eve üstüne sevgilimin gelirken getirdiği en sevdiim ingiliz biramı içtim, evet son kutu idi onu da doğum günümde bitireyim demiştim pek bi iyi gitti =) üstüne de 2 bardak burn+smirnof çaktım oh sabah mis gibi kalktım valla az baş ağrısı var ama misler gibiyim =)

Bugün patiden kimseyi banlememek için çalışıcam bakalım başarılı olacakmıyım o kadar başka bişi yok şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

off.. nasıl hayal kırıklığına uğradım varya günnük ebem bile ağlıyor walla.

Mayıs
Haziran
Temmuz

3 ay lan 3 ay..

1.5 aydır da yok, güvendik bi kere.. Dedik sonuçta babamız onun tohumuyuz.20 yılda 1 kere bi işe yarar.

Nerdeeee..

Yok lan, işe yararmış gibi yapıyormuş.1 ay önceki hikayeyi tekrar dinledim.

Sorun beklemekte değil, ne kadar ilgilenmediğini görmek üzüyor artık.Ulan hiç mmi sevmez, ilgi göstermez bi baba oğluna.. Ölüp gitsem olsun yapcak bişi yok dicek adam.

Napsam boş artık, bazen ne yaparsam yapıyım olmuyor a.k.

Bünyemde dolaşan alkole takviye tek çözüm.Artık ne diyeceğimi bilmiyorum. Resmen yıkıldım ya.

20 yıldır baba ne bilmiyorum, anlatmaya çalısanım var allahtan.Oda yanımda değil.

Anam desen, ben hem baba hem ana hem arkadaşım der, hepsini olmaya çalışınca hiçbiri olamaz.

Bıktım ya..
Gerçekten, bıktım...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...