utopia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 another epic fail of Utopia. neyse, biraz daha böyle giderse en azından Bodrum'a kafam rahat giderim. ki böyle gidecek gibi gözüküyor. hepsi bizim için tabiyki. TABİYKİ. şimdi daha öncelikli dertlerim var. mesela türkçeden notumu öğrenip Erasmus'u kesinlemek, sezonu huzur içinde bitirmek, repertuara harika şarkılar bulmak, 4 final 2 ödev atlatmak, yüzmek, Erasmus oryantasyonu vs. Ben günlük işlerime döneyim yine. ötesi bana yaramaz. at gitsinühehwüwhe. neyse. öperim. başım çok ağrıyor. bir kahve daha mı yapsam şöyle içine kavunlu vodka koyup napsam. çok da güzel oldu, pek de güzel oldu lakin bitmek üzere keglevich de. lanet olsun neyi beğensem bitiyor lan şimdi fark ettim asfg. kthxbb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 günlük içimde sebepsiz bir huzur var bişeyler olcak sanki beni çok mutlu edecek bişeyler olcak hislerime güveniyorum da çabucak olsa ya ne olcaksa üzülmekten yoruldum artık hala da korkmadan sevebiliyorum ya garip olan bu her sevginin sonunda üzülmek olduğunu bile bile.. anlık mutluluklarla yetinebiliorm sanırım artık.. her zaman 'an' ı yaşa dedim kendime ve öylede yaptım 'o'nunla da başkalarıyla da arkadaşlarımla da hep anı yaşadım ama onunla olanlar çok ayrıydı be!..sanırım anladım o 'an'ı yeniden istiyorum daha doğrusu 'an'ları 'O'nunla olan o güzel 'an'ları.. sadece an ve anı olarak kalmasını istemediğimden istemekten vazgeçmiyorum.. vazgeçmeyeceğim.. öfff ya gecenin birinde gene bunalıma soktun beni günlük gideyim ders çalışayım madem bu kafayla nasıl alacaksa beynim yok yönetimmiş yok organizasyonmuş ya da çalışmayım ya en güzeli yarın çalışırım dinç kafayla (öğrencinin kendine söylediği en büyük yalan da bu olsa gerek ) hadi bis spater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bro günlük gece gece kalktım üşenmedim bu saatte karpuz buldum geldim kestim koydum buzluğa girişicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hehe günlük, he günlük sana he ismail. herşeye he. döneyim bi de ismail. hiç dert değil. bana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 gereksizlik güzel ama ruhsuzca yalan mı günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ulan şimdi kafama dank etti, 12 gün için bir ay geçirmek zorundamıyım ben istanbulda? zaten o da gebzeye gitmiyomuş. bi halta yaramadı istanbul işi. holy fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ben bi bok yedim. msj attım. nolacak şimdi. ekşınlı günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Yürüdüm... yürüdüm.. çok yollardan geçtim ama inan çok büyüdüm.. Düşündüm... düşündüm... sebebini bulamadım neden neden neden çok üzüldüm. Şimdi; aç kapını lütfen, çünkü ben geldim. Çok üşüdüm, çok soğuk yerden geldim. Bana biraz gülümser misin? Kimseye sormadım, yolu kendim buldum geldim. Simsiyahların içinden sana karbeyaz geldim. Beni biraz sever misin ? ben geldim.. Üstüm biraz tozlu, yolda çok düştüm geldim. Ellerim çizik üzgünüm, dikenliklerden geldim. Kalbim paramparça ama sana topladım geldim. Bir bilsen neler yazdım, hepsini yaktım geldim. Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim. Çocukluğumun söküklerini dikebilir misin ? İzin ver de oturayım lütfen, bacaklarımı çok yordum geldim. Kusura bakma üstüm ıslak, büyük yağmurlardan geldim. Anlatsam herşeyi, dinler misin ? Yanıma para almadım, beş kuruşsuz geldim. Yolda biraz acıktım ama sana, dayandım geldim. Hiç yokken hep olmak nedir, bilir misin? Kendime devdim! devdim! devrildim geldim. Kardım, buzdum eridim, erittim geldim. Aşkı sırtıma aldım, taşıdım, "evladım" dedim. Açtım, soldum, sarardım geldim. Yandım, söndüm, kül oldum geldim. Ellerinle ellerime su dökebilir misin? Yüzüme vurdu rüzgar yağmuru, "daha çok" dedim. Yağmur carptı kendini bana, "bu yetmez" dedim. Kırılmış kanatlarıma birkez dokunabilir misin? Taştım, dağdım, kum oldum geldim. Camdım, kayaydım, tuz buz oldum geldim. Beni tanrı'ya tekrar inandırabilir misin? Bin kere öldüysem, bin kere dirildim geldim. Canımdan can, kan verdim ama adını yaşattım geldim. Yedi kat yerin dibinden beni duyabilir misin? Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim. Dönecek yerim kalmadı, herşeyi mahvettim geldim. Şimdi beni biraz sevebilir misin? Ben geldim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 günlük, bugün ahlaki bi suç işledim. ve bi bok anlamadım. kafama yapıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 günlük koyayım ahlakına suçuna, olan bana oldu be ona yanıyorum. kafama yapıyım tekrardan. hürmetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yarın son finalim olduğu için oturup film seyrettim günlük. öğrenci psikolojisi. genel biyoloji ftl. mikrobiyolojide çocuğu koyunca genel biyoloji ne lan diyosun. ama öyle olmuyo günlük ittiricem sevdiğimin bitkileri. 200 sayfa otla alakalı bilgi mi olur kardeşim? ben bunu ezberlersem aa yürüyen odun demezler mi bana? ben napıyorum tabiki film seyrediyorum. yoksa öğrenci olmanın mantığı nedir ki? gece gece karpuzuda kestim üşenmedim küçük küçük peynircikler yerleştirdim çünkü karpuzu yerken biyandan peynir yemeğe üşeniyorum. şimdi sigara yaktım bitane uludağ limonata diye bişi varmış aa limonata lan sıcaklarda iyi olur diye aldım develer limona işemiş güneşte kurup koymuşlar. dünyanın en iğrenç şeyi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 günnük sana bi soru herşey nezaman yoluna gircek ? nefesimi tutup içimden 148 e kadar sayınca dimi.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 günlük üstümdeki salağa söyle öyle yaparsa ölebilir :P günlük sabah 7de yattım öğlen 12de kalktım bugün taksimde sabahlıyacam sen bana güç ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 GÜNLÜK DELİRDİM BEN. ŞU ANDA ŞU GÜN DELİRDİM BEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ÜSTTEKİ ARKADAŞA KATILIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 günlüx: Finallerimin çoğu bitti azı kaldı. Pazartesine de stüdyoyu aldım aylar sonra tekrar müziğe geri dönüyorum güzel olucak! 11de de 2. japonca sınavıma girecem. Başarıorum bu işi galiba ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 günlük boğazıma cips takıldı, öehhöe onun dışında çok eğleniyom lay lay daha 3 finalim var ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 günlük. ben çok sıkılıyorum. zaten saat 3te uyandım. inan yapıcak bişey bulamıyorum. deneme çözesimde yok şimdi. nasılsa akşam da yapıcak bişey bulamayıp deneme çözücem. ama sonuç olarak şu anda yapıcak hiçbirşey bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 finaller bitti günlük. FİNAL BİTTİ(CAPS AÇIK) yarın sabah istanbuluma dönüyorum. yehuleayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 gunluk hayatta bildigim tek bişey var o da yapilan hiç bir kotulugun karsiliksiz kalmadigi. -selena. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 günlük, kalfest yalan ötesi oldu.. allah kahretmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 SES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 gunluk!! gunluk heycanliyim legbra geliyo kankiş geliyo! bu gece biniyo otobuse yey! 5 gun burda kalicak pekala eglenicez basarabilirsem domatiz yediricem ona ehuhau gunluk, oyle zor bi zamanimda gelip bana destek oldugu icin arkadas chip puan veriyoum ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 günlük böyle adalete takim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar