ivy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 valiz hazırlamam lazım yapmıyorum neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ulan yorganı örtüyorum terliyorum yere atıyorum üşüyorum. İşkence oldu geceler. Orta yolunu bulamadım ki ffs. Nalet olsun böyle dünya düzenine. Kahrolsun teflon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 of günlük yarın 3983983983983938938 sayfadan eşya hukuku finali var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 *bugün işten ayrıldım eski düzenime geri dönüyorum bi süreliğine.. extradan gelen parayla geçinip okuluma gidicem yani bi süre.. *arabayı satıp yenisini aldırmam lazım..wolkswagen bora aldıriim diyorm.. ne dersin günnük? *artık bi aşk hayatım olmalı..aşka koyyim bi kız arkadaşım olsa yeter.. *artk body olayında düzene girme vakti geldi.kilo almayı hızlandırıp deişen programla daha sağlam bi vücut yapmam lazm.. *şu okulumda hayırlısıyla bitsede gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sevgili günlük arkadaşlar yeni gitti. uykum gene yok. ne yapıcam pek bi fikrim de yok şimdilik yazılanları okumakla yetiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Günlük, Baya boş yalnız şu an, hiçbir şey yok yapıcak. Sıkıntıdan mmorpglere filan baktım beleş oynayabiliceğim güzel bir şeyler var mı diye, ı-ıh. yalan. Msnde kimse yok, insanlar konuşmuyor. Arayanım soranım yok zaten. lulz. Sınav kağıdı geldi bu arada, gelene kadar hiç bu kadar stress yaptığımı hatırlamıyorum, ama şaka maka az kaldı. of. Sonra, eski sevdicek ne dicekse vazgeçti heralde, aramadı tekrardan beni. Ben de hala aramaya çekiniyorum. Büyük ihtimalle kalıcak gibi böyle. Napalım zaten olucak gibi değildi. Eee, işte böyle. Şimdi gidip yapıcak bir şeyler bulmaya çabalıyayım. Belki msnden bir ikisi yazar, nerden biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 evet hazırım sayılır. sabah 9da otobüsüm kalkıyor iyi yolculuklar de bana günlük bekle beni istanbool yenicem seni asddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 iyi yolculuklar ayvi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 hadi hayırlısı asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Sevgili gunluk, yine bir gunumu daa ultima online a harcayarak hem eglendim hem uzuldum..aslında eglendim ama olsun yine de baska baska da eglenebilirdim gibi..hadi wyrm beni bekler..innox.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 screwy'nin günlüğünün bize yansımayan tarafı ULAN GÜNLÜK forumda bi lavuk bana tontişim dedi. lan partiyede geliyomuş ağzını kırıcam galiba. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ayrıca kendi günlüğüme yazdığım kodumun günlüğü levent ibiği sayesinde demin bi bok yedim. adam amerikan futbolcusu çıktı. levent diyoki 51 santim baldırı varmış. sevgili günlük iti. bu sonkez yazışım olabilir nitekim ağzımı kırar. hayır ps: hass.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 günlük hala çalışıyorum.hatta hala tarih 2 çalışıyorum. dolgum filan düştü öyle.ne olduğunu anlamıyorum öyle saatler geçiyo filan.çizdim kafayı günlük.hadi eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 sarhoş:D:D dıdısdısdıdıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yatsam, derse kalkamicam. derse de gitmem lazım. ama daha 2.5 saat var. yapacak bişi de yok. bilgisayar projeyi devraldı çalışıyo. ee ben ne yapıcam? canım sıkıldı. sanırım uzun zaman sonra kahvaltıya giderim okulda filan filan neyse saat daha 6 olmamış. düşünürüz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 günlük haftaya ve ondan sonraki hafta hayatımda hiç çalışmadığım kadar çalışmam lazım işin kötüsü önümüzdeki senelerde de o kadar çalışmam lazım baydım üniversiteden günlük YAĞW NAPSAM QİE. aoc'a giriym. biyes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 günlük bugün patron yok:]kafam rahat bi şekilde sadece tasarım yapıcm patron olunca tasarım yapmaya vaktim kalmıyo sürekli iş çıkartıyo başıma akşam için ise biraz stresli biraz meraklı biraz da heyecanlıyım şimdilik esen kal günlükçüm yarın gelişmeleri bildiririm sana hadi mock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Aman da ne güzel bir gün başlarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 parasızım günlük. napcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 uyudum, uyandım. geçer sandım ama geçmedi. hala aynı.. halaa herşey kötü. her gün olduğu gibi bugün de kötü olucak. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Günlük ; iyim bu aralar toparladım kendimi hedefsizde olsa pozitif bakıyorum günlere belki bir şey değişir ama bellide olmaz değil mi sayfalı arkadaşım : ) Bu aralar karılar fena kesmeye başladı ah ulan aynı dili konuşucaktım tak tak günlük affetmiceğim hemen yazılcağım... Zaten aptal ameliyathanelerin yapımı ömrümden günleri çalmaya başladı nedir arkadaşım bu eziyet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 günlük sechil sana yazdıklarımı okuyomuş burdan sechil'e sesleniyorum yaptığın şey çok ayıp sechil günlüğümü mü okuyosun özelim o benim saygısız cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 darkness87 said: günlük sechil sana yazdıklarımı okuyomuş burdan sechil'e sesleniyorum yaptığın şey çok ayıp sechil günlüğümü mü okuyosun özelim o benim saygısız cık cık anaaam bide suçlandık yahuu aleni yazıo hatun bide ben suçlu oluorum günnük yaa nedir bu hayat yolunda çektiim ızdırap eziyet benim yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 günlük lost varya çok kötü dizi iğrenç bi dizi Allah belalarını vermesin bi alt yazı çıkmadı kafayı yiyecem ben ortamlara akmaya gidiyorum geldiğimde bana ÖMden altyazı linklemiş olursan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 kanım kaynaar onu görünce serseriyim ben gündüz gece çokmu garip bu sizceeee iyi günümdüüüür özgürümdüüüüüür ah cihanbu heeeyyooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar