Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ayrıca 9k.. çok istedim pardon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 günlükçüm bi download sitesi tasarımı için teklif aldım beybi hadi bakalım çok iyi gidiyorum aman nazar değmesin tü tü tü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bütün işler çok kötü giderse tekrarla "en azından fransız değilim" çok sıkıcı giderse tekrarla "en azından fransız değilim" aptalca giderse tekrarla "en azından fransız değilim" tanrıya şükür, zeusa şükür, odine de şükürler olsun ki "en azından fransız değilim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 angut angut detroit maçını seğrediyorum git yat işin ne diyebilirsin günlük. haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 güllük "Paşa" adında bir köpeem oldu sayılır..ama dayımların orda bakıyorz evleri müsait olduğndan..kendisi Labrador-Kurt kırması..simsiyah olup aşırı derecede tatlı olmakta.. günnük bundan sora kız milletine hak ettiği kadar değer vercem..fazlasını verince popoları tavana deyiyo.. + kız milletini anlamaya çalışmayı hala anlamsız buluyorum..bu böyle olmayada devam edicek.. iş konusu umarım güzel bi şekilde hayırlısıyla yoluna girer günnük..pazartesi günü belli olcak inşallah diye umuyorum.. kib. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 õ_Ô fw mail yollayanlardan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Ey gidi günlük; Saat olmuş gecenin bi yarısı. Almışım sigaramı elime, yine sen ile ben başbaşayız. İçimi dökmeyi o kadar çok istiyorum ki. Ama hep arkamdan bir şeyler tutuyor beni. Artık çok sıkıldım. İstanbul'dan sıkıldım. Sıkılmaktan sıkıldım. Uzun cümleler bile kuramıyorum şu anda. Gerçekten manik depresif oldum sanırım ya. Bi an gerçekten çok mutluyum ve şükrediyorum yaşadıklarımı atlattığım için, hayatımın en büyük derslerinden birini aldığım için. Ama sonra bi an geliyo, bitiyo herşey yanımda en yakınlarım olsa bile donup kalıyorum boş bakmaya başlıyorum. Sürekli bişeylerle uğraşiim diyorum o da sınavlarım bitip yaz tatili için İstanbul'a dönene kadar olmicak gibi görünüyo zaten. Çocukluklardan çok bıktım be günlük. Dışardan çocuk olup içten içte olgunlaşmak çok kötü ben hiçbi zaman büyümek istememiştim. Şu an bi özgüvenle doldum aniden çok enteresan ayrıca. Prison Break bitti Buffy başladı pek bi mutlu oldum :D Neyse ya yazıcak havamı da kaybettim zaten sonra görüşürük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 günlük günaydın canım abim denen insan müsvettesinin şehir dışında olması nedeniyle oldukça mutluyum ve huzurluyum:) şimdi biraz beddua gibi olucak ama temennim eve bidaha gelmemesi. ha başına bişe gelebilir,birine aşık olup onun peşine takılıp bidaha dönmeyebilir,denizde boğulabilir... ne olursa olsun ama eve gelmesn o yaratık be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 günlük abim denen insan müsvettesi 2,3gün evde yok süper ya eve huzur ve mutluluk geldi ya bidaha dönmese ne güzel olurdu.. ama 2,3gün sonra gelicek ve her güzel şey gibi bu durumda biticek:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 GÜNLÜK SENİ SEVİYORUM ÇOK GÜZEL HAYAT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 günnük naber.. ben iyiyim ya. deşarj oldum. fazla enerjiden kurtuldum. hatta fazla kurtuldum. şimdi çok yorgunum. ofisteyim ve burda ne iş yaptığımı unuttum. telefon çalarsa ne dicemi bile bilmiyorum :S ahaha hatta aklıma geldi anlatayım. geçen gün bi müşteri aradı. harf kodlamayı beceremeyince komik bi durum ortaya çıktı. şöle ki, -iyi günler ben yiit nasıl yardımcı olabilirim? +iyi günler yiit bey ben bu kampanyaya nasıl katılabileceğimi öğrenmek istiyorum. -isminizi öğrenebilirmiyim? +ayşe. -ayşe hanım telefondan blah blah blah yada www.tytz.com adresinden katılabilirsiniz blah blah blah yaparak. +hmm site adresini kodlayabilirmisiniz lütfen. -tabiki, trabzon - yozgat - trabzon - ..... +alo -alo +evet dinliyorum, -trabzon - yozgat - trabzon - "ehmm"... "hmm".. "ehem".. Z !!!! + efendim ? O_o - trabzon - yozgat - trabzon - ...Z... !!! + zonguldakın Z si mi? - HAH !! işte o.. başka yardımcı olabileceğim bi konu var mıydı? + *dial tone* komikti.. ben çok güldüm valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 üzülme abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Günlük, bugün dersaneden kaçtım. Çok canım sıkkındı. Sonra burdan n-c'yle tanıştım, geyik yaptık biraz rahatladım. Sonra Massa 1. oldu, Manchester şampiyon oldu. Herşey harika şu anda. Günlük, iphone'um ne zaman gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sanırım ilk cotranslational folding denemelerimi virus kapsid proteazlarında deneyeceğim. hem protein folding hem virüs çift katı heycanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yuh çok büyükmüş lan bu protein d: hmm bi daha bi düşüneyim çok iddialı bir örnek heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 galiba hasta oluyorum günlük.snıf snıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 gene binbir üşengeçlikle saçımı yıkadım. saç yıkama makinası icat olsun (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 festivallerde içki yok günluk ona canım skıldı bide final falan geliyo amann sıkıldm csyemi başlasam napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ulan erken yattım, hah dedim olucak valla, sokucam uykuyu düzene. yok ake, bu saatte insan mı uyanır olm. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 allahaşükrü bugün de doyduk günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 soyadımı Tokmakçı olarak değiştirebilirim ani bir kararla günlük. mükemmel olmaz mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 günlük adına evet olur cevabını vermek istiyorum kusura bakma bide günlüğü karıştırdım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 aşık olan gerzektir günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 hayatımın satışını yedim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar