Mia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 günlük doğum günüm bugün. ben ve ben kutluyoruz. gece belki gelir diye bekledim ama... iyiki doğdum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Günlük içkiden sonra baş ağrısı hiç iyi değil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Günde 3 kere uyunur mu lan dfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 günnük ne boktan bigün..yine evde olduğum bi pazar günü geçiriyorum ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 günlük, yarın sabah 10.00da hayatımda girebileceğim en gereksiz en zor en saçma sınava girecem. paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 günlük çok bunaldım, içimde salak bi huzursuzluk var annem gora var dedi, oturduk televizyonun başına seyrediyoduk dedem geldi anneme dvd kaydedicisinin nasıl çalıştığını göstermek için, gora da seyredemiyoruz şimdi tabi eah baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Arkadaş dediim, değer verdiim adamlar meğer bana hiç değer vermiyolarmış bugün bundan kesin olarak emin oldum günlük. Birine 7 senedir, diğerine 15 senedir "dost" dediğim adamlar bunlar. Hayır ben insanlara napıyorum da millet benden kaçıyo, bi anlasam; belki o zaman bu kadar üzülmeyecem. Bunlardan biri 6-7 yaşından beri sürekli psikolojik tedavi gören bi adam; kendim de çabuk sinirlenen ve kin tutan biri olmama rağmen senelerdir o sorun yaşarken üstüne gitmemiş, sıkıntılı bi anında insanları terslerken esnek davranmış, alttan almışım. Ta geçen kasımdan, ekimden beri hep beraber bi yerlere gitmek, beni hiç çağırmamak, sonra çaktırmamak ve benim tesadüfen olayları öğrenmem; benimle hiçbi şekilde temas kurmadan hatalı olarak "benim" gösterilmem; benim tanıştırdığım adamların ben yokmuşum gibi davranması... bu muydu ödülüm, bu kadar mıydı insanlara verdiğim değerin karşılığı. Yazıklar olsun hepsine teker teker, hata bendeyse de hem bana, hem de hatamı söylemeyen onlara. Çok dertliyim be günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Saatler günleri günler ayları kovalıyor iyi hoş güzelde vuslat ne zaman biter bana ondan haber ver günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 günlük saerosa selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 günlük sina facebook'unu deaktif etmiş, halbuki superlative vericektim, ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 günlük, saeros geriden geliyor, olayları günü gününe takip edemiyor. edit: geriden yaklaşmak ne ya gsfag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 of sinavlar sinavlar nolucak bu halim benim hayır anacim teker teker de gelmiyorlar ki sagdan soldan sabahin korunde ceng olucam sonra linear olucam bi gun sonra tarih olucam sonra yasamayı basarirsam 3 gun sonra advanced olucam ki onu galiba olamicam deniyorum deniyorum ama bi cozum bulamıyorum hepten boyle yoruldum ama bi umut diyip calişiyorum kendime not: depresyona girmek yasak. depresyon kaka depresyon kötu you evil evil thing! sonra yine dizilerime kavustum couplingin izleyemediğim bölümleri vardi hemen izliyim diyorum ama ANACİM HANGİ ARA 5e bölünsem kafam coupling izlese ama kod yazmak icin beynime ihtiyacim var insan anatomisine düz gidiyorum burdan yanliş yapmıssınız! bug var buda! neyse simdi yemek gelicek biraz sakinleşebilirim sonra ders de calisabilirim ama simdi tv ^^ bye >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Aşığım yine günlük, paso içiyorum 3 gündür fayda etmiyor. Süper gruplar keşfettim, hele Arcturus'a hasta oldum, kesin dinle bence. Bu arada bu 2000'inci mesajım günlük. Şöyle dönüp bakıyorum da 4 senede ancak bu kadar yapabilmişiz. 20k'ya dayananlara cidden helal olsun. Saygılar günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 günlük sdf msni kapatıyorum bu sefer foruma takılıyorum epic differential study yarıda kaldı -_-; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 resmen fiziksel acı çekiyorum nasıl bir duygu bu ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 günnük masa tenisi kursu filanmı açsam yahu.. langırtta biraz daha çalışmalıyım.. bilardoya gelince; paslanmışım ben olm.. nyse güzel bi akşam oldu günlükçüm..gün bok gibi gidicek ve bitecek sanıyodum..beklediğim gibi olmadı.. yaladım by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 sevgili günlük bugun kız arkadaşımdan çok ilginç bi itiraf aldım. ...: yaa ben bişeyin farkına vardm ...: =) m0rtis: nedir? =) ...: sanrm o kadr mükemmelki ilişki yani bu kadr mükemmel gitmesi çok garip geliyo ...: ve ben inatla böyle bi bokluk çıksın diye uraşıyorum ...: =) ...: di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 abicim ayrıl lüten. hem 4s? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 4s? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 günlük bu aralar çok üşengecim. şu an çişim geldi, gitmemek için her türlü şeyi yapıyorum. asddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 niye güzel demiş bazen durum düşünmek lazım ben napıyorum diye. yoksa alışkanlık yapar davranışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 günlük finaller başladı:S ama yarın okulda fatihi görücem bi buçuk aydan sonra bakalım yanıma gelip konuşucakmı benle? çok fazla hayal kurmuyorum hayal kırıklığı ile karşılaşıcam yarın bununda farkındayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 günlük artık şu lanet evden taşınıyorum .. sonunda Ankara'da eğlenceli bir hayatım olacak yihuu ! Gün sayıyorum gün ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 derse girmedim, 3.5 saat oldu. sadece 43 kelime. bravo! bırakıyorum bir süre... niye her güzel şey rüya gibi olmak zorunda ki, uyandığın zaman yok olan?!? üf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Slm günlük nasılsın nasıl gidiyor bakalım çoktandır yazmıyordum sana içimden geldi bir kaç kelime yazayım dedim. Ofisteyim işler birikti çok kısıtlı bir sürede birkaç yere birden gitmem lazım bakalım ne yapacam hiç bilmiyorum neyse sıkımayayım senide hade öptüm grş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar