bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 günnük gene bitirdik 1 büyük. masaya oturucam şimdi içmeye devam 2. yi patlattık. Alkol problemim olduğunu düşünmeye başladım. sen ne tatlı şeysin öyle günnük içine ne giydin bakiim gel şöyle ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ne yapmam gerektiğini bilmiyorum günlük... :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 o değil de günlük cuma benim bizim okulun 300 500 üne gitmem lazım.. :D para bulayım önce.. eh geçen sene yapamadığımızı bu sene yaparız. :=) haydin eywallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 gunluk ekrem inatci cikti hala ölmedi ama sersemlettim sanirim. simdi waves falan anlaticam, sanırım onun etkisine dayanamaz. bence dayanabilme sebebi tamamen irem. ah irem ah. sen olmiycaktin ki.. ben onu sallandirirdim. molalarda adam moral depoluyo ama tam mola sonrasi bi formul cakiyorum, kendine geliyo. bi nevi savas gibi bişey. neyse optum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Günlük iyi geceler demek istiyorum kafam bi dünya maymun oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 merhaba gunluk sana en son 2006 27 mart ta yazmısım sana senelık yazıyorum :) bu gun cok calısıyorum ıs guc ıste sorumluluklar artık her gun aynı gecıyor bu gun de pek farklı degıl calıs calıs calıs no panıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 dümbük bıktım lan bu hocalardan. özel öğretmenime sormam gereken öküz gibi soru var. ekti lavuk. hastaymış. dalacam ben bu herife. sınava 3 hafta bişi kaldı adam hala sallıyor ya. kafa göz girişecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Günlük günlük, finallere kaldı 7 gün, ne halt edicem ben koca sene toplasam 2 ay okula gittim, alttan var 4 tane daha 2. sene günlük, çıkar beni burdan. Günlük tamam anladım insan bir test sınavından 10 alabilir mümkündür ama nasıll 0 alır he nasıl? Ders mi? Çalışmıyorum tabii, en son ilkokul 2de çalışmıştım hatırlamıyor musun? Ama azimliyim günlük hepsini atlatacağım bunların ister 4 sene ister 14 sene sürsün kazanan ben olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 günlük koca okulu bitirdik, napacaz şimdi bilmiyorum.. bi iş bulsak ne güzel olacak.. olmadı kasımda O artık asker olacak günlük :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 günlük çok sıcak ya belediye beni zehirlesede kurtulsam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 günlük göbeğim çıktı ya ühü Şu finaller bitsin nasıl kurtuluyorum bak ben ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 eblekcan,vize varmı$ bugün.daha öğlen haberim oldu,unutmu$um bile.bu sıcakta kim çalı$ır ki di mi?aslında hiç girmesem de oluyor,hem ne güzel göt büyütürüm evde veya cıkar arkada$larla takılırım.öte yandan finale benzeyecek biraz da bu vize diye gireyim diyorum.neyse artık uyanabilirsem gireyim,uyanamazsam sağlık olsun.ben gideyim biraz final için gramer falan bakayım.yoksa hazırlıkta yattara olucaz.hadi iyi kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Günlük aşık olmak istiyorum ama olamıyorum neden acaba bide benim bi özürlülüğüm var kendime uygun bi insan seçemiyorum da ondan oluyo herhalde neyse başını ağrıtmıyayım neyse bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Günlük gene beni benden alan bi yagmur var İstanbul'da, sessizce şarkımı dinlerken,sigaramın dumanının yagmurun soguyula dagılması ne güzel günlük. .. anne sözü dinler gibi masum ağladım bu sabah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Günlük .. dostlarımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Sevgili idiot, ulan aglicam simdi sinirden allah belani versin alman okul sistemi!!! öss hakkaten daha iyi, 3 saatte giriyorsun ve bitiyor. Ama 8 gün ne demek. Sinavlar 3 ayri güne dagitilmis, sözlüler de 5 gün. toplam 7 presentation. hepsini ezbere bilmek zorundasin! not yok kagit yok, hic birsey yok. You've gotta be kidding!! üstüne matematik. sonra. 100 sayfa tarih ezberi. iskence cektiriyorlar resmen. 3 saat gir bitsin oh ne güzel. sayisal yok sözel yok. esit agirlik hep 2 dil ha ha ve ha aman ne komiksin mahmut. arti almanca ana dil gibi olmali. deliricem. Sistemler sicti agzimiza zaten hep :/ 5 hafta.. 5hafta.... 5 hafta.. bes hafta.. 42 gün........ 2 günü gecti bile....... 5 weeks! 5 wochen..... 5 semaine. GG. Aman be, ENTHUSIAAASMMMM AZCIK :Pppppppp di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 aa 5 hafta 35 gün? ne 42 günü, salak. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 günlük nile kolay gelsin diyor, çarşamba günü otobüsten inecek bayana selam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 finallerden nefret ediyorum yaratacılığımı kurutuyorlar //_- cisıs.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Sevgili complete idiot, sen muhtemelen buralarda küflenirken ben coktan münihe geldim bile. Trende yanimda oturan gollum kilikli rapper sahis, elini durmadan münasip yerinde tutuyordu. nasil sinir oldum annatamam. bi de islik caliyor HIDIR! kitabimi okuyamadim dooru düzgün be. Yavrusum sarpie'mi gördüm, üzerime atladi kapida görünce. artik munich maceralarimiz ne kadar sürer, görücez. asadh347rhfdgsaölmcmvcöldsfkfdksoerivfnc.c,vmbmxc...ölksdsf.AASDJHFRKFLKGDLDÖLPEWOR sarp was here. dayanamadi, kalvye görünce saldiriyo:P simdiki hedefim münih tatilim sürecesince günde ortalama 3-4 saat ders calismak, o zaman sorun kalmaz. yapariz canim tabii. cya 'round o[-_-]o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 çok yavaaaş o_O çok yavaaaş bir an önce bana vad edilen 5-6 bilgisayara geçmeliyim bu böyle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 yarın sabah yarın olmuş olucak. yarın öğlen çufçuf gelmiş olucak. yarın gece çufçuf yine gidicek, cumartesi yine gelicek. bak sen şu çufçuflara. seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 gunnuk kız arkadasım gıdıo 2 ay yok böhüheü //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Sevgili günlük, Ölmek istiyorum.........(ad infinitum) [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 20:30 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 günlük bugün de bitcek ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar