Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Gunluk dort bir yanimi lezbiyenler sardi, cennetteyim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 gunluk allah penthin belasini versin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Hahaha naber : ) Isvec'i seviyorum! Gitmem lazim, yarin gorusuruz bol bol. Dyna pati kapanirsa senden bilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Günlük penth hüsrana ugrar iş üstündeken inşallah. Hayır koktu be can çekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 günlük, bi tane kız arkadaşım anlatmıştı.ortamlarda erkekler asılıyormuş falan, kız arkadaşlarıyla erkekleri begenmedilerse lezbiyen ayağına yatıyorlarmış.gerçi klasik kız taktiği ama bunlar birileri Penth'e gerçeği sölemeli.sen söle günlük dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 günlük, paticik açıldı lan biliyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Selamlar sevgili günlük. Sen yokken nice günlüklere uzun uzun postlar attım, ama gel gör ki kimse senin gibi dinleyip derman olamadı. Sensiz bir 14 şubat geçirdim, hatta 2. Kedi birazcık daha esneseydi 3 bile olabilirdi. Hem sensiz hem kimsesiz geçen bu sevgülüler günü beni çok derinden deşti =). Sakın gitme günlük. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 heleloy naber günlük, seni gördüğüme sevindim^^ ne yazılar yazdım sana dimi zamanında. hadi bakalım güzel bi gün bugün=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Oha! Naber lan günlük. Epeydir hasretim sana zaten. Ümidi kesmiştim açıkçası. Görüşmeyeli ne yaptın bakim? Ben çok şey yaptım valla. Aklım başıma geldi her konuda =) Hayat güzel valla. Haberin olsun. Keşke sende yaşasaydın da birlikte Taksim'de gezip tozsaydık senle. Yarın Taksim'de olcaz biz günlük. Gelsene sende. Kumpir yerik =) Ha bi de server açtık arklarla. Ama reklam yasak olduğu için burdan yazmıyorum. PM atarım ben sana. Msn deiştirmişsin sanırım. Online değilsin de ondan dedim. Benim ki hala aynı. Biraz kurcala bulursun. Veya dur sen bulamazsın onu. ben onu da sana pm ile yolliim =) Hadi görüşürüz. Öptüm :elsallayanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Hiç bişey senin yerini tutmadı be günlük. çok özledik valla. şöyle bir bakıyorum da en kötü anları da , en mutlu anlarımı da seninle yaşamışım. sçs günlük öptüm mujk kibb okk?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Günlük çok yoruldum ya uykum var yatmak istiyorum ... Ama çok üşeniyorum günlük be ^^ yarın full çalışmam gerekiyor 15 parça amaaan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 seninle yeniden kavuşmak çok güzel günlük, dün gece öyle mutlu oldum ki ayaklarım yerden kesildi diyebilirim.. bi daha ayrılmayalım, birbirimizi aldatmayalım olur mu günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 günlük şans dile ilk gösterimi oyunun bu gece. bi hata olursa senden bilirim haberin olsun. [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 17:47 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 utopia oyununda ağaç olmuş günlük,başarılar dileriz. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 günlük rasta yapıolar saçlarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 günlük acayip mutluyum,bilen biliyor ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 günlük bugün hic olmadigim kadar sansliyim ne istir anlamadim, 2 tane alman hatun düsürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 günlük, metketi döverim!!!11 çok güzeldi akşam oyun ya, ama hala kemiklerim sızlamakla meşgul, uyku istiyorum uykuuu. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Lan günlük, ben niye bu kadar yorgun hissediyorumki kendimi onu anlayamadım. Yarın da okula gidicem. Kahretsin der geçerim =P Neyse ünlük. Ben biraz gidiim. Ara verdim 1 saatlik. Saat 22:0da tekrar script yazmaya devam edicem =) Hadi görüşürüz. :elsallayanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 günlük güzel bi gündü 1 biraver bi nargile içtim. sonra absolut vaniliam geldi onu içicem birazdan sabaha kadar.. güzel bi gün olarak bitmeli bugün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 günlük içiyorum çok pis,sarhoş olucam bu gece. kafamı dağıtmam lazım... aramızda yaşanacak yarım kalan birşeyler var, gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledim, gitme dur ne olursun, gitme kal yalan söyledim, doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Gunluk blog olaylarina girdim, usenmedim Isvec'i yaziyorum, bol bol da foto koyuyorum http://ilkekaya.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 yalniz lastikler michigan degil, michelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Günlük uykum var. Bir insan nasılolur da günde 11-12 saat uyuyarak hala uykum var diyebilir?Kafam girsin böyle uykuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Soylediler ya akilacim ben de cok uzuldum : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar