Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paticik şifremi sonunda hatırladım bugün. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 günnük , kardesim demin yaptigim omlet icin ; ''annemden güzel yapiyosun'' dedi. cok sevindirik oldum =p peki '' bana anne der misin'' demedim dabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 paticik rewendor a akıl ver pls :p ( sen beni güldürdün tanrı da seni güldür sün dasas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 amiinn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 günlük etrafımızda saygısız insanlar var [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 14:57 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merve__1 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 nedir bu ya sıkıldım herşeyden bazen hiç gündüz olmasa diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bugün epey dolandım. babamın jipin sol tarafı boydan boya çizen bir lavuk nedeni ile servise gittik. şerefsiz bıcakla çizmiş ve epey derin yarmış 3 parça boyanacak. sonra sirkeciye geçtim, 1 gb xd kart aldım pil fln filan derken galata köprüsünden karaköy istikametine orda da bikaç şey alıp tekrar köprüden geri geliyorken denize bakayım dedim. denizde bi martı salak salak kanat çırpıyo ama ucamıyo. sakat herhalde derken misina gördüm martının kanata dolanmış :) meger yandaki balıkcı oltayı atınca martıya denk gelmiş heh sonra martıyı cektiler yukarı. ortalık bi anda tıklım tıklım. ilerden biri at sepete akşam ızgara yaparsın diyo. bi kadın arkadaşları geldi bak ucuyolar yukarıda diyo. sonra adamın tipe baktım herf orda yiyecek gibi bakyodu martıya. bende sal gitsin diyecektim ki adam çözüp salladı köprüden uçtu gitti pek bi sevindi herkes :) millet alkışlıyo yaşa helal fln :p sonra bakırköye geçtim d&r a girdim. girerken manyetik alarm ötmeye basladı. o sırada biri kitap bakıyodu ondan sandılar kimse ellemedi. az baktım cıkarken yine öttü. hemen çaktım olayı benim xd kart ötüyo. adama gösterdim tamam dedi cıktım ordan. dolasırken carousell e gireyim dedim de ordada ötecek unutmuşum :p bir magazaya girdim gene öttü ehe cıkarken gene ama işin komik yanı hep birileri cıkıp girerken giriyodum herkesi inceliyorlardı :p daha detay cok da yemek yicem güzel bir gündü günlükcüm :p ( aha buda günlüge ilk msjım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 günlük. eve gidip yemek yicem ve türevden soru çözücem.teğet-normal filan onlardan. öss'ye 3 ay kaldı. iyi günner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yorucu ve dolu bi gündü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 gunluk kafam cok karışık ya her konuda bı doru dıorum bı yanlış...buarada da ders çalışmam gerek az kaldı 3 haftam war yrnı özellıkle ii çalışarak gecırmeyı planlıorum... oooffff ya feci sıkıntılı we efkarlıyım tam olarak bılmessem de ndnını boyle işteeee.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 günlük bugün bi' mağaraya girdim, güzeldi; ama sonra çıkmam gerekti. yarasaları sevdim, huysuzluk çıkarmadılar; ama sağlam pislemişler hll olsun [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 21:14 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 günlük ; kardeşimin fdoğum günü vardı. gezdim baya bi sonuç oalrak çanta ve cüzdan aldım. o da karşılık olarak borcunu ver dedi. teşekkür beklemiştim oysa. çıkardım verdim parasını attım üstüne. sonra babamla uzun bi konuşma yaptıalr sanırsam. bida ona bişey almıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ilk once marketten deste alıp sonra bır bankın uzerınde 4 saat kadar eşli sinek oynadık.cok yoruldum.ayaklarım ağrıyor günlük. [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 00:16 tarihinde, Razu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 geberiom yorgunluktan gezdim bugün bide arabayla alsancak turu yaptım:P bide altımda bulunan doberman ayağımı ısırmasa daha ii olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hay senın beynıne verıyım gunnuk.hıcbı gunden bu kadar nefret etmemıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 serefsiz günlük, annem sinirimi bozdu felaket bir sekilde. triplerimle , anlicak yaptigi uyuzlugu. sanirim uzun bir süre nete girmicem. 6-7 hafta sonraki sinava hazirlanacagim.inadim ve irademe de sahip olabilirim =/ umarim basarabilirim. tschüssi schatzi. cya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 özlemek kötü şey be günlük.. ben sabahladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 günlük sabah sabah bi proje aldım.haftaya bölüşürüz üçbinytl yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 günlük, kankamı özledim çok. sınıfta iki arkadaş var, ta küçüklükten beri arkadaşlar ve lisede de aynı okul, aynı sınıfa denk gelmişler. keşke ben de kankamla aynı okul aynı sınıfta olsaydım. uzun zamandır ilk defa birini özledim valla, yaz gelsin de aksak beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hem açım hemde bu sıcakta üşüorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bu iş bnm yawaş yawaş canımı sıkmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 fransayı özledim günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 niye kimse yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 günlük uzun zamandır sana yazmıyordum çünkü sır tutmayı pek beceremiyormuşsun onu anladım...ama yinede dayanamadım yazıcam :/ dershanede devamsızlıgım 60 saat olmuş atılmama çok az kaldı böyle devam edersem atılırmışım pöff umrumda bile değil aslında ama aile dırdırı çekemem o yüzden dikkatli olmam lazım,denemelerde falan sayısalım zaten kötü ne yapıcagımı şaşırdım acaba özel dersmi alsam? bakalım zamanla onuda görücez :s neyse derhsaneyi geçtim konserler var hangisine ne zaman gidicem ben şaşırdım :( opeth desen haftaiçine geliyor devamsızlıktan gitmeme ihtimalim var blind ne zaman belli değil :s apoc.! işte en ilginç konserde bu benim için hiç beklemedigim birisi ile gidiyorum konsere belkide bir dönüm noktası olucak ama ben istemiyorum bir kaçış noktası arıyorum en yakın arkadaşlarım yardımcı olucak büyük ihtimalle ... hadi günlük görüşürüz sora... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sevgili günlük sana size kendime içimi dökücem... insanın mesleğinden zevk almaması ne kadar kötü bir şey dimi yürüdüğün sokağın onu sıkması kendi odasının lanet olası o büyüdüğü odanın insanı sıkması ne kadar kötü birşey ağlıyacak kimse bulamamak korku filmi izleyip gece erotik seksi rüyalar görüp bi anda kendini o korku filminin içinde bulmak göz kırparken göz kırptıgını farketmek sabah kahvaltısından sonra gidip kusmak beyaz işemek kötü şeyler bunlar bugun hepsi nie oldu nie ben ağladım bana cevap verirsen sevinirim günlük turkcell connect card ne kadar günlük... ben yarın dershanede hatice adlı hatunu kendime ayarlasammı günlük... yada 5 dakka sonra bakkala gidip 10 adet gofret alsammı günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar