Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok mutluyum ya allah bozmasın be günlük:)pet shop boys un yumuşak sesiyle ağzım kulaklarımda :)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Mesaj tarihi:
yarına iki ödevim var ikisinin hakkındada bişe bilmiyorum.dahada oturuyorum valla boşboş başlayasım yok hiç[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
sanırım sıyırıyorum günnük. vizeler-stres-sarhoşluk-uykusuzluk-ölmeye yatmak adındaki aptal kitabı okumaya zorlanmak okul tarafından-yine uykusuzluk-ödev yaparak sabahlama,hepsinin ortasında tüketilmiş aşk..sanırım cidden sıyırıyorum..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Mesaj tarihi:
günlük bu gün duygularından emin olduğumu sandığım kız tarafından reddedildim. Göt oldum günlük[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
gnlük ben böyle takımın teeeeee...neyse ağzımı bozmym günlük çok sinrm bozk sana hayatta başarılar[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Mesaj tarihi:
gunluk naber ya yıne gorustuk senle ama daha az goruscez artık özle beni gunluk bu de dua et benim içim ok?hadi gorusmemek uzere kib[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!!
I lie inside myself for hours and watchmy purple sky fly over me...
zorda kaldığım tüm zamanlarda yalnızlığım sensinn...
Mesaj tarihi:
gunluk..
cnm çok sıkkın ya.. turküye de yenildi..yrn iki yazılı war.. moraller sıfır..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Yarın sınav var ama ben hala aylak aylak oturuyorum işte... Neyse işte din dersi zaten çalışmıycam. Eh işte bütün gün sıkıntıdan geberdim, oturuyorum öyle.[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
Günlük bu sefer ayrıldık galiba...
pöff içim sıkılıyo[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
hem beni reddetti hem de hiç bişey olmamış gibi hala ben sana bişey mi dedim diyo ya. sinir[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
gunluk bugun cok eglendimmm...
bol bol foto cekildikk...oleeyy;)[signature][hline][b]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

---------------------------------------------
[b]hep aglardm ben sen uyurken..
hep saklandin sen kendi dunyana..
affet nefret ettim senden....
Mesaj tarihi:
ben onu hala seviyorum...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Mesaj tarihi:
Diğer günler gibi sıradandı günlük..
Yoruldum biraz.
Hava da mis gibi.
Yağmur.
Çok severim. :)[signature][hline]
M"etket"oonZ

Ya hep ya hiç olacak oooooo
Herşey belli olacak oooooo
Toplanalım bir araya oooooo
Bak buraya sıra bizde bak ne olacak...

Haydi yeteeeeeeer haydi...