oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben artk oha diorum gunluk.... oha...[signature][hline]--insanlar neden yalan soyler? --ego tatmini tabe:p --dimy ama:d --vala ole --e napsak bu kisilikleri? --dunyadan surelim.. --oha..:D bnce kendi hallerine birakalim.. omyvzkoyos:D:D:D hadiii bakalmmm:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük baba naber:) işler düzelio du bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük naban len? ben post kasıyorum.[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 biz günlüğü konuşmayan şekilde bağrımıza bastık konuşunca hoş olmadı[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 aha da ! o ne lan günnük konustu ?! teknoloji işte . caponlar yapıo be[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 aaa günlük uctu;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Günlük, fake'in çıkmış, yakaladım. Adını söylemicem, yaptığının farkında sanırım.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... [Bu mesaj Dynun tarafından 04 Kasım 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazfiona Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 arkadaşlar "fake" ne oluyo tam olarak?? [Bu mesaj tazfiona tarafından 04 Kasım 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Fake ne ya olmaz öle şey yok :)[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: tazfiona, 04 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: arkadaşlar "fake" ne oluyo tam olarak?? [Bu mesaj tazfiona tarafından 04 Kasım 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] hic ogrenme daha iyi cız o cız:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 gunluk,block yemenin bu denli koyacağını dusunmemiştim hiç valla =/.çok koymadı da dusunduğumden çok etkilendim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazfiona Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ama merak ettm şimdi:? tamam kotu bşy de..[signature][hline]Hayatım boyunca pek çok şey oldum ama ona aşık olmak olabildiğim en güzel şeydi...:)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 fake aptal bir account alıp aptal aptal konusanlar oluyo ve bunun onune gecilemiyo ama tabi yazdıktan 5 dk sonra ucuyolar o ayrı:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük ben bugün herkese küstüm ama bi kişiyi affettim[signature][hline]o yana da bu yana da salla..evir çevir kıvır çevir salla..salla salla salla salla titret!!ne kadar sallarsan salla, benim olacan sonunda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Pyro, 04 Kasım 2005 18:21 tarihinde demiş ki: 240 soru bitti,az kaldı bır 160 soru daha. 160 soru yerıne 210 soru daha cozmenın verdıgı rahatlıkla yataga gıdıyorum.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Hmm yükleme tamamlandı bu seferde işime yaramadı yüklenen şey.Şimdi günlük sana bişi sorcam.Kaybettiğim süreye mi yanayım,yoksa inen şeyin sonucunda çalışmamasına mı?Yoksa başka birşeye mi?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük uykum geldi yatıcam birazdan...[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 günlük lan dün güzeldi ama bugun napcam ya =( herkesin sevgilisi var bi benim yok=([signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 günlük cnm sıkılıyo tatil bitsede dersaneye gitsem.[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 gunluk selam:) bugun 400 soru cozucem, evet planım budur.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 günlük naber cnm? banyo etmem lasım sonrada arkadaşa gitcez mp3 player alcaz sürüylede ödev var kendımı lisede gibi hissediom evet gunluk bukadar[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 günlük önümü göremiyorum.... şimdiye kadar yurt dışı olsun diye kasarken olmıcanı düşünüp burda kalıcak gibi düzen kurmaya çalışırken. aşık olmuşken... hayatımın erkeği demişken... amerika ve almanya kapıları açıldı. ben çin diyodum amerka oldu. almanyadan teklif geldi... ben napıcam? ailem karşı çıkarken onlar bile izin verdi gitmeme... şimdi nolucak? ne ondan vaz geçmek istiorum ne de burda dvm etmek... hayat bazen orospu oluyo! offf :([signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 günlük evime gidiyorum yarın sabaaaaaahhhhhh istanbul istanbul kıymetini bilememişim.....[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sevgili günlük; bugün halama gidecez galiba.bende daha gitmeden önce hazırlandım bile.zaten canım sıkıldığı an açarım bu siteyi.yarında belki açarım.iyi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 günlük, abii böyle işin içine martılar etsin, sıçsın sıvasın hatta.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar