LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Çöl gülü daha sen yeni geldin Foruma buyrada ne tartışmalar oldu bilsen.... Kızlarla problemim baya büyüktür, başşımdan geçenler sonucunda Allah Bulaştırmasın diyorum...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 garbıça dönmüşün lan günlük :lol:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hımmm..tamam öyleyse..ama yine de çok ağır konuşma olur mu?yeniyim ama ağrıma gidebilir...:([signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Meraklanma kızım ilk önce bi tartacaz seni nesi ne değğiilsin ondan sora karar verecez naı davranacağımıza. Akşam saatleri garbıç olur hertaraf normaldir. Sorunun varsa sen anlat biz çözelim....[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Tamam soruyorum öyleyse... Sevgili Günlük; Şu erkekler neden bir tek kızla yetinmezler?Biriyle çıkarken yedekte en az 2 kız bulundururlar?Kendilerine yapılmasını istemedikleri şeyleri sevgililerine yaparlar? Gerçekten çok merak ediyorum...Nedeeeeeeeeennnnnnnn!!!![signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Genelli,kle erkekler ilk aşklarına asla öle yapmazlar ama genelde ilk aşkları yedekte 1-2 kişi tutar ve erkekler onu öğrendiğinde bir daha öyle bir şey olursa canları yanmasın die veya karşıdakinin canıda yansın die(İntikam olaraktan) öle bişi yaparlar. Kızlarda öle bişi olunca başka bir erkeğe aynısını yapar. Bu böle zi,ncirleme gider... Daha ayrıntılı yorum lazım mı?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ee lord yardım et bakalım kıza erkeler ndn bole =) tam adamına sordun desert cım hadı kolay gelsınn[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Geç kaldın yazdım bilem...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Günlük; Bilmem farkındamısın ama Msn gibi oldun biraz :D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bence anlayımamıstır daha ayrıntılı yaz[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Anlamamıştır tabi; gecenin bu vakti. Msn diyorum bi parti yapsak diyorum. zira garbage orucundayım da ben :D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Anlayamazsa söyler... fede Natalie'ye sölesene oda gels,n.. İşte burasıda Pati Msn'i olur bundan böyle...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Pati Msn i garbıçtır.... değilmidir[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Abi seni banlamışlar madem şimdilik burası yaparız. Herşey senin için....[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 6 Kasıma kadar bok ederim burayı. Kendimi zor tutuyorum zaten gaza getirmeyin :d[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Gaza getirecem ülen![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 offfff... sevgilim çanakkaleye ailesinin yanına gitti bayram için. ben de bir hafta yalnız olucam. daha iki gün oldu gideli. çok alıştım ona galiba. iki günde çok özledim. nasıl geçecek bu kadar zaman bilmiyorum. offfff.... beni de uyku tutmadı. uyumadım. havalar da soğuk. yalnızken çok üşüyorum. sağdan soldan topladığımız çalı çırpı da bitti. :([signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 günlük, tarih tekerrür edicek diye tırsıyorum çok fena.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 günlük bugun sevgilimle konusuyoduk iste kızım kimse beni ispiyonlayamaz sigara ictigimi fln diye bizim dersane müdürüde acayip sinirli bir lavuk kız bu lafın üstüne üsenmeyip müdürü almıs getirmis kafetaryada ortam yaptıgımız yerde yakaladı bu müdür sonra 2 saat nasihat besle kargayı oysun gozunu:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 lan günlük eve geldim lannnnnnnnnnnnnnnnn:) kopurouz hayt huyt..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 günlük sıradan günlerden biri acaba bugun ne yapsam dıe dusunuorum bana yardım edermısın[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Cerrhapaşa'ya gidiyoruım birazdan, kuzen okulunu gezdirecek günlük... Gel gör ki daha önce gitmedim, inşallah zamanında orda olurum :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Buğün, DünKazandığımBirşeyiKaybettimVeÇokÜzülüyorum...Üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 günlük.. bugün okuldan arkadaslarla ve ögretmenlerimzle iftar yemegi werdik. acaip eglenceli geçti. hiç bu kdr yemek yedigimi ve guldugumu hatırlamıorum.. midem davul gibi oldu gulmekten dalagım şişti desem yeridir..keşke hergun yapsak walla ..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Günlük bugün inanılmazdı. Hayatımda yaşadığım en mutlu günlerimden biriydi. Ha bu arada sana yazmayı özlemişim günlük. :) (günlük nolur bugün güzel bitsin. bak iddaa diyorum kupon diyorum fener diyorum. bayram harçlığı diyorum. :) )[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar