AshK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hani kişisel ya bu bölüm herkes başlık açmasın die günlük açalım dedim yazsın herkes günlük olarak kullansın... sabahın körü saat 8:45 ben iş yerinde to mega therion dinliyorum. kulaklığım bangır bangır ötüyor. msn de birisiyle konuşuyorum ist. dan arkadaşım adam kafa sallarken kafede kafasını ekrana vurmuş olaya bak yaa puahuahauhaua:) offf bugün yine bir sürü iş var yaa... şimdilik yeter ben gider.[signature][hline]Türkiye' nin En Genç Şebnem Ferah Fan Sitesi www.SebnemFerah.biz Herşey Şebo İçin..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 günlük dediğin sırlar dünyası, sır kapısı gibi bişey olur. herkesin görebildiği bi yere yazmak saçma olur. ha ben sırlarımı yazmicam, ne yaptığımı yazıcam sadece derseniz o da saçma bi atraksiyon olur gayet.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Neden aslinda belkide kimseye oturupda anlatamayacagin bir seyi tutup buraya yazacaksin herkes gormus olacak ama seni tanimayan herkes. Ben sahsen tum acilarimi buraya kusmak isterim hem kusmus olur ve rahatlarim hemde biraz olsun digerleri hakkimda yorum yapabilir. Ayrica boyle bir durum sozkonusu ise hani sirlarim felan filan bu bolum gereksiz kalir. Kişisel ? Sadece dogum gunu tebrikleri için mi var ? Yada biz saerosla cikioz için mi ? Boylesi mantikli olacaktir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sevgili günlük , şu anda ayağım kaınıo :) sabah 5 e kadar nette olcam :D yarında 4 te uyanırım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 her zamanki gibi umutsuz mutsuz çaresiz bir şekilde nete girdim.böyle gider bu günde :([signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Sevgili günlük bugün hiç iyi değil.Sevgilimden ayrıldım.Ama "insan elindekinin değerini kaybettikten sonra anlıyor" lafını şimdi öğreniyorum.Çok üzgünüm $ebek oldum gene affetmedi.Sor bi neden küstük -neden? -Son rondoyu ben yedim die lol[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 I'm standing without a soul , günlük...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bu topiği görünce aklıma bir şarkı geldi hemen.. bugün yine zor bir gün olacaksa yine kaçacak delik arayacaksam yüzüme gülüp de vurursan arkamdan beni sayamyın ben yokum artık..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 02 Şubat 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sevgili günlük, bugün paticik'te "günlük" diye bi topic gördüm, girdim hemen, post kastım.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 www.guncem.com[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sevgili gunluk bugun yine di$cideydim allahtan di$ci olayi bitti artik toplam 7 dolgu 2 kanal yaptirmis oldum =)$u an sahra'yi izliom $u mithat da ne yah$i adammis be!tabi arzum onan da muhte$em. böle yani günlükçüm birazdan sütümü içip uyuyicam ama aslan sütümü =op[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sevgili günlük hava nie böyle ya a.k daa dı$arı cıkıp basket oynucaktım ya :([signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 SEvgili günlük... Bu gün aşırı derece gereksiz post kasasım var. VE buna ilk seni alet etmek istiyorum...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sevgili günlük, motorolaya kafam girsin. başka ne desem boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Kim basd1 kedinin kuyruna böleee :lol:[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysegul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sevgili günlük fizik ve teknik resim finalime girmedim açıkçası neyime güveniyom bilmiyorum[signature][hline]aysegul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sevgili günlük, çarşamba günü kıbrısa geri dönmek zorundayım.malum okul açılacak yakında.ders kaydı falan yapmak lazım.gitmedne önce burda yapmam gereken şeylerin hepsini son güne bıraktığım için yarın baya bi zor geçicek.hep böyle yapıyorum zaten.bundan sonra bi daha son güne bırakmıcam hiç bişeyi demiyorum çünkü biliyorumki yine bırakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sevigisiz günlük , kahpe günlük hep bana kelek hep bana acı getiriyorsun.bana niye böyle yapıyorsun? herkese talih bize kör salih mi ? günlük. bi tutturamıyoruz lotoyu acaba diyorum oynamıyorum diye mi tutmuyor? sonra düşününce çıkıcak olsa kapımın önündede bulurum diyorum. günlük biliyorum içindeki rakamlarda gizli ama bana bi işaret göster bişey fısılda bişeyler yap. offf tutmuyor tutmuuyoooooor . allah belanı versin günlük[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevin_Garnett Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sevgili günlük sana kafam girsin bugün güzelbahçespora 63-61 yenildik 30 sayı atmama rahmen kendimi çok kötü hissediyorum defol git başımdan.[signature][hline][b]Minnesota Timberwolwes[b] K.G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Sevgili günlük; Neden sevgilim yok? Sana sevgili dediğime bakma onu laf olsun diye söyledim ben.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 slm günlük; bugün her günkü gibi bi gündü ama 6 ders boştu bu bayaa güzel oldu.sahada eski sevgilimle maç yaptım her zamanki gibi beni yendi:( ama haksızlık o benden daha güçlü ve üçlük atabiliyo pfffffff yarın comenius toplantısı var pano için yazı götürülcek.bense hiçbişi yazmadım:([signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Sevgili günlğük;Bugün yine iwrenç geçti.Nefret ediorum offf off...Ağlamak istiorum ya ağlamak istiorum :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevin_Garnett Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 şerefsiz günlük yarın maç var dua et yenelim şu zaragozayı.[signature][hline]KOBE Republic of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Sevgili gunluk bugun bi kiz gordum ilk basta gozgoze geldik ufak bi gulumseme sonra cekingenligim tuttu kafamı onume egdim sinifa gittim okulda makina muh. de okuyanlar olarak sap ve abaza olarak adlandirilmamız ve biriyle tanistirilmamız sirasinda makinaci bunlar die sogutulmamız yuzunden yine boyle bisey geleceginden korkmustum ama... Statik dersinde evet o derste yanima geldi hocaninda sacma sacma seylerden bahsetmesi sonucu dersten sıkılmamızla birbirimize donup konusmaya basladik... Adi Ebruymus... Cok seker sıcakkanlı biri... Hemen alınma senin kadar degil... Ne yapacagimi bilemiyorum gunluk sap geldik sap gideriz dedik karsimiza bi guzel cikti... Onu gorunce kıpkırmızı oldugumu hissediyorum... Simdi bile elim titremeye basladi... Ama bi sorun var o 2. sinifta :( yas olarak tutsada ust sınıfta ve arkadaslarimla konusmalarımda sap olmaktan mutluyum ne derdim var ne baska bisey die hava yapmıstım... :( Uffff Hersey bi yana ben EPRUyu SEVIYOM galiba gunluk !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ben şu an ki olmayan ruhumun halini yazıyım.tek kelimeyle : berbat hissediyorum...........[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar