-Nae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yeşil itemli bir warriour BG yaparsa tabiki uzulur. ki artık full valor lu olsan bile epicli diger classlara gore sansın cok az.. ha Full epicli bir warriorda BGler karsındakileri uzer... Hic warriorla oynamadım okudugum kadarıyla İtem'in en onemli oldugu classlrdan biri sanırım. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 15:41 tarihinde, -Nae tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 +300 dmg gearim var .. ve hala 2.5k sb critliorum varsın 3k olmasın o curse olayı bi nerf deil .. tam tersi pve için bi buff . cunku oteki turlu curse her zaman aynı +700 dmg bonus u vermiyodu .. suan en azından kafadan +100 dmg im var ama warlock lar denildigi gbi imba deil .. hic bi şekilde hunter öldüremiosun bi kere.. adam petiyle beni kesebiliyo .. cok rahat . fear demişiniz .. paladin e fear atılmıo tonla şey acıo .. hunter fear atsan petine atamıosun warrior a atılmıo . immune . rogue ya fear atmamayı tercih ederim ..fear atana kadar olduruo kick vesaire ile .. shaman da tremor totem var ki grounding totem de fear yemesini engellio ne sacmalıksa artık priest in shadow prot u va fear atmaya ugrasma daha ii . tier2 setlerde shadow resistance verio zaten .bizim allylerinin hepsinde tier 2 oldugu için . yani fear chain sux cou zaman fear cast etmekle urasmıorum bile . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bence uuras, epey ise yariyo cunku. istedigi kadar set olsun, durum anlattigin kadar vahim hic olmadi, olamaz da. @Saykoleo, arkadasin dedigi gibi warrior item'a dayali bi sinif, seni yesil item'larla normal seviyeye cekmesi demek, epic dolu olanlarin ortaligi kasip kavurmasi demek, ki zaten kasip kavuruyolar. tavsiyem gurup bulup MC'ye girmen, spinal reaper alamazsin belki ama obsidian alirsan oldukca duzgun dmg verdigini gorursun. bi kac parca pvp'ye uygun epicle de oldukca iyi olursun. sanirim tartisilmasi gereken son sinif warrior'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 roguelar napsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Warlock nerflendi diyen arkadaşların yazdıklarını gülerek okuyorum açıkcası.. Seduce , non-stop fear ve deathcoil gibi süper crowd control büyüleri olan ve bir mage'in yarısı kadar bile spell dmg kasarak mage'le yarışabilecek dmglara ulaşan bir class gelmiş nerflendik kesemiyoruz diye aglıyorsa oturup acizliginize aglayın derim ben.. Bir mage olarak warlocku geçtim sadece felhunterı ile kapışmayı denedimi acaba wl nerflendi diyen arkadaşlar ? Bi ara deneyin biraz gülün ozaman.. Belki bir ölçüt sayılmaz ama bizim parti ile yaptıgımız Epl deki Elite yarasa ve şu ismini unuttugum dev solucanı yada ortalama 3 kişi ile anca farmladıgımız winterdaki elite demonları tek başına sololoyan wl gördünüz mü hiç ? Gerçekten çok komik şeyler soyleniyor yok 3k vuran büyüm artık 1.5k vuruyor yok pyro 4k critliyorda biz niye critlemiyelim fln gibi Bu tür gereksiz ve saçma nerf muhabbetlerinin başlangıcı zaten diger classları bilmedigi gibi kendi classından bile bihaber olan kişilerden çıktıgına dikkat ettiniz mi hiç... Şu sıralar en gıcık aldıgım şeylerden birisi kendilerinin imba olmadıgını düşünen warlocklar ve Blessing of Freedom'ın başka targetlara atılabilmesidir :) Üstüne yürüyen paladin+warrior un novada neymiş gel buraya seni gibi hınzır diye üstüme üstüme gelmeleri kabusum oldu çünkü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 abi bana kalırsa locklara bu nerf az yani hala imbalar. bu sadece benim düşüncem. mage olarak bgde teketek kaldığımızda lock beni alıyor deli oluyorum, paso seduce. şimdi bişiler daha dicem, lock bilmeden konuşuyor olmaktan korkuyorum, ama ilk açılan test serverında lock alıp düşündüğüm imba yönlere locklar gerçekten sahip mi diye bakıcam. o zaman kendimi daha ii ifade edeceğimi düşünüyorum :). shaman ve pri bile lock kadar zorlamıo beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bu gun hayvan warriorlarimizdan biri 642 dmg add warlocka daldi izliyorum bende. ikisinde wsg berserk buff var intercept = Seduce Curse of shadow + 2 trinket + tek shadow bolt Warrior yerde 6.3k hp si var warriorun %@#! Biz mageiz pom harcamak zorunda kaliyoruz shootkill icin seduce'nin deathcoil'in rahatligida yok. Yinede bence hunterlere nerf lazim. Warlock/Mageler 2/3 cd ile shootkill çekiyor Hunterler 6 snyde bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Warlock nerflendi güçsüz falan diyen world of warcrafti bıraksın gitsin en kolay seviyede max payne falan oynasın diyorum başka birşey demiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Uzun zamandır bazı insanlar ağlıyordu, oha mageden 4k pyro yedim omg 3.5k frostbolt instant yedim diye. Konuyla biraz alakasız kaçıcak ama açıklama gereği duydum, özür dilerim. Bu dmg i elde etmek için gerekenler: Çok sağlam dmg gear, 300 den fazla bonusu olması lazım ki 800 le koyabilesiniz frostbolt la ToEP: 2% le düşüyor MC(175+ dmg), sanki her yerde her magein elinde var diye bir izlenim edinmiş insanlar ZHC: Heart of Hakkarı veriyorsunuz, size bunu veriyor (280+ dmg, ilk büyü için) Arcane Power, Arcane Treesinde 31. talent olarak bu var, bunu alınca mage için çok lazım olan Ice Block, Ice Barrier vs gibi şeyleri alamıyorsunuz, Frost tree si çok zayıf kalıyor Toplam: 1.35*[500 (base dmg) + 300 +175+280]= 1695 Hadi bir de critlediniz diyelim ( bu resist yüzdesiyle afedersin b.k olur ) 3.3k dmg ediyor Ve bunu bir mage yanlız 3 dk da bir yapabiliyor Ben bu kadar item toplayıcam bir tarafımı parçalıyacam, elin yeşilli locku: Seduce / Shadowbolt / Fear / Shadowbolt / Death Coil / Shadowbolt la canı bile gitmeden alıcak. Biraz insaf arkadaşlar Dipnot: yukarıda bahsi geçen itemlar mage classına unique değildir, bir lockun eline geçerse o itemlar varın siz düşünün... [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 12:02 tarihinde, Wispy tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yavrum wispy, duygulara düşüncelere tercüman oldun. +1 ama tanıdığım çoğu warlock hala koca burunlarıyla yeri geldi mi mage'de imba cart curt. zaten nerf yedik gibi uyuz edici laflar sarfediyor. tekme tokat dalmak geliyor içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 wispy onlara bide can emen naneleri var onu ekle.- afflictiondan aldıkları buyu- Canı inse bile artıyor. bi o bide vampric embrace nerf yemeli şu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yuh artık hunter zaten caster katili. onu da mı dertsiz tasasız indirmek istiyo locklar? belli bi denge var oyunda hala göremiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Peki oyunda denge varsa , lockların hunterları nasıl kesebılecegını bı anlatır mısınız? Adam 40 yarddan salıyo petı. 38 yarddan baslıo serpent stingdi , bilmem neydi seklinde. Senın buyu atman ıcin 36 yarda gırmen lazım. Sımdı 36 yarddan ne atılıo? Shadowbolt. Peki hunterın beast gıttıgını saymıyorum bıle, eger beast gıtmısse shamyde yaptıgım gıbı sadece petın benı kesmesını ızlıorum. Nese shadowbolt atarsın dıyenler bı yandan pet dalı, bı yandan aimed shot , serpent sting gelıo. Yani shadowbolt ımkansız. Tek carenız ya 36 yarddan 20 yarda kosup huntera fear cakmak yada succubusu gonderıp hunterı seducelayıp petı fearlayıp huntera shadowbolt sallamak. Ama ısler bole olmuo cunku hunterı seducelayıp , pete fear atana kadar adam coktan seduce tan cıkmıs oluyor... Bundan baska taktık bılen yada goren varsa solesın cunku ımkanı yok daha 1 tane bıle hunter kesemedım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Heh ondan bende magei bırakıp hunter actim soufless :D stonejoint ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 warlocklar sadece 2dakikada 1 imba oluyorlar ama o 2dakikalar hep bana rastlıyo nedense :) yetkililere seslniyorum nerf hunter!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yetkililere seslniyorum nerf hunter!!!11 Kusura bakma dostum ama daha önce de söylediğim gibi, Blizard yetkililerinin paticik forumlarını okuduğunu hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 orly, sizin demonunuz seduce etmiomu acaba? 19,5 saniyeydi en son baktıımda. O arada hunter mı kalır? Korkulması gereken hunter diilde daha çok rogue gibi, stunlock dan cıkarmadan yamuluosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 herzaman succu ile gezemiyorsun ki gezsende huntere sedu veriyorsun lakin pet e fear atana kadar 4-5 sny geçiyor dönüp soul fire atamiyorsun shadow bolt yaslıyorsun arkasi tekrar shadowbolt veya immo conf veya dot buildine göre neyse abimiz succubus a scatteri verip sana aimed multi yazliyor pet geliyor oarada yardiriyor succuyu o veya bu şekilde saglam crit oturtup çot diye öldürmessen hunter herzaman canını hatrısayılır şekilde azaltiyor öldüremese bile. Ne hunterse Shadowmelt le zaten en düşük yari candan başlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ya biri overpowered diğeri ondan overpowered neyi tartışıyozki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 AQ'da Emperorlardan birini Warlocklar tanklıyor. Artık siz düşünün? Aa bu arada, "Nerf yedik, bühühüh" diyen arkadaşımıza seslenmek istiyorum: "Cry more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 "hunter herzaman canını hatrısayılır şekilde azaltiyor öldüremese bile. " Ben durumun bu kadar vahim olduğunu farkedememiştim. nerf hunter!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ahaha okudukça gülüyorum, tartışmasız şu an wowdaki en güçlü iki sınıf biri warlock diğeri hunter birde arkadaş nerf demiş gel bi oyna bakim warriorla kaç saat ağlıyorsun görelim :). @Gangren belki hatırlamıcaksın beni ama önce selam burningde beraber başlamıştık yanılmıyorsam mage veya priest charın vardı.Warrior forumlarında gezerken o tanklama olayını okudum önce inanamadım ama sonra durum biraz netleşti o warlockun 8600 hp si varmış, talentlardan tutda, potion ve bufflara kadar neler kullanmış neler.Halen nasıl tank olabiliyor anlamıyorum armor yokki warlocklarda saçmalık ötesi birşey o zaman warriorlara gerek kalmıyor nasılsa druidlerde daha iyi tanklıyor arada önemli tek bir şey var oda hate alamama druidde bear formda bi kaç özellik vardı sanırım ama warlockda yok! Kısacası şu warlockun istediği kadar canı olsun melee damage almıyor mu?o kadarcık armor ile nasıl dayanabiliyor o vuruşlara ne defense var ne dodge var ne parry var ne block skilli var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Hunter tam bir caster katili kabul, 2.5k aimed shot yediğimi bilirim, peki sadece locklara mı koyuyor o dmgi ??Priest e Mage e koymuyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar