OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Boys Dont Cry ve High Fidelity off bayilirim bidaha izlicem hemen filmleri!Ha bide film degil ama Lain'in başinda calan sarki cok hoştur(horace butun filmleri saymiş bana 3 tane kaldi walla :D)[hline]Mors certa et hora certa [Bu mesaj OutTrader tarafından 29 August 2003 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Road to Perdition A beautifull mind Gladiator[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Biri rocky yazdı mı?[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 malkoçoğlunun müziğide güzeldi ama adını bilmiyorum hani filmleri nen sonunda çalar dıın dıın dındındın dındın dındırıdırıdındındınnnn[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Tarkan'ın müziği daha güsel Rocky bi ayrı güsel[hline]MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 yazıyla müzik anlatılmasına karşıyım hiç bişey anlamıyorum...[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 conan the barbarian conan the destroyer requiem for a dream matrix reloaded (furious angels sadece) gladiator terminatör (malum theme müziği) blues brothers[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 soundtrack: Mortal Kombat Annihilation xXx Matrix Blues Brothers spawn street fighter II animated movie theme: Indiana Jones Jurassic Park Star Wars the good, the bad and the ugly terminator desperado young guns II ---------- soundtrack olarak mortal kombat 2'yi, theme olarak young guns 2'yi tek geçerim. mutlaka şarkılarını çekip dinleyin. ayrıca Mirage, Ya indiana jones, ya da direk indy.. indy jones değil yani.. spiderman, spidey gibi bişi.. Spidey-man diyen yok.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 aklıma geldi bu topic de, 2003'den sonra çıkmış filmler hakkında görüşlerinizi de merak ettim. soundtrack takip eden varsa tavsiyelerini de almak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 başlıkta sıkça belirtilen; star wars lotr serisi matrix serisi gladiator the last of mohicans'ı görüyorum. ve... iyi kötü çirkin the godfather top gun indiana jones rocky3 tarantinonun tüm filmleri bodyguard titanik selvi boylum al yazmalım ile artıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Yazılanların dışında "once" filmini tavsiye ederim zaten müzik ağırlıklı film ve falling slowly isimli parçası 2007 de oscar aldı.Accepted filminde de yer alan let the drummer kick parçası da ayrı güzeldir.Ayrıca soundtrack de exorcist ve saw neden yazılmamış ayıpladım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 28 weeks later şahane bi soundtracke sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Matrix ve Amelie'nin müziklerini hala dinlerim mp3ümde,ayrıca LOTR,Karaip Korsanları,Beşinci Element,Twilight'ında fena değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Asriel said: Yazılanların dışında "once" filmini tavsiye ederim zaten müzik ağırlıklı film ve falling slowly isimli parçası 2007 de oscar aldı.Accepted filminde de yer alan let the drummer kick parçası da ayrı güzeldir.Ayrıca soundtrack de exorcist ve saw neden yazılmamış ayıpladım:) once'ı hiç duymamıştım. merak ettim bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 büyük beklentiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 the fountain filmden çok daha iyidir soundtrack i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Requem for a dream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar