Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

belediye kazılar ne zaman bitecek


trikeratops

Öne çıkan mesajlar

şu belediyede seçim öncesi oy kazanmak için yapmadığını bırakmadı istanbul'da. kadıköy ilçesi sınırlarında oturduğum için özellikle kadıköy'de yapılan nostalji tramvayından acayip rahatsız oluyorum. baş duraktan kalkan otobüsler dolana dolana boğanın oradaki durağa geliyorlar. okul başladığında n'olucak çok merak ediyorum. bu gidişle okula ya erken ya da geç gideceğiz. kadıköy'deki kazılar ne zaman bitecek alternatif bir yol planı var mı biliyorsanız lütfen yazın. okul başladığında mağdur bırakılacağız belediye tarafından[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul'a gittim. Sırf şu "nostalji tramvay" dışında heryer düzgündü.

Oysa ankara öyle mi? Yazın kazarlar, "kışa hazırlık". Kışın kazarlar, "kar bozdu". İlk bahar kazarlar, "su boruları düzenlemesi". Son bahar kazarlar, "elektrik ve telefon hatları"...

Kadıköydeki ve istiklal caddesindeki hoş yolları göremeyiz. İki beton atarlar al sana kaldırım. Ha şimdi de o aptal taşlarını kullanıyorlar. Şık değil lanet olsun adamlara iyice rezil ettiler o taşları kullanalım diye, o taşlar tümden berbat. Şimdiden kadıköyü ve istiklal caddesini özledim.

Adamlar bir park yaparlar, heryere beton yol koyarlar, çim felan da yok aslında. Nerde Gülhane parkı anasını satayım.

Geçen Kemer'den döndüğümde adamlar rezil etmişler Eskişehir yolunu. İlk başta "acaba yalnış otobüse mi bindim" diye düşünmüştüm. Yok metro yapıcaklar diye her yeri kazdılar, güzelim yol gitti, gene beton birşeyler yaptılar.

AAAAAAAAAAAARGHHH!!
Betondan sıkıldım ulen sıkıldım. Şöyle düzgün bir yol, kaldırım yapın gözümüz gönlümüz ferahlasın.

Şurayı kaz burayı kaz orayı kaz. Ama sonunda her yer rezil oluyor.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...