trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 şu belediyede seçim öncesi oy kazanmak için yapmadığını bırakmadı istanbul'da. kadıköy ilçesi sınırlarında oturduğum için özellikle kadıköy'de yapılan nostalji tramvayından acayip rahatsız oluyorum. baş duraktan kalkan otobüsler dolana dolana boğanın oradaki durağa geliyorlar. okul başladığında n'olucak çok merak ediyorum. bu gidişle okula ya erken ya da geç gideceğiz. kadıköy'deki kazılar ne zaman bitecek alternatif bir yol planı var mı biliyorsanız lütfen yazın. okul başladığında mağdur bırakılacağız belediye tarafından[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 okulların açılacağı zamana yetiştirmeye çalışıyolarda, imkansız gibi.. ana yollar belki bitebilirde, gerisi zor[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 kazılar yüzünden kaç defa okula geç kaldım[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 yarın bitiyomuş[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ahahaaha:lol: demekki ankarayı görseniz ağlıyacaksınız. bütün ana arterlerde çalışma var.tam 57 yerinde alt geçit üst geçit çalışması var.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ankara büyükşehir belediyesi iyice sapıttı... aynı anda eskişehir, konya, istanbul, havalimanı yolları kapalı veya tek şerit... seçim bitsin kazılarda biter >-I (kızgın adam suratı)[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Türkiye nin her yerinde ayni bunlar.Verdigimiz gecici rahatsizliktan dolayi özür dileriz tabelasi 3.yasina basicak bazi yerlerde:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Ankaradaki Eskişehir Yoluda perişan.Metro kazısı Armada nın önünde bir başlıyor Konutkentin önüne kadar.Okul başlayana kadar yetiştiremezlerse işimiz valla çok zor.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Çoğu yollarda gerek yok bu çalışmalara sorf oy için yapıyorlar da insanlar hay sizin çalışmanıza dedirtmekten başka bir işe yaramıyor.Bence oy kaybediyorlar.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 umarım öyledir :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 İstanbul'a gittim. Sırf şu "nostalji tramvay" dışında heryer düzgündü. Oysa ankara öyle mi? Yazın kazarlar, "kışa hazırlık". Kışın kazarlar, "kar bozdu". İlk bahar kazarlar, "su boruları düzenlemesi". Son bahar kazarlar, "elektrik ve telefon hatları"... Kadıköydeki ve istiklal caddesindeki hoş yolları göremeyiz. İki beton atarlar al sana kaldırım. Ha şimdi de o aptal taşlarını kullanıyorlar. Şık değil lanet olsun adamlara iyice rezil ettiler o taşları kullanalım diye, o taşlar tümden berbat. Şimdiden kadıköyü ve istiklal caddesini özledim. Adamlar bir park yaparlar, heryere beton yol koyarlar, çim felan da yok aslında. Nerde Gülhane parkı anasını satayım. Geçen Kemer'den döndüğümde adamlar rezil etmişler Eskişehir yolunu. İlk başta "acaba yalnış otobüse mi bindim" diye düşünmüştüm. Yok metro yapıcaklar diye her yeri kazdılar, güzelim yol gitti, gene beton birşeyler yaptılar. AAAAAAAAAAAARGHHH!! Betondan sıkıldım ulen sıkıldım. Şöyle düzgün bir yol, kaldırım yapın gözümüz gönlümüz ferahlasın. Şurayı kaz burayı kaz orayı kaz. Ama sonunda her yer rezil oluyor.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Ben tutmuyorum başımda. Geldi gitmiyor adam.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 valla siyasi gorusunu hic hos bulmamama ragmen melih abimizin icraatlardan memnunum. secim zamani mecim zamani, bence calismalar bitince super olucak.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Dünyanın sonu gelir,belediye kazılarının sonu gelmez :) Ahirettede devam eder bunlar artık adamlar hobi haline getirmiş :D[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Tut biraz: www.geocities.com/hebelegebele/tutbiraz.waw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bagdat caddesi felaket ya koskoca cadde iki serit durumda adam gibi gezemiyoruz trafik yuzunden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 oeh bagdat caddesi kostebek yuvası gibi olmuş ve baya uzun suredir oyle hatta abimin arabanın altı gidiyodu bi ara herifler essek gibi demir çıkarmışlar yerden ve tabela falan yok onunde bi geçsen arabanın yarısını orda bırakırsın[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 lol öyle gözüküo yol bırakmadılar istanbulda.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 güzelim bağdat caddesini yardılar resmen kadıköy ü de tramvay hedesi ayağına oydular çok param olsa verecem atıcam önüne kamyonla al gözün doysun diycem ama nerde..[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Arcane ya bitmedi mi tramway kazıları hala?[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bilmiyorum hoca, en son basket maçı için gitmiştim hem sen bilmicen de ben mi bilicem lol[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denda Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hammering by sert_unsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denda Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hammering by sert_unsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar