Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

peki en acı asklarınız ne sonucta herkezin bi ayrılıgı bi mazisi vardır

big_man

Öne çıkan mesajlar

ilk asklardan bahsettik peki en çok sevdigimiz insandan nası ayrıldık hadi şimdi onlardan bahsedelim aglatcam sizi bugun terkedilmeler falan bakın bana birini çok sewviodum bi anlık sogmayla bitirdim sonra pişman oldum baya sonra aradım ama kız benle konusmadan yüzüme kapadı sanki terk edilmiş gibi koymustu son pişmanlık fayda etmio
Sosyal ağlarda paylaş

en sevdiğimden ayrılmadım valla, ayrılmayı da düşünmüyorum :)

ama iki büyük ayrılık vardır hayatımda, öldüm bittim demişimdir zamanında, dünyamı kararttılar ulan!neyse toparlandım sonra, mutluyum. anlatmak aylar sürer valla hiç başlamiyim..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

Program sunarmış gibi oldu bu da yahu.

"Evet ilk aşklardan bahsettik, şimdi de en acı aşklara geçeceğiz, ama öncesinde Petek Dinçöz..."[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Sosyal ağlarda paylaş

daha yeni farketmiştim ben bizim okuldaki bi kızı.. gittim yanına, tanıştık fln.. türkçesi iyi değildi.. artık çok mu pozitif elektrik aldım kızdan annamadım kuytu bi yerde yaklaştım dudaklarına.. herşey bi anda olup başlamıştı.. ama yine bi anda başladığı gibi de sona ermişti.. 2 gün sonra kız kanadaya uçtu.. daha dönmedi, dönmezde heralde..[signature][hline][b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Buradaki yazdığım tüm acılı aşk hikayeleri sadece bir kişi içindi.

ve burada adını zikredemeyeceğim kadar özel biri.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

cok oldu da en cok etkileyenler burda .
http://forum.paticik.com/view.php?id=168860[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.

[Bu mesaj Quo-Vadis tarafından 06 Ocak 2006 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene sonra ihanete ugradim.. Allahtan bile beklerdim ama ondan beklemezdim... belkide cezamdi.. yada böyle olmaliydi..ama simdi iyiyim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...