Nefr Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Olabilir tabii de, aslında sanırım arkadaşın derdi açtığı serverın duyurusunu 5897 yerde topic açarak yapmaya çalışmış olması dolayısıyla area masterlarca topiclerinin kitlenmesi. Birde millet dalga geçince iyice alınmış olsa gerek. Jadelith: yok tabii ki öyle birşey, geyik yapıyorum, herkes geyik yaptığı için kitlenmiyor topic, tek ciddi olan ghost topicte lol[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 hayır hayır, ben de ciddiyim. heklendim ben. bööle bitlenmek gibi bişey bu. kafamda hekler geziyo kımıl kımıl ve hatta cirit atıyolar. *!lediye pas çıkarır ufak bi link numarasıyla* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 soran yok bu AREA MASTER'ların hali ne olacak diye.. oho.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 aaa harbi ya bende AREA MASTER im bizim hakkımızı korumuyo bu yonetim tez greve gidile hatta baktık olucak gibi deil AREA MASTER oldugumuz yerdeki bütün topicleri başka bölümlere movelaya ortalıgı karıştıra! :) (bunun gibi topicler için bi bölüm açsak garbage-klişeler , diye falan , şu nukbaşlıklı vardı bitanede bi kız la herif taksime gidiyodu falan öle bi topic vardı eheh)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Ohahaha.. lan hala gülüyorum gülüyürüm... bu topici de alandan alana taşısak yaw. hem bütün AREAları dolaşmış olur. ahahahaha...[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 thread'i her gordugumde sarki soylesim geliyor... *!Master master where's the dreams that I've been after?...*[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 areamaster'lar kovalasin seni düzlük arazide o zaman.[hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Adam hacklemiş birde ingilizce hacklemiş saygı duymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ahahha ölücem şimdi..sabaj sabah bir topicte uzun zamandır bu kadar komik mesaj yoktu.[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 *! Eline kızılcık sopasını alır* Lan emaye qablanızı kim hekledi lan. Hekk mi kek mi neyse istte gormiyim!!! Bu arada en olası senaryo adamın biri net cafeen acık unutmus accyi biride girince ehehe ehehe diye dusunmus[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 pek olası gelmiyo o bana. area masters filan ne alaka... :) loser bi arkadaşa benziyo. inkilizce yazmasından da.. gerçi heryerinden akıyo zaten loserlık. :) yasık.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Ah cocccum ahh. Seni kandırmışlar. Buraya alan yetkilisi olmak için o senin ana diye bildigin anadan doğmuş olmak gerekmiyor. Böyle bir şart yok ki zaten biz de o anadan doğmadık. Ne biz hepimiz kardeşiz ne de seninle kardeşiz. Alan yetkilisi olmak için soyunu sopunu belli etmene gerek yok Burada Anne torpiliyle Alan yetkilisi olunmaz. Hayata, insanlara ve paticiğe bir yararın dokunduğunda sen de Alan yetkilisi olacaksın bir gün korkma. Sen de hayatın bir rengisin, seni de seviyoruz. Paticikte herkese kapımız açık. Hani Mevlana demiş ya Ne olursan ol yine de gel [Bu mesaj ghaldszar tarafından 12 December 2003 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Nefr, 11 December 2003 11:11 tarihinde demiş ki: said: Dorsia, 11 December 2003 09:46 tarihinde demiş ki: ya sunu biri kilitleyecek mi? ya da hayirsa neden? Topicteki ilk mesajı okumadın galiba? Hacklendik, elimiz kolumuz bağlı ne silebiliyor ne kitleyebiliyoruz. lolya ben bunu her okuduğumda gülüyorum. nolcak halim? lol be, aaaaaa LOL! bi de nerde bu arkadaş, neden geri dönmüyo? gelsin alsın heklerini gitsin canım, gürültü yapıyolar burda eyik vuyik, hoplayıp zıplıyolar, area masterları soruyolar dürtükleyip dürtükleyip, çalışamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 tıhhahahahaha oooy oy. patladım yine internet kafede yau... (patladım derken yani gülmekten... yani... :-p)[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 iptalim ya bu ne be??? *! ölür..* The number you have dialed is not answering...Please try again later.[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Kesin be!..Abimiz söylemiş lafını ve terk etmiş ortamı,arkasından laf etmek bize düşmez. :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ehe cok enteresan bisey, nesi komik aslinda ama her gordugumde guluyorum nedense. cidden heklendik galiba. tuvalete girerken, banyoda kendi kendime "eriamestirsarsanofabic!!" diye tekrarlayip egleniyorum. all your base are belong to us gibi bi fenomen cikabilir ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 hala anlayamadım ben ama neyse :)[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 all your base are belong to us manyaklığının A.B.D'de ölümlere yol açtığı doğru mu?!.. :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 sanmam ama iyi furyaydı... dark dr tam da güzel anlatmış durumu aynı şeyleri hissediyorum..[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Alan Yetkililerinin Titlelarinin Area Master olarak degistirilmesini talep ediyorum bu uyenin onuruna! areamastirsare areamastirsaresonofabitch! (aybabtu nun sarkiyi koyun)[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 imzaya koptum yalnız hahahaha[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 yok deiştirmeyelim isimleri... böyle daha bi leziz.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bu hekler kalsın yaaa çooook şirrinlerr:lol böyle heklenceksek paso heklenelim, güldürsünler bizi biraz:)[hline]Theory is when you know everything but nothing works. Practice is when everything works but no one knows why. In this lab we combine theory and practice; nothing works and no one knows why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: BonePART, 10 December 2003 19:25 tarihinde demiş ki: bu arda veletmiş la urasmayın 89 lu kac yasında oluyo 13 muİngilizcesi iyiymiş o zaman yinede. :P[hline]Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar