2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hasatyım bu aralar ateş halsizlik felan ağzıma 2 gündür sigara süremedim devamlı balgam geliyo acayip güzel bi duygu temizlendiğini hissediyorum . inşallah bundan sonrada içmeyi düşünmüyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 valla 2 gün içmiyorum 1 gün içiyorum 2-3 dal sonra gene 2 gün içmiyorum vize dönemi geliyor bu sefer her gün 3 dal içiyorum falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ben de azaltıyorum. bırakıcam bu gidişle. bugün bak saat kaç oldu anca 1 paket bitti daha. bi kaç ay içinde bırakmayı düşünüyorum. alıştıra alıştıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sigara öldürürr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sigara değil, yanlış seçimler öldürür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 henuz saglikliyken dalga gecmek kolay . ilaci olmayan olumcul bir hastaliga tutuldugunuzu doktordan duydugunuz zaman okadar komik gelmeyecektir.bende 5 yil kadar ictim ve artik icmiyorum.umarim onemli bir zarar vermemisimdir kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 10 gün kadardır bende biraktim sigarayi gerci nikotin banti kullanıorum, bant olmayınca yine sigara içmek istior insan ama umarim böyle böyle bırakabilicem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bir sigara daha yaktım şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djibril Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sigarayı bırakmadım ama param yok alamıyıom su anda ama otlakçılık yapcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 şimdi, burada özenti elemanlar falan gibi tabirler hırla gidiyor.. orda biraz yavaşlayin, iş hakaret boyutuna gelmesin. ben sigaraya, her zaman ki.. " al yak bi sigara, keyfin yerine gelir." tarzi başladim.. sigarayi 2 yildir içiyorum, çokta zevk alarak içiyorum.. özellikle keyif sigaralari çok zevkli oluyor, yemekten sonra, birşey başardiktan sonra, ne bileyim 10 saat koşturup eve gelip koltuga yayildiktan sonra.. ha ama istemesemde birakmak zorundayim.. ilk olarak pahali sigara içiyorum ayda 130 ytl civarina denk geliyor. dişlerimi sarartiyor, hafif hizli yürüdüm mü nefesimi kesiyor.. ve her sabah .ok gibi kalkiyorum.. aslinda en çok dişlerimin sararmasina uyuz oldum. ondan birakiyorum, dün akşam son dalimi içtim. paketim de yok.. bakalim ne olacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 içmeyin la sigara dıtt!!!! hep ne varsa bu lisede oluyo zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 dün koşuya çıktım ve tıkandım nefes alamıyordum... merdiven çıkamamaya başlamıştım. cuma akşamından beri sigara içmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Renaris Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=174350 sigari adami ne hale getirir göründe içmeyin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Ne olacak dedim, 4 mart'in akşamina kadar devam etti.. Sonra ver elini migros, 4 kısa ver ordan.. Oh mis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sigarayla 19 yasinda tanistim. 3-4 sene sürekli sigara içtim. tiryaki oldum. daha sonra bir gece sabahi zor ettim, akut bronsit teshisi koydu doktor. sigaradan uzak durmaya basladim.daha sonra içtim içmedim, can çekistim durdum. en son 26 eylülde tamamen biraktim. bir daha içecegimi hiç mi hiç sanmiyorum. zaten sürekli spor yapiyorum. yüzme-fitness- hal1 saha. arkadaslar sigara konusunda söyleyebilecegim sey su asamada :: sigara içmek tam b0r saçmalik ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ashley Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sigara içmiyorum, içilmesini anlamsız buluyorum. erkek arkadaşımın da içmesine gıcık oluyorum! nasıl bırakılır ya da bıraktırılır bu sigara ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 buyuk keyif alarak iciyorum valla. sigara icenlere 2. sinif vatandas muamelesi yapanlara da gicigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 kendince bi güzelliği olmasaydı bu kadar kişi içmezdi ama değil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 sigara içmemek lazım.. ha içer misin içmez misin sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 içmemek istiyorum ama içiyorum dellendiğimde... Hakkaten içmemek lazım. Paket almıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 üç senedir içiyorum deli gibi de keyif alıyorum. Lâkin olmicanı anladım ub işin böyle, halı sahalarda tıkanır oldum squash oynarken iki adım koşamaz oldum basket oynarken en çabuk ben tıkanır oldum. elimin sigara kokmasından bi yere girdiğimde öff çok kötü sigara kokuosun denmesinden nefesimin kesilmesinden sabh kalktığımda gece dişimi fırçalamış olmama rağmen ağzımda kalan o iğrenç tattan bıktım. Ve kendi hayrıma sigarayı bırakmaya karar verdim. Pazar günü 12'den sonra bi daha içmicem dedim. Sonra bi kaç kötü olay geldi başıma pazartesi ve yaktım bi tane. o gece toplam 5 tane içtim. Sonra, madem içtim buna göre bi sistem oturtayım dedim. Bir sonraki gün 4 tane içtim. Bugün de 3 tane içtim. aÇıkçası 4 tane ve 5 tane içtiğim günlerde gerçekten çok zorlandım. ama bugün sabah içtim bi tane winston light tadı çok kötüydü ztn yarısında söndürdüm sonra akşam üstü bi tane içtim sonra gece canım çekmemişti ama yine de yakayım bi tane dedim. tamam canım çekmiyo diyorum da içtiğimde de orgazm gibi zevk alıyo insan haha.. Yarın 2 tane içicem. Sonra da 1 hafta boyunca 1 tane içicem planıma göre. Ama 1 tane içmeye başladıktan sonra gerisi çabuk gelir ve planladığımdan daha erken bırakabilirim diye düşünüyorum. umarım haklı çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Biraktim arkadaslar ben hayirli olsun 2 haftadır icmiyorum oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bende bıraktım 3 defa geçen sene bu zmanlar 74 kiloydum 87 kilo oldum tekrar başladım verdim kiloları ama kışın gene aldım şimdi 82 kiloyum. Acaba sigaradan mı kilo aldım yoksa oburluğumdan mı bilmem....Nese ama üsteki arkadaşa katılıyorum sigarayı bıratığım 4 ay boyunca gerçekten herşeyden tat aldığımı hissetim ağzımın tadı yerine geldi spor rahat yaptım ama iştahım ianalımaz açıldı işte ekmekten bile inanılmaz tat almaya başlıyorsun o kötüü ama siggara 12 yıldır içiyorum okdar nefret ediyorum ki anlaatamamyane siğirli bir deynek olsada hem killolarımı hemde sigaramı elimden alsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 sigarayi birakirken insanlar spora yoneliyorlar cunku sigarayı bıraktıgın zaman yemeye baslıyorsun elin mesgul olsun diye aslında o yediklerini yakmak icinde spor yapiyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Sigarayı bırakmamın tek nedeni maddiyadt yada üzerime sinen o koku olabilir.. ne zaman nerede öleceğimiz belli olmayan bu dünyada bu fani dünyada o kadar onemli değild bana zarar veriyor olması... böyle düşünüyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar