Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara: İçmek ya da İçmemek (Kampanya)

Arndiol_Vampir

Öne çıkan mesajlar

şimdi, burada özenti elemanlar falan gibi tabirler hırla gidiyor.. orda biraz yavaşlayin, iş hakaret boyutuna gelmesin. ben sigaraya, her zaman ki.. " al yak bi sigara, keyfin yerine gelir." tarzi başladim.. sigarayi 2 yildir içiyorum, çokta zevk alarak içiyorum.. özellikle keyif sigaralari çok zevkli oluyor, yemekten sonra, birşey başardiktan sonra, ne bileyim 10 saat koşturup eve gelip koltuga yayildiktan sonra..

ha ama istemesemde birakmak zorundayim.. ilk olarak pahali sigara içiyorum ayda 130 ytl civarina denk geliyor. dişlerimi sarartiyor, hafif hizli yürüdüm mü nefesimi kesiyor.. ve her sabah .ok gibi kalkiyorum..

aslinda en çok dişlerimin sararmasina uyuz oldum. ondan birakiyorum, dün akşam son dalimi içtim. paketim de yok.. bakalim ne olacak. :)
Sosyal ağlarda paylaş

sigarayla 19 yasinda tanistim. 3-4 sene sürekli sigara içtim. tiryaki oldum. daha sonra bir gece sabahi zor ettim, akut bronsit teshisi koydu doktor. sigaradan uzak durmaya basladim.daha sonra içtim içmedim, can çekistim durdum. en son 26 eylülde tamamen biraktim. bir daha içecegimi hiç mi hiç sanmiyorum.
zaten sürekli spor yapiyorum. yüzme-fitness- hal1 saha.
arkadaslar sigara konusunda söyleyebilecegim sey su asamada :: sigara içmek tam b0r saçmalik ...
Sosyal ağlarda paylaş

üç senedir içiyorum deli gibi de keyif alıyorum. Lâkin olmicanı anladım ub işin böyle, halı sahalarda tıkanır oldum squash oynarken iki adım koşamaz oldum basket oynarken en çabuk ben tıkanır oldum. elimin sigara kokmasından bi yere girdiğimde öff çok kötü sigara kokuosun denmesinden nefesimin kesilmesinden sabh kalktığımda gece dişimi fırçalamış olmama rağmen ağzımda kalan o iğrenç tattan bıktım. Ve kendi hayrıma sigarayı bırakmaya karar verdim. Pazar günü 12'den sonra bi daha içmicem dedim. Sonra bi kaç kötü olay geldi başıma pazartesi ve yaktım bi tane. o gece toplam 5 tane içtim. Sonra, madem içtim buna göre bi sistem oturtayım dedim. Bir sonraki gün 4 tane içtim. Bugün de 3 tane içtim. aÇıkçası 4 tane ve 5 tane içtiğim günlerde gerçekten çok zorlandım. ama bugün sabah içtim bi tane winston light tadı çok kötüydü ztn yarısında söndürdüm sonra akşam üstü bi tane içtim sonra gece canım çekmemişti ama yine de yakayım bi tane dedim. tamam canım çekmiyo diyorum da içtiğimde de orgazm gibi zevk alıyo insan haha.. Yarın 2 tane içicem. Sonra da 1 hafta boyunca 1 tane içicem planıma göre. Ama 1 tane içmeye başladıktan sonra gerisi çabuk gelir ve planladığımdan daha erken bırakabilirim diye düşünüyorum. umarım haklı çıkarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bıraktım 3 defa geçen sene bu zmanlar 74 kiloydum 87 kilo oldum tekrar başladım verdim kiloları ama kışın gene aldım şimdi 82 kiloyum. Acaba sigaradan mı kilo aldım yoksa oburluğumdan mı bilmem....Nese ama üsteki arkadaşa katılıyorum sigarayı bıratığım 4 ay boyunca gerçekten herşeyden tat aldığımı hissetim ağzımın tadı yerine geldi spor rahat yaptım ama iştahım ianalımaz açıldı işte ekmekten bile inanılmaz tat almaya başlıyorsun o kötüü ama siggara 12 yıldır içiyorum okdar nefret ediyorum ki anlaatamamyane siğirli bir deynek olsada hem killolarımı hemde sigaramı elimden alsa...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...