Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Metaphor - Ud Mage[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Penthesilea, 08 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Eger buraya hali hazirda olan arkadaslarin icin baslamiyorsan bence baslama 1 - 2 tane arkadaşım var onlar için buraya başladım [Bu mesaj Shaman tarafından 09 Ağustos 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Metaphor öl be :=) Bende silicektimde 2 tane karaktere kıyamadım.Gittim al akirde açtım. Neyse BL horde camiası akıllara zarar bir mage kazandı :P[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batlamyus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Batlamyus orc warrior bugun 1 alliance i daha oyundan soguttum ne mutlu horde um diyene.[signature][hline]her gece Canberk bizim evde demişki; Mal gibi insanlarsınız lan siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Arcanite Reaper yapabilecek birini arıyorum.. Materyaller hazır.. BL- Alliance[signature][hline]It will scare the hell into you. Pray you're not next.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Libram of Rumination Devilsaur seti satmak istiyorum. Oyunda nickim Reamer ilgilenenlerin pmlerini bekliorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Cronis LvL 12 Ud Mage Bl (noobum yenı basladım)[signature][hline]Knight out WoW in :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 @Jaan: Genelde bu tür şeylere GM'ler yardım etmiyor. Daha önce de olmuştu bir kaç tanıdığa, bizim yapabileceğimiz bir şey yok demişlerdi. Ama olan olmuş, kötü olmuş, yazık olmuş. Üzüldüm iki priest için de. Ben olsam beklemezdim. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 36 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaRaYaN Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Narayan 57 idi bu yazıyı yazarken Ud Warrior[signature][hline]Narayan Forever aLL FoR One One FoR aLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Virtue-L, 09 Ağustos 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Metaphor öl be :=) Bende silicektimde 2 tane karaktere kıyamadım.Gittim al akirde açtım. Neyse BL horde camiası akıllara zarar bir mage kazandı :P ehaehae selenda elletirmez bence karakterini sen kendininkine kıyabiliceksen ben konusurum ablayla sileriz el birligiyle =P ehahe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Griz-ud mage. Grimsoul Legion[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 muaoha disconnect oldum tam instance sıradaki boss prenses di yaa dagger drop böhüüühühü[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kelemvor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Geç olacak biraz ama güç olmasın :) Kelemvor - 60 Paladin Guild : Moon Serpents Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ya 450 sıra bekliyorum neredeyse yarım saattir..hayır beklerimde Gurubashi'ye yetişemicem :([signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeternum Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mashira UD Priest Infernal Affairs[signature][hline]One red river flows through us all ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Pyotr Infernal Affairs Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kelemvor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ya inanmıyorum, 350 kişi sıra bekleyip anca girdim, sora 1 saat de AV için sıra bekledim, girer girmez düştüm şimdi de 400 kişi sıra bekliyorum olur mu böle şey ya! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 pirvan :) av e amma görüyorum seni.kesesim geliyoda kıyamıyorum :-P[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ellerosse//Lvl 47 Hunter//Jandarma Asayiş//Leatherworking-Skining Anialeyn//Lvl 60 Priest//İnvadoria//Enchating-Mining(Main char) Estwild//Lvl 24 Warrior//guildsiz//Mining-blacksmith[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) [Bu mesaj slayer77 tarafından 10 Ağustos 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Xaenin / NE Priest / Guild var ama ben tatildeyken cılkı çıktı söylentileri var o yüzden burdaki insanların çoğunlukta olduğu bi guild hakkında detay alabilirsem(kirlilik olmaması için özel mesaj lütfen) iyi olur .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Invadoria yeni bir türk guildimi baya türk gördümde içinde.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bu arada server yazmayı unutmuşum da 30 dk. geçmiş . Server : Burning Legion ve cidden adam gibi guild arıyorum ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu burning gene mi gitti ya[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 16 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Haftalık bakıma girdi serverlar...[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 o nasıl oluyor ya 1 hafta yok mular[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 16 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar