Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls IV: Oblivion Announced

Öne çıkan mesajlar

• 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Simdi oyunu 3 sene sonra geriden oynayan biri olarak basladım questi yaparken cayırda overwhelmed oldum ama üstümde agır bir şey yok direk str 35 ten 25 e düştü kırmızı bi şekilde belirrti ne yapabilirim. Rest olayı da time geçirme değil mi yoksa ben mi yanlıs yapıyorum ve sandık olmadan itemleri droplama var mı varsa nasıl simdiden yardımlarınız için teşekkürler =P
Mesaj tarihi:
yanlış hatırlamıosam bazı yaratıklar ya da büyücüler statlara kalıcı hasar verebiliyodu tabi gidip tedavi olman lazım ama cok oldu hatırlayamıyorum nasıl yapacagını. lanet olabilir üstündeki
Mesaj tarihi:
madem yeni başlayacan, bence fallout3 oyna. aynı firmanın ve aynı motorun oyunları. tek farkı elder scrolls değil fallout evreninde geçiyor olması...(tu)
Mesaj tarihi:
bence oblivion u sadece dark brotherhood quest chain i için oynamak lazım devamı çok bayık gelmişti bana , git şurdaki oblivion gate i kapat git burdakini kapat falan fena
Mesaj tarihi:
bende az evvel oyundan çıktım, bikere oyunu bitirmiştim şimdi tekrar dark brotherhood için oynuyorum. birde pc'yi yeniledim tadıyla oynayayım diye. oyüzden eklentilerinide oynamak istiyorum. önce shivering'mi yoksa knights of the nine 'mı?
Mesaj tarihi:
sağol.

ya bide bi sorunum var. oyunda sesler abuk subuk çıkıyor, ayak sesleri kılıcı çıkarma sesi falan böle derinden geliyor zıplayıp yere konunca sanki bi kendine gelicekmiş gibi oluyor ses ama aynı şekil devam. sonra bazen yüzdüğümüz vakit suda oluşan dalgalar oluşmuyor hatta su bazen çok kötü gözüküyor. sebebi nedir bunların? patchinide kurdum oyunun halbuki
Mesaj tarihi:
Ses kartı sürücüleri çok iyi olmadığında oluyo bu. Ses ayarlarından, ses ivmelendirmesi midir nedir onu kısmak gerekiyo biraz. 4 seviye mi ne var, onu 2. seviyeye indirmek lazım.
XP yok, İngilizce Vista kurulu o yüzden tam bakamıyorum şimdi.
  • 12 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...