Namessar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 bence de lutfen oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Simdi oyunu 3 sene sonra geriden oynayan biri olarak basladım questi yaparken cayırda overwhelmed oldum ama üstümde agır bir şey yok direk str 35 ten 25 e düştü kırmızı bi şekilde belirrti ne yapabilirim. Rest olayı da time geçirme değil mi yoksa ben mi yanlıs yapıyorum ve sandık olmadan itemleri droplama var mı varsa nasıl simdiden yardımlarınız için teşekkürler =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yanlış hatırlamıosam bazı yaratıklar ya da büyücüler statlara kalıcı hasar verebiliyodu tabi gidip tedavi olman lazım ama cok oldu hatırlayamıyorum nasıl yapacagını. lanet olabilir üstündeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 madem yeni başlayacan, bence fallout3 oyna. aynı firmanın ve aynı motorun oyunları. tek farkı elder scrolls değil fallout evreninde geçiyor olması...(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Fallout 3 ü oynamadım ama anlatılan gibiyse half life oynarım daha iyi en azından 1 ve 2 oyunlarına saygısızlık etmem kendi içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Oblivion'dan sonra oynamamız gereken eklenti paketi hangisiydi? Shivering Isles mı? bitanedaha vardı gibi hatırlıyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 knights of the nine eklentisi var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 önce hangisini oynamak lazım ana senaryodan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bence oblivion u sadece dark brotherhood quest chain i için oynamak lazım devamı çok bayık gelmişti bana , git şurdaki oblivion gate i kapat git burdakini kapat falan fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bende az evvel oyundan çıktım, bikere oyunu bitirmiştim şimdi tekrar dark brotherhood için oynuyorum. birde pc'yi yeniledim tadıyla oynayayım diye. oyüzden eklentilerinide oynamak istiyorum. önce shivering'mi yoksa knights of the nine 'mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 shivering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sağol. ya bide bi sorunum var. oyunda sesler abuk subuk çıkıyor, ayak sesleri kılıcı çıkarma sesi falan böle derinden geliyor zıplayıp yere konunca sanki bi kendine gelicekmiş gibi oluyor ses ama aynı şekil devam. sonra bazen yüzdüğümüz vakit suda oluşan dalgalar oluşmuyor hatta su bazen çok kötü gözüküyor. sebebi nedir bunların? patchinide kurdum oyunun halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ses kartı sürücüleri çok iyi olmadığında oluyo bu. Ses ayarlarından, ses ivmelendirmesi midir nedir onu kısmak gerekiyo biraz. 4 seviye mi ne var, onu 2. seviyeye indirmek lazım. XP yok, İngilizce Vista kurulu o yüzden tam bakamıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 bir Oblivion 2 yapsalar keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 (düzenlendi) youtube algoritması sana yeni mi gösterdi? Mart 11, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 yoo canım oblivion 2 çekti. şöyle bol hatalı bol buglı bir oyun çıksın da xbox oyunu olunca dergiler 10/10 bassın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar