Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 lvl 10 oldum hala ancient akaviri katana =) umarım ilerde azcık boss moss keserizde bişeyler düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Sylian o level'da zorlayan yaratık çıkıyor mu? Ben thief/warrior karakterimle level 36 olduğumda damage veremiyorlardı bana, ben de bir kaç saniye içinde indiriyordum herkesi. Sıkıldım baştan başladım. High elf mage açtım, %25 weakness to fire, shock ve cold alıyor. Bir de üstüne sign olarak the apprentice seçtim, o da %100 weakness to magic alıyor. Büyü kullanan düşman görünce kaçıyorum yani, feci zorluyorlar. Zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Yok butun yaratiklar lvl 25de sabitleniyor zaten CS'i kullanirsaniz gorebilirsiniz orada ama boss yaratiklar seninle birlikte level atliyor yine de soyle diyeyim o kadar uber itemlar var ki oyunda(Misal %140 chamelon veren armor set+2 ring yaptim kendime 3x dmg veriyorum durmadan)o yuzden boss'lar takir takir iniyor [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 21:40 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 İşte benim sevmediğim şey de o zaten. Herkesin takır takır inmesinin nesi zevkli ki? Cılkı çıkıyor level 25'ten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 O konuda katılıyorum sana lakin sende sürekli lvl bilmem kaç yaptım şunu da yaptım bir zıplayışta binanın tepesine çıktımlarla uğraşıyorsun; ikinize birden bir tavsiye oyunu adabıyla oynayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Zorluk seviyesini hard yaparsan boss'lar azicikta olsa zorlayabilir eger chamelon kullanmiyorsan Ayrica merak etme creature lvl caplerini kaldirmak cok kolay eminim yakinda bir tane mod cikar,olmazsa ben cikaririm =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 dreagloth ben level atlayacağım diye uğraşmadım ki. Tatildeyim diye nerdeyse bütün gün oblivion oynadım bilmem kaç boyunca. Abarttım doğru, ama zevk de aldım. Sadece level 25'ten sonra zevk gitmeye başladı o da yaratıklar güçsüzleştiği için. Daha doğrusu sen güçleniyosun yaratıklar aynı kalıyor falan fıstık :p. Sonuçta oyunu zevk almak için oynuyoruz. Tavsiyen için saol. [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 00:07 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 oyunu adabıyla oynamak isterdim ben de.. allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 yaw ben warriorla bitirdim ama bide assassinle düşünüyorum var mı oynayan assassin zevkli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Warrior'dan daha zevkli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bi yerde gördüm oyunu, alcaktım da almadım; ya ekran kartı kaldırmaz, ya da kaldırsa bile durmadan kilitlenir (sorunlu kart =/) diye. Şimdi de fena heveslendim ya, napcam bilmiyom ühü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 http://www.atomicmpc.com.au/article.asp?SCID=27&CIID=36546&p=1 oblivion için yeni iyileştirmeler çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 @dreagloth biz zorluyoruz mirage ı =). ondan soluyor onları hele ben sadece hayalıyle yasadıgım ıcın oynun oblivion=mirage benim icin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 vampire cure için gereken malzemeleri yazarmısınız ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 imperial city de üniversiteden görevi alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 arkadaşlar oyun güzel mi ? biri biraz bahsedebilir mi almayı düşünüyorum da :) morrowind gibi serbest miyiz ? o quest bizim bu quest bizim dolaşıyor muyuz :) oynanabirlik nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Evet, arkadaşın sorularını yanıtlarsanız sevinirim. Bi de oyunu bitiren çok galiba; oyun mu kolay, yoksa bitirenlerin elleri mi çabuk? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Lopeth: O quest zor ya. İstediği "git şu mağarada şu yaratıkları kes, şu dungeon'dan şu aleti getir" gibi şeyler olsa çok rahat yaparsın. Ama gidip bulunması zor şeyler istiyor ve yerini söylemiyor. Hele daha önceden bulup sattıysan yada kullandıysan (ben öyle yapmıştım, canın çıkıyor). İlk olarak istediği mesela: [spo]5 boş grand soul gem. Grand soul gem dolu ver etrafta, en basitinden her mage guild'inde bir tane satılıyormuş. Display case'lerde de oluyor bir sürü, onları da çalabiliyorsun. Ama ben onları çoktan alıp/çalıp doldurmuştum. İçine soul koyduktan sonra petty olsa bile bir daha boşaltamıyorsun çünkü. Kullandığın zaman yok olup gidiyor. Bunu yapabilirsen diğerleri biraz daha basit. Ben bulamamıştım o yüzden devam etmedim. Ama bir yerlerde okuduğuma göre garlic gibi ot falan istiyormuş, alchemist'lerden alabileceğin yada ormanlarda toplayabileceğin şeyler.[/spo] kingpin: Oyun çok güzel. Çok uzun süre hiç sıkmadan oyalıyor. Morrowind'i pek oynamadım ama morrowind'den daha sevdim. Onun gibi karanlık değil atmosfer. Kırlarda seke seke gezebiliyorsun en azından. Dünya morrowind'den 5 kat büyük (diye okudum bir çok yerde), 200'den fazla dungeon ve yüzlerce point of interest var. Yani ben günlerdir durmadan oynuyorum ama Cyradiil'in daha çok küçük bir bölümünü keşfedebildim. Serbest'sin, ben ana quest'e başlamadan şehirlere gidip guild quest'lerini yapıyordum. Ana quest'e hiç başlamadan level 36 olmuştum öyle düşün. Bu sırada ise mage guild ve thieves guild questlerini bitirmiştim, ama fighters guild ve dark brotherhood quest'leri olduğu gibi duruyordu. Ve dünyada gezilecek yüzlerce dungeon vardı. Ayrıca shrine'lardan özel görevlerle artifact falan da toplayabiliyorsunuz. Ana quest bittikten sonra da devam edebiliyorsunuz tabii ki. Sonuçta aynen dediğin gibi o quest bizim bu quest bizim diye dolaşabiliyorsun. Hatta bir quest yapcam diye yola çıkıp quest yerine ulaşamadan 3 tane birbirinden güzel dungeon gezdiğin bile oluyor. Ne yapayım o kadar güzel ki insanın illa giresi geliyor, yanından geçip gitmek olmuyor. :p [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 17:18 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 17:31 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 peki son bir soru daha =) siz oyunları torrentten falan mı çektiniz =P çok illegal bir soru oldu bu =P, orjinal aldıysanız nereden alalım; bu arada teşekkürler cevap için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 soul gemleri bloodı vampir ash i felan hallettim otlar kaldı sadece quest log da yazmıyor ne gerektiği ondan sordum sizde liste felan varsa yazında bulayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Buyur lopeth [spo][/spo] [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 18:36 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 http://static.thepiratebay.org/hashtorrent/3466688.torrent/OblivionOfficialMod-DLCHorseArmor.zip.3466688.TPB.torrent [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 18:37 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Oyunda unicorn da varmış ama okumadım nasıl alındığını spoil etmiyeyim diye. Kendim rastgelirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Atların daha hızlı gitmesinin bir yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 dark brotherhood ile alakalı bir binekte var. ama ne olduğunu söylemem :) [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 18:41 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar