Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls IV: Oblivion Announced

Gryphonheart

Öne çıkan mesajlar

ha evet heavy kullanıyorum:)

[spo]bu arada ana görevleri bitirince concelor ocato sizin için imperial dragon armor yaptırıyor. sadece imparatorların giydiği bi armormuş ama yaptığımız kahramanlıklar sonucu giymeyi hak ediyormuşuz:P henüz almadım 2 hafta içinde yapılacak diyo bakalım nası bişi:)[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Sınırsız lockpick dediğin şey skeleton key ise ben aldım. Quest'i şurdan başlatıyorsun.

[spo]Leyawiin'in kuzeydoğusunda noctural shrine var, orda orc'lar falan var. Onlarla konuş, sonra shrine'a tıkla. Quest'i yap, o kadar. Quest kolaydı yanlış hatırlamıyorsam, ama takılırsan sorarsın.

[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

Sadece uyuyanların kanını emebiliyorsun. O da normal konuşur gibi tıklayarak. Normal tıklarsan konuşmak mı istiyorsun, kan emmek mi diye soruyor. Stealth'te tıklarsan da yine kam emmek mi pickpocket mı diye soruyor. Etrafta birileri olursa kötü oluyor tabii. =)

edit: Bu arada level 34 oldum, yaratıklar max level 25 oluyor galiba. Büyü yaparken turn undead vs hazırlarken 25'ten yukarı çıkmıyor çünkü bar. Yani level 20-25 arası çıkan yaratıklar epey zorluyordu, şimdi aşırı kolaylaştı. Bir an önce bitsin de mage/assassin char yapıp baştan başlıyayım diye ana queste kasıyorum şimdi.

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 14:14 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sylian, bilgi için sağol.

edit: Ehh enter ile satır atlıyacaktım gönder oldu. Ben Morrowind'le mastır'a devam edeceğim. Zira ne upgrade için ne de oyunun kendisi için para var.

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 15:02 tarihinde, GE-TA tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o bir deadric artifact. Mage karakterimi yapınca ilk işim gidip onu almak olacak eheh. Ama belli bir level'dan önce alamayabiliyorsunuz galiba. Shrine'lardan alınan quest'lerde belli bir level istiyormuş. Skeletal key için level 10 lazım.

[spo]Hatta main quest'te artifact bulmanız gereken yerde onu verebiliyorsunuz, kim verir bilmem tabii.[/spo]

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 15:33 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya ben gayet egleniyorum battlemage kıvamında bi karakter oynuyorum, arenelar gayet zevkli oluyo. Ozellikle conjuration'ın hastasıyım hehehe. Ama sadece mage cok sıkıcı olabilir, bi de en azından bi tane silah/zırh skili almak gerekiyo cunku ilerki levellarda fighterlar direk ustunuze cullanıyolar adam gibi bi savunmanız yoksa iki dakikada kesebiliyolar sizi, o yuzden en az bi tane saglam yakın dovus skili sart.
Sosyal ağlarda paylaş

Lvl 48 Dark Elf assassin karakterimin son hali =P

Bu da female'ler icin yaptigim light daedric armor'un son hali daha v-0.1 test etmek isteyen varsa yollayayim(Anlayamadigim bir sebepten dolayi ilk yaptigim versiyonun dds'leri toplam 150kb tutarken bunda 1mb tutuyor onu da cozersem offical forumlara koyacagim)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...