Mirage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Glass armor o, light armor. Sen heavy kullanıyorsan yüzüne bakmamışsındır doğal olarak. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ha evet heavy kullanıyorum:) [spo]bu arada ana görevleri bitirince concelor ocato sizin için imperial dragon armor yaptırıyor. sadece imparatorların giydiği bi armormuş ama yaptığımız kahramanlıklar sonucu giymeyi hak ediyormuşuz:P henüz almadım 2 hafta içinde yapılacak diyo bakalım nası bişi:)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 sınırsız lockpick i alan var mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Sınırsız lockpick dediğin şey skeleton key ise ben aldım. Quest'i şurdan başlatıyorsun. [spo]Leyawiin'in kuzeydoğusunda noctural shrine var, orda orc'lar falan var. Onlarla konuş, sonra shrine'a tıkla. Quest'i yap, o kadar. Quest kolaydı yanlış hatırlamıyorsam, ama takılırsan sorarsın.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 vampirken nasıl kan emiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Sadece uyuyanların kanını emebiliyorsun. O da normal konuşur gibi tıklayarak. Normal tıklarsan konuşmak mı istiyorsun, kan emmek mi diye soruyor. Stealth'te tıklarsan da yine kam emmek mi pickpocket mı diye soruyor. Etrafta birileri olursa kötü oluyor tabii. =) edit: Bu arada level 34 oldum, yaratıklar max level 25 oluyor galiba. Büyü yaparken turn undead vs hazırlarken 25'ten yukarı çıkmıyor çünkü bar. Yani level 20-25 arası çıkan yaratıklar epey zorluyordu, şimdi aşırı kolaylaştı. Bir an önce bitsin de mage/assassin char yapıp baştan başlıyayım diye ana queste kasıyorum şimdi. [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 14:14 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Lopeth sınırsız lockpick dediğin Skeletal key (artifact) olup quest reward ıdır ayrıntılı bilgi için Elderscrolls un offical forumlarından bilgi temin edebilirsin yanlız dikkat et bol miktarda oyunla ilgili bilmek istemediğin bilgiler (spoiler) mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ben bir önceki sayfada yazdım, gözden kaçırmasın diye söyliyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Sylian, bilgi için sağol. edit: Ehh enter ile satır atlıyacaktım gönder oldu. Ben Morrowind'le mastır'a devam edeceğim. Zira ne upgrade için ne de oyunun kendisi için para var. [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 15:02 tarihinde, GE-TA tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 öeh bi questle mi alınıyo skeletal key sırf onu almak için thief guildmaster oldum yaw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Evet o bir deadric artifact. Mage karakterimi yapınca ilk işim gidip onu almak olacak eheh. Ama belli bir level'dan önce alamayabiliyorsunuz galiba. Shrine'lardan alınan quest'lerde belli bir level istiyormuş. Skeletal key için level 10 lazım. [spo]Hatta main quest'te artifact bulmanız gereken yerde onu verebiliyorsunuz, kim verir bilmem tabii.[/spo] [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 15:33 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Soyle tum dunyayi gosterebilen detayli buyuk bir Map varmi bildiginiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Steven Spielberg sunar: Kapıları Seven Amca, şimdi sinemalarda. Başrolde Rufio Cruise.. 5 MB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 harita Üstüne tıklarsanız daha büyük bir versiyonu geliyor. Bütün dungeon'lar, shrine'lar falan da gözüküyor rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Oyunu temin edebileceğim Antalyadan arkadaş varsa ve özel mesaj ile bana ulaşabilirse minnettar olurum.teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bende arıyorum antalya aynı sekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Yeni archer/mage karakterim de çok şeker oldu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bız baslayamadık adam oynu bıtırdı yaw. ama mage tat vermez bence pohtanmıs dedıgınıze gore =). ole buyu atıp duruon hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Yok ya ben gayet egleniyorum battlemage kıvamında bi karakter oynuyorum, arenelar gayet zevkli oluyo. Ozellikle conjuration'ın hastasıyım hehehe. Ama sadece mage cok sıkıcı olabilir, bi de en azından bi tane silah/zırh skili almak gerekiyo cunku ilerki levellarda fighterlar direk ustunuze cullanıyolar adam gibi bi savunmanız yoksa iki dakikada kesebiliyolar sizi, o yuzden en az bi tane saglam yakın dovus skili sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Map icin sagol Mirage Valla bende gidiyorum ama Warlock karisimi biseyle bakalim sonumuz hayir olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Yaw ben oyunda lvl7lerdeyimde merak ediyorum Martin'i öldürüp İMPARATOR olabiliyor muyuz? Veya Karanlık tarafa Oblivion'a katılabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ya help oyunu nerden bulucez ? Antalyada yokmu hiç satın alan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 İstersen bir şekilde kargo ile yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 özel mesajdan konusalım lord post kasmış oluyim bende bu mesajla =P sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Lvl 48 Dark Elf assassin karakterimin son hali =P Bu da female'ler icin yaptigim light daedric armor'un son hali daha v-0.1 test etmek isteyen varsa yollayayim(Anlayamadigim bir sebepten dolayi ilk yaptigim versiyonun dds'leri toplam 150kb tutarken bunda 1mb tutuyor onu da cozersem offical forumlara koyacagim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar