Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls IV: Oblivion Announced

Gryphonheart

Öne çıkan mesajlar

ultra high quality de oynuyorum yok böle bi grafik...morrowind beni bu kadar sarmamıştı. morrowinddeki oyundan bayıcı bi çok unsuru burda düzeltmişlerr bence. questlerdeki saatlerce npc arama olayı veya yolculuk etme gibi şeyler. at olayıda hoş:P
Sosyal ağlarda paylaş

Start dedikten sonra, mouse'u o 4 seçeneğin üzerine getirerek karşındaki adamın şakadan mı ,yoksa övgüden mi vs.. hoşlandığını anla yüz ifadesine göre. Sonra bu 4 seçeneğe kafana göre tıklayabilirsin, fakat her turn'de sadece 1'er kez. O çeyrek dilimlerin oranı ise ne kadar adamın gözünde dibe batacağını, ya da yükseleceğini belirliyor. Her turn'de bir kez rotate seçeneğini kullanma hakkın var. Dilimler sürekli saat yönünde döndüğü için hangisine sıra gelecek daha önceden görebilirsin. Ortadaki rakkam 100'ü endeks alarak düşündüğünde güven oranın oluyor ve start dedikten sonra beklediğin süre boyunca o bir bir azalıyor...

Başta karmaşık ama işi kaptıktan sonra 1 karakterle bile speechcraft'ı zirveye götürebileceğin bir sistem...

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 15:25 tarihinde, Keyzar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

o kırılmayan lockpick görevini kim veriyor yaw??

bide bu imperial city de görmüşsünüzdür bazı yerlerde duvarlarda wanted ilanı var gray fox için. şimdi bu adamı halledicem ben ama nası ulaşıcam buna? thief guilde üye olmayı başardım bi kaç görevde verdiler bu şekildemi yakalıcam acaba??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...