Keyzar Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Eskiden grab'mi vardı ya:)... Şaka maka çok saolun, eski control'lerin aynısı diye hiç bakmamıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 aloo. ne zaman çıktı layn! ayayay.ay.a.y.ay.ay.a.y.yyayayayayayay ay güzel mi oyun. süper mi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Gelemedi kodumun kutusu su Ingiltere'den (persembeyekadar da gelmesin aslinda da midtermler yalan olmasin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Patla Penth nihaha, of bethesda of, patch çıkar artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ultra high quality de oynuyorum yok böle bi grafik...morrowind beni bu kadar sarmamıştı. morrowinddeki oyundan bayıcı bi çok unsuru burda düzeltmişlerr bence. questlerdeki saatlerce npc arama olayı veya yolculuk etme gibi şeyler. at olayıda hoş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hastaları oldum şu an alıyorum. ayh heycanladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 24 martta preorder dı daha bu gün postaya vermişler (sendit.com) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya arkadaşlar oyunda insanların güvenin kazanma olayı nasıl oluyor çözemedim.o ortadaki devamlaı azalan sayı ney, bonus olayı ney o halkayı nasıl kullanıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Start dedikten sonra, mouse'u o 4 seçeneğin üzerine getirerek karşındaki adamın şakadan mı ,yoksa övgüden mi vs.. hoşlandığını anla yüz ifadesine göre. Sonra bu 4 seçeneğe kafana göre tıklayabilirsin, fakat her turn'de sadece 1'er kez. O çeyrek dilimlerin oranı ise ne kadar adamın gözünde dibe batacağını, ya da yükseleceğini belirliyor. Her turn'de bir kez rotate seçeneğini kullanma hakkın var. Dilimler sürekli saat yönünde döndüğü için hangisine sıra gelecek daha önceden görebilirsin. Ortadaki rakkam 100'ü endeks alarak düşündüğünde güven oranın oluyor ve start dedikten sonra beklediğin süre boyunca o bir bir azalıyor... Başta karmaşık ama işi kaptıktan sonra 1 karakterle bile speechcraft'ı zirveye götürebileceğin bir sistem... [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 15:25 tarihinde, Keyzar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Amerikadan ismarladim bi arkadasa. 5 nisanda gelecek. Oluyorum beklemekten. Sadece morrowind kadar bile olsa yeter di bana ama cok daha ustun gibi bahsediyorsunuz. Helecean.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ben sana getirseydim burti beklemeseydin o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 acaba izmirde poligon taraflarından ya da guzelyalıdan oyunu alan varmı...bulamıyorumda buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 esentepeyi cıkmayı göze alıyosan veriyim bugün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 eheh yok sağol ya...sen nerden aldın peki internettenmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 iyi bir assasin için en iyi major skiller ve statlar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Oyunda kirilmayan lockpick var(bug degil quest reward)o yuzden security'i sakin major alma ben oyle bir hata yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @bellow ben assassin oynatıyorum, yalnız custam yaptım hazır olanı değil. Hazır olanda alchemy gereksiz bence, zaten potion yeterli sayıda çıkıyor veya alınabiliyor. Ben şunları aldım: Stealth, marksman, blade, light armor, acrobatics, security, block (bow lada yapılabiliyor).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bence alchemy gayet ise yariyor... ozellikle poison yeterince cikmiyor etrafta (ya da ben sanssizim... luck base tabii :P). Sahsen likir likir potion ictigimden buyuk rahatlik sagliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 o kırılmayan lockpick görevini kim veriyor yaw?? bide bu imperial city de görmüşsünüzdür bazı yerlerde duvarlarda wanted ilanı var gray fox için. şimdi bu adamı halledicem ben ama nası ulaşıcam buna? thief guilde üye olmayı başardım bi kaç görevde verdiler bu şekildemi yakalıcam acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yüklüyorum şimdi oyy oyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 640 a 480 ÜHÜüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 biz de o da yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 dışarı çıktım bilgisayar bayıldı kasılmaktan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Nocturnal shire diye bir yer var oradan aliyorsun minimum lvl 10 olman lazim onunla acamayacagin kapi yok cunku +40 security veriyor ve asla kirilmiyor [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 17:15 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 said: wanted ilanı var gray fox Morrowind kafa avciligi Fighters guild ayaliyordu thief guild bence yanlis secim bilgi edine bilirsin birde adam guilde uyesi bir thief cikarsa kotu olur bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar