Griswold Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 videosu bünyelere zarar aklım başımdan gitti izlerken valla vizelere çarpacak gibi sanırım :) biraz mesafe koyarım arama, sonra dadanırım ehe.[signature][hline]beş hececiler [Bu mesaj Griswold tarafından 28 Aralık 2005 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 gamestop da 20 mart göstermiş tarihi[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Sendit 14 subat diyor neyse bir ciksin deli gibi oynayacagim(Tabii ki bilgisayar calistirirsa =/)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Griswold, 28 Aralık 2005 02:11 tarihinde demiş ki: videosu bünyelere zarar aklım başımdan gitti izlerken valla vizelere çarpacak gibi sanırım :) biraz mesafe koyarım arama, sonra dadanırım ehe. aman aman vizede bilirmiş :P[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Çıksada oynasak.[signature][hline]Herşey bir ağaç ile başladı... http://www.Thebegining.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 de haydi yahu ooooo...[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 çık pls :([signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bi zahmet bitirin oyunu plxxxx[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 dayanma gücümü zedeleyen oyunlardan bir tanesi bu bir taneside duke nukemdi,dn e bağışıklık kazandım.[signature][hline]shinsetsu desu francesko.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 herkes büyük bir gazla beklliyor oyunu ama benim gerek oyun içi videosundan gerk sslerden gördüğüm kadarıyla daha yüzeysel olacak gibi, örneğin diyalog sistemi fps'lerdeki "bir an önce questi alayım şu heriften de konuşma bitsin" tadında olmuş, nerde morrowinddeki sistem nerde bu, inventory de aynı şekilde, eğer çıkana kadar değiştirmezlerse iki ihtimal var , ya morrowinddekinin aksine serbestlik iyice azalmış etraftaki itemlarla etkileşim(ki adam bas bas bağırdı videonun başında etrafla etkileşim sonsuz olacak diye bu iftimal geçersiz) ya da inventoryle uğraşırken KOTORdakinden de beter bir kaos bekliyor bizi. neyse umarım todd howard dediklerimi haksız çıkarır da bizi gerçek dünyadan koparacak bir oyun olur...[signature][hline]...Since paradise is lost I hold a crown I know your name But I am just your Fallen angel of doom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 O yuzeysellik olayi benim de kafama takildi,ayrica interface cok basit kalmis elder scrools 3 yaninda...Yine de videodan anladigim kadariyla guzel bir oyun gelecek[signature][hline] [Bu mesaj Sylian tarafından 31 Aralık 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Sylian, 31 Aralık 2005 13:53 tarihinde demiş ki: O yuzeysellik olayi benim de kafama takildi,ayrica interface cok basit kalmis elder scrools 3 yaninda...Yine de videodan anladigim kadariyla guzel bir oyun gelecek Sen ciddi misin ?..[signature][hline]Herşey bir ağaç ile başladı... http://www.Thebegining.com [Bu mesaj Dux tarafından 02 Ocak 2006 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: CravingReaver, 31 Aralık 2005 08:39 tarihinde demiş ki: herkes büyük bir gazla beklliyor oyunu ama benim gerek oyun içi videosundan gerk sslerden gördüğüm kadarıyla daha yüzeysel olacak gibi, örneğin diyalog sistemi fps'lerdeki "bir an önce questi alayım şu heriften de konuşma bitsin" tadında olmuş, nerde morrowinddeki sistem nerde bu, inventory de aynı şekilde, eğer çıkana kadar değiştirmezlerse iki ihtimal var , ya morrowinddekinin aksine serbestlik iyice azalmış etraftaki itemlarla etkileşim(ki adam bas bas bağırdı videonun başında etrafla etkileşim sonsuz olacak diye bu iftimal geçersiz) ya da inventoryle uğraşırken KOTORdakinden de beter bir kaos bekliyor bizi. neyse umarım todd howard dediklerimi haksız çıkarır da bizi gerçek dünyadan koparacak bir oyun olur... Şu video'yu bi izle ondan sonra bir yorumda bulun derim.[signature][hline]Herşey bir ağaç ile başladı... http://www.Thebegining.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 walla o videodan sonra bi upgrade yapılır artık, o orman hele o kdr güzel olabilir mi ya inanılmaz bi atmosfer[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 dux o videoyu zamanında hayatı morrowind olan biri olarak internete düştüğü gün izlemiştim, ondan sonra da arada sırada izledim acaba yorumlarımda haksız mıyım diye, zaten başka neye göre inventory sistemi dialog interface vs.. hakkında yorum yapabilirim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Dux sen ciddi misin derken neyi kastettin anlamadim?O videoyu daha onceden izlemistim ayrica interface olayinda hakliyim hatta offical forumlara bakarsan orada interface ile ilgili bir tartisma bile gorebilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sendite mi güvenelim ki?[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 evet güvenin sendit'e ama posta kutunuzu sağlamlaştırın önce, mesela başına bir bodyguard dikebilirsiniz çünkü postacılar getirip atıyorlar malesef ;)[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Sırf bu oyun için upgrade yapcam pc ye :) benim için yeri ayrıdır elder scrolls un.. hala oynarım arada :) ha bide bi grup fan galiba online mod mu ne yapmıs bi arastırın derim topic vardı galiba paticik de...[signature][hline]Drugrosh 3x Orc Hunter BL -Mutation Team- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 amanin! harbiden öyle bi mod var. google da morrowind multiplayer mod yazınca çıkıyor. ya kaliteli bi bilgisayar istiyorum ben aman ya![signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 durun hele MMO'su da çıkacak daha bunun ;)[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hağ? ney? yanlışmı okuyorum Rooz yoksa sen oraya MMO su mu çıkıcak yazdın oraya?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 4 yıl sonra mümkündür..[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 çık lan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 6 gün kaldı video su.... http://www.fileplanet.com/161656/download/Elder-Scrolls-IV:-Oblivion-%22Countdown-6-days%22-Trailer [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 20:18 tarihinde, dreagloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar