Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls IV: Oblivion Announced

Gryphonheart

Öne çıkan mesajlar

herkes büyük bir gazla beklliyor oyunu ama benim gerek oyun içi videosundan gerk sslerden gördüğüm kadarıyla daha yüzeysel olacak gibi, örneğin diyalog sistemi fps'lerdeki "bir an önce questi alayım şu heriften de konuşma bitsin" tadında olmuş, nerde morrowinddeki sistem nerde bu, inventory de aynı şekilde, eğer çıkana kadar değiştirmezlerse iki ihtimal var , ya morrowinddekinin aksine serbestlik iyice azalmış etraftaki itemlarla etkileşim(ki adam bas bas bağırdı videonun başında etrafla etkileşim sonsuz olacak diye bu iftimal geçersiz) ya da inventoryle uğraşırken KOTORdakinden de beter bir kaos bekliyor bizi. neyse umarım todd howard dediklerimi haksız çıkarır da bizi gerçek dünyadan koparacak bir oyun olur...[signature][hline]...Since paradise is lost
I hold a crown
I know your name
But I am just your
Fallen angel of doom...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sylian, 31 Aralık 2005 13:53 tarihinde demiş ki:
O yuzeysellik olayi benim de kafama takildi,ayrica interface cok basit kalmis elder scrools 3 yaninda...Yine de videodan anladigim kadariyla guzel bir oyun gelecek

Sen ciddi misin ?..[signature][hline]Herşey bir ağaç ile başladı...
http://www.Thebegining.com

[Bu mesaj Dux tarafından 02 Ocak 2006 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CravingReaver, 31 Aralık 2005 08:39 tarihinde demiş ki:
herkes büyük bir gazla beklliyor oyunu ama benim gerek oyun içi videosundan gerk sslerden gördüğüm kadarıyla daha yüzeysel olacak gibi, örneğin diyalog sistemi fps'lerdeki "bir an önce questi alayım şu heriften de konuşma bitsin" tadında olmuş, nerde morrowinddeki sistem nerde bu, inventory de aynı şekilde, eğer çıkana kadar değiştirmezlerse iki ihtimal var , ya morrowinddekinin aksine serbestlik iyice azalmış etraftaki itemlarla etkileşim(ki adam bas bas bağırdı videonun başında etrafla etkileşim sonsuz olacak diye bu iftimal geçersiz) ya da inventoryle uğraşırken KOTORdakinden de beter bir kaos bekliyor bizi. neyse umarım todd howard dediklerimi haksız çıkarır da bizi gerçek dünyadan koparacak bir oyun olur...

Şu video'yu bi izle ondan sonra bir yorumda bulun derim.[signature][hline]Herşey bir ağaç ile başladı...
http://www.Thebegining.com
Sosyal ağlarda paylaş

evet güvenin sendit'e
ama posta kutunuzu sağlamlaştırın önce, mesela başına bir bodyguard dikebilirsiniz çünkü postacılar getirip atıyorlar malesef ;)[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf bu oyun için upgrade yapcam pc ye :) benim için yeri ayrıdır elder scrolls un.. hala oynarım arada :) ha bide bi grup fan galiba online mod mu ne yapmıs bi arastırın derim topic vardı galiba paticik de...[signature][hline]Drugrosh 3x Orc Hunter BL
-Mutation Team-
Sosyal ağlarda paylaş

amanin! harbiden öyle bi mod var. google da morrowind multiplayer mod yazınca çıkıyor. ya kaliteli bi bilgisayar istiyorum ben aman ya![signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...