Boci Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Aynı anda hem Atlantis hem Universe izliyorum. Atlantis 237091749123 falan basar Universe e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ya son bölüm böyle heycanlandım sonunda stargate'in ismine yakışır bi bölüm gibisinden.. sonunda yine o dawson's creek edasıyla çalan kulak tırmalayıcı şarkıyla içine etmeyi bildiler dizinin. fabrika stargate fabrikası gördük sonunda açıkçası 14 yıldan sonra.. o da bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Başta heyecanlandım sonra yine beğenmedim. Aşırı yavaş gidiyor dizi. Heyecan yok bir şey yok. Normal Stargate seyircisi belki bir şey öğrenmek için izlerde seriye yabancı kişilerin tepkisi ne olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Seri üretim hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 sg ile ilgim bile yok ama uzay yokluğunda gidiyor sgu, babylon 5 izledim geçen ay o derece. çok kötü bir dizi de değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 babylon 5'ten daha iyi geldi bana bunun bi geçmişi falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 s02x03 Dr. Rush i tokatlama istegi uyandirdi icimde bu bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ben seviyorum bu diziyi, gecen sezonda cok yavas basliyip sonra direk koparmislardi arka arkaya.. bu bolumde de inceden gelismeler olmaya basladi.. guzel bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Yeni çıkan dizilerde sanki bir konu kopukluğu var gibi. Okadar çok olay işleniyorki ana konu nereye bağlanacak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 gateworld.com said: The cable network will air fan-favorite, two-part episodes of Star Trek: The Next Generation Tuesdays at 7 p.m. and 8 p.m., starting October 19, according to Syfy’s online schedule. This will lead into its primetime line-up of new episodes of Syfy’s original dramas Stargate Universe (9 p.m.) and Caprica (10 p.m.). eet.. gateworld bile SGU'yu scifi'dan saymıyor arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 O gemiye McKay düşcekti esas :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bi Mckay bi Carson kolay yetişmiyor işte. ahh ahhhh. atlantis 2. ve 3. sezon mckay ve carson'un muhabbetleri bile yeter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prizmatik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sg çamurdan da olsa izlerim ben valla. sgu, sg1 ve sga 'e göre çok zayıf ama gene de izletiyi kendini. +b5'e laf edenleri kınadım :S en iyi bilim-kurgulardan birisi kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 robert knepper dan rush a karsi enteresan hareketler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 s2x7 7.bolumun sonunda geminin koprusunu bulabildi elemanlar yuh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 haftaya aksiyon olacakda sanırım diziyi izlemem sebebim de kaybolacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 yok yok son bölüm baya şaşırttı ve güzeldi de.. dramaya geri dönüş yapıcaklar gibi bişey sezdim, hafif heycanlandırdılar ama bu kadar.. ne zmn dramadan şaştılarki ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 öncelikle SGU, ne geyik yüklü sg1 ne de 2 sezonluk sorunun 1 bölümde çözüldüğü powerplay sga. sgu sınırlı imkanlarla survival gitmesi planlanan bence de iyi olan bi spin off. kendi adıma konuşuyorum 1 milyar ışık yılı ötede ingilizce konuşan uzaylıları izleyecegime bunu izlerim daha iyi. s02e08 yi an itibari ile izledim, taşlar yavaş yavaş oturuyor ve plot hole olarak düşündüğüm şeyler de artık yok. bi tek dizinin çok ciddi bir askeri danışmanlığa ihtiyacı var. İyi eğitimli silahlı Lucian Alliance üyesi kaçmış sen carcar konuşup yerini belli ediyorsun, ses disiplini desen yok intikal şekli desen sanki herifler caddede yürüyor, tek seferde indirilmemeleri için iki asker arasında belli bir mesafe olmak zorunda. 25 metreden kimse kimseyi vuramıyor. gerçi bu dedigim sg nin genel problemi, sga da 3 kişinin hive gemisi basıp içindekileri tarumer etmesi salaklıgına 5 sezon katlandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 SGU benim gözümde battlestar galactica gibi yapılmaya çalışılmış. Stargate'in kendine has bir havası vardı zaten izleyicileride çeken o hava ve gırgır şamatasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bu arada altyazı sitesi olarak divxplanet çok iğrenç bir site. başka siteleri tavsiye edebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 mamothus said: öncelikle SGU, ne geyik yüklü sg1 ne de 2 sezonluk sorunun 1 bölümde çözüldüğü powerplay sga. sgu sınırlı imkanlarla survival gitmesi planlanan bence de iyi olan bi spin off. kendi adıma konuşuyorum 1 milyar ışık yılı ötede ingilizce konuşan uzaylıları izleyecegime bunu izlerim daha iyi. s02e08 yi an itibari ile izledim, taşlar yavaş yavaş oturuyor ve plot hole olarak düşündüğüm şeyler de artık yok. bi tek dizinin çok ciddi bir askeri danışmanlığa ihtiyacı var. İyi eğitimli silahlı Lucian Alliance üyesi kaçmış sen carcar konuşup yerini belli ediyorsun, ses disiplini desen yok intikal şekli desen sanki herifler caddede yürüyor, tek seferde indirilmemeleri için iki asker arasında belli bir mesafe olmak zorunda. 25 metreden kimse kimseyi vuramıyor. gerçi bu dedigim sg nin genel problemi, sga da 3 kişinin hive gemisi basıp içindekileri tarumer etmesi salaklıgına 5 sezon katlandık tam aklıma gelen şeyleri yazmışsın özellikle çatışma mantığı olarak sg serisi tam bir komedi. Teal'c felan atıp tutuyo jaffa lar galaksinin en süper askerleri diye yok öle bişey. kaç sezon SG-1 izledik jaffa ların toplu halde koşturmaktan başka bi iş yaptıklarını göremedik. en azından rush ın gözlüksüz olarak saçma sapan yerlere ateş etmesi olayını güzel yapmışlardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Son 2 bölüm güzeldi. Hatta bir an acaba dizi adam mı oluyor diye heyecanlandım. amaGin güzel karakterdi. Ölmese daha ilginç olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 1 yıl mı bekliycez şimdi :X Atlantisteki gibi şu 11. bölümü çalsalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 s2x10 Ee sen misin daha gemiyi bilmeden, ortağını bilmeden kafa göz uzaylı avına çıkan. İnsanın colonel ve rush a dün .oktun bugün koktun diyesi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bu gemi kendi kendini mi tamir ediyor peki? o kadar varta atlattı hala iyi durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar