Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Serisi

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

ya son bölüm böyle heycanlandım sonunda stargate'in ismine yakışır bi bölüm gibisinden.. sonunda yine o dawson's creek edasıyla çalan kulak tırmalayıcı şarkıyla içine etmeyi bildiler dizinin.

fabrika

stargate fabrikası gördük sonunda açıkçası 14 yıldan sonra.. o da bişey

Sosyal ağlarda paylaş

gateworld.com said:

The cable network will air fan-favorite, two-part episodes of Star Trek: The Next Generation Tuesdays at 7 p.m. and 8 p.m., starting October 19, according to Syfy’s online schedule. This will lead into its primetime line-up of new episodes of Syfy’s original dramas Stargate Universe (9 p.m.) and Caprica (10 p.m.).

eet.. gateworld bile SGU'yu scifi'dan saymıyor arkadaşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
öncelikle SGU, ne geyik yüklü sg1 ne de 2 sezonluk sorunun 1 bölümde çözüldüğü powerplay sga. sgu sınırlı imkanlarla survival gitmesi planlanan bence de iyi olan bi spin off. kendi adıma konuşuyorum 1 milyar ışık yılı ötede ingilizce konuşan uzaylıları izleyecegime bunu izlerim daha iyi.

s02e08 yi an itibari ile izledim, taşlar yavaş yavaş oturuyor ve plot hole olarak düşündüğüm şeyler de artık yok.

bi tek dizinin çok ciddi bir askeri danışmanlığa ihtiyacı var.

İyi eğitimli silahlı Lucian Alliance üyesi kaçmış sen carcar konuşup yerini belli ediyorsun, ses disiplini desen yok intikal şekli desen sanki herifler caddede yürüyor, tek seferde indirilmemeleri için iki asker arasında belli bir mesafe olmak zorunda. 25 metreden kimse kimseyi vuramıyor.

gerçi bu dedigim sg nin genel problemi, sga da 3 kişinin hive gemisi basıp içindekileri tarumer etmesi salaklıgına 5 sezon katlandık

Sosyal ağlarda paylaş

mamothus said:

öncelikle SGU, ne geyik yüklü sg1 ne de 2 sezonluk sorunun 1 bölümde çözüldüğü powerplay sga. sgu sınırlı imkanlarla survival gitmesi planlanan bence de iyi olan bi spin off. kendi adıma konuşuyorum 1 milyar ışık yılı ötede ingilizce konuşan uzaylıları izleyecegime bunu izlerim daha iyi.

s02e08 yi an itibari ile izledim, taşlar yavaş yavaş oturuyor ve plot hole olarak düşündüğüm şeyler de artık yok.

bi tek dizinin çok ciddi bir askeri danışmanlığa ihtiyacı var.

İyi eğitimli silahlı Lucian Alliance üyesi kaçmış sen carcar konuşup yerini belli ediyorsun, ses disiplini desen yok intikal şekli desen sanki herifler caddede yürüyor, tek seferde indirilmemeleri için iki asker arasında belli bir mesafe olmak zorunda. 25 metreden kimse kimseyi vuramıyor.

gerçi bu dedigim sg nin genel problemi, sga da 3 kişinin hive gemisi basıp içindekileri tarumer etmesi salaklıgına 5 sezon katlandık

tam aklıma gelen şeyleri yazmışsın özellikle çatışma mantığı olarak sg serisi tam bir komedi. Teal'c felan atıp tutuyo jaffa lar galaksinin en süper askerleri diye yok öle bişey. kaç sezon SG-1 izledik jaffa ların toplu halde koşturmaktan başka bi iş yaptıklarını göremedik.

en azından rush ın gözlüksüz olarak saçma sapan yerlere ateş etmesi olayını güzel yapmışlardı :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...