Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Frostwhisper Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arada Field Marshal set 6 parça.Devout ise 8 parça.Arada 2 parça farkı ile düşük kalan spirit de iyi bir orana kadar giderebilir bence.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Mesaj tarihi:
Abi zaten ben devout holy priest için şu andaki en iyi set dedim. Eğerki pvp ise stamina önem arz ediyor. Çünkü buff siliiniyor. E zaten blizzard gidip rank setini instance için tasarlarsa küfürü yer benden.
Mesaj tarihi:
Rare set le, rank set in karşılaştırmasını da ilk defa görüyorum. Biri 8 parça ve diğeri 6 parça bunları karşılaştırmak safdilik olur. Ayrıca set lerde mevcut olan özelliklere bakılmaz, seti i bir araya getirince ne veriyor ona bakılır, ayrıca karışık çok iyi rare itemlar toplarsanız set ten aldığınızından daha iyi verim alabilirsiniz.[signature][hline] Are you threatening me master jedi ?
Mesaj tarihi:
Farkında mısın bilmiyorum ama rank setide rare bir set...
Yeşil itemlardan oluşmuyor yani.
[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 16 Ağustos 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Field Marshal set nasıl rare set oluyor bunu açıklarmısın, üst taraflarda epic rank setle, rare set karşılaştırılmış bilmem sen farkındamısın.[signature][hline] Are you threatening me master jedi ?
Mesaj tarihi:
O üst taraftaki örnek bizim karşılaştırdığımız champion setleri.yoksa epic ile rare set karşılaştırılmaz.Saçma olur.Field marshal diye bahsediyoruz çünkü pvp set olduğu belli olsun.

Edik: Ama sende haklısın başından beri champion diye bahsetmemiz lazımdı.
[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 16 Ağustos 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 16 Ağustos 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tartışma yersiz , Devout Set holy priest için güzel bit PvE setidir , healer seti. Rankingle gelen itemlar ise stamina bazlı yani PvP için. Alabilirsen her iki setide al , bizim guidlin bence en iyi priesti olan Travelda hem rank 9 seti hem full devout hemde costum set(mindsurge robe tarzı +mana per tick vesaire) var , heryerde iş yapıyor.
Mesaj tarihi:
Abicim yok ben bugün delirdim azure yi kesmeye gittik horde gelio bizim prileri kesmeye başladı % 50ye yaklaşınca 3tanesini öle ketiler doğal olarak MT ler gitti ve agroyu kaybettik % 100 oldu. all hala horde u kemeyin onlara dokunmayın dio bide yetmiomuş gibi 3 kişi beni 10ally nin arasında 2 kere öldürdü tek yaptıkları ress oldu ne heal ne onları engellemeye çalışmaları filan. Outside raid yapmak için horde a yapmadığımız şey kalmadı lanet olsun böle servera umarım o lamerların hepsi yeni server a geçerde biraz olsun kalite gelir servera. Kazzak a gideriz hemen % 30 a geldimi ganklemeye çalışırlar azure ye gidersin ya marklarlar yada combat içinde giderler healerları öldürürler..

iseedarkness-backstab-sharza(lvl55rogue adını tyam bilmiorum)-Dash tamamen KOS moddalar. bütün gün onların izini bulcam die dolaşıorum resmen.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Mesaj tarihi:
uzun zaman önce
Kazzak
Horde gurubu gider girişme hazırlıklarındadir
Pala gelir
/lol
Palaremzi attacking Lord Kazzak
balon
Kazzak palaya shadow bolt salar tabi butun hordenin üstünede
Pala invul poti
/lol
*topuk*
Horde hep bir agizdan "%&!$@"[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Mesaj tarihi:
Yukardaki olayı bizzat bende yaşadım ve sorathın öldürülmesine tanık oldum. Işin komik tarafı dışarda ki allylar sadece bakmakla yetindiler. Zaten üstümüzde mark var.
Dash / Blixa vs.. Bu tipleri yalnız daha önce hiç görmedim.
Hani Wassup - Insanebull ile BG de karşılaşıoruz ama bunlar biras daha yeni sanki.
Adamlar sopa ile öldürdüler herkesi...
http://tinypic.com/amxeae.jpg

Bence blizz bu konuya bişiler yapmalı.[signature][hline]

Frostwhisper --> Rre L60 NESP / soulbounds
Mesaj tarihi:
Kazzak a karşı eğer raid group ile gittiyseniz ve böyle raid group değilde 1-2 kşi gelip oyununuzu mahvederse blizz e şikayet edin.Yeni çıkan kurala göre yasak çünkü.Arkadaşı bir güzel yörünge dışına atarlar.
Mesaj tarihi:
@ Regalya : O dediini daha önceki Kazzak denememizde horde yapmıştı ölmüşlerdi ama shadow boltu yemiştik bi güzel.

Umarım şu n00b playerlar yeni servera geçerler. Loveless da saolsun 2dk lık stunda Dash beni sopalarken 2 kere heal etti. iki priest yanyana biri heal edio biri swp-mind blast adıyo. Ama o dash i 3 kere bulup öldürdüm içim rahatladı biraz.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Mesaj tarihi:
said:
samaella, 18 Ağustos 2005 09:32 tarihinde demiş ki:
Sorath o Azuregos olayında ben uyuyakalmışım. Sabah uyandım ölmüştüm:) Sizde kesememişsiniz.

bende diorum bu nie hala orda beklio :D
yarıldım...[signature][hline]

Frostwhisper --> Rre L60 NESP / soulbounds
Mesaj tarihi:
said:
samaella, 18 Ağustos 2005 09:32 tarihinde demiş ki:
Sorath o Azuregos olayında ben uyuyakalmışım. Sabah uyandım ölmüştüm:) Sizde kesememişsiniz.

ahaha helal =) ne diim sana eğlenceyi kaçırmışsın =)
zaten pickup bi raidle kesilcek olay deil ama işte ısrarcı oldular bizimkiler deniyelim die gittik bi tarttık neymiş azu abi =) ben ilk denemede lag sorunu yaşadım teleportları filan hep kaçırdım soora curse u yiyince zaten bi şansın olmuyo. tam normale dönüncede hordelar karıştı yalan oldu azu. bende seni 3 kere yerde yaatrken gördüm kaderimiz birmiş diip geçtim =)[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Mesaj tarihi:
Ya geldik 35 e artık tek başına questler de yapılmıyor her şey elite.
Lvl 50 üstü hayır sever bir insan yardımcı olabilirse şöyle hızlı 2-3 level atlamak için, çok sevinirim. Ben beleşe günahımı vermem diyorsanız, uygun meblağ karşılığında (ingame), power level konusunda anlaşabiliriz, öms den ulaşabilirsiniz
Mesaj tarihi:
Horde kısmında olanlar dünkü dev guild kurulumunu duymuştur belki.Artık allyların korkması gereken yeni bir guild var.Adıda Tranquality.70+ lvl60 ve 70 tane de 40-59 arası playerımız var.Herhalde bir ay sonra aynı anda 2 tane mc yaparız :). Korkun bizden!!![signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mesaj tarihi:
Gerçketen güzel bi başlangıç senin adına sevindim =)
Ama öle kalbalık guildlerde pek hoş olmuyo bence, ama umarım sorunsuz MC-Onyxia-BWL yaparsınız=)
Ha bide umarım bu guild instance dışı raid bosslarda emeğe saygı göstermesini bilirler. Eğer bu bu şekilde devam ederse iki taraf içinde Azure , Blizz bu konuda bi kural koyana kadar yalan olucak. Dün gece yapılan raid dede yine swp atan priestlerin olduğunu sölediler.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Mesaj tarihi:
Evet dün biz Azure'yi kesmeye gitcektik bizden önce Inquisition gitmiş.Fakat birkaç ally grief yapmışlar.Bundan önceki Azure'de de bizim birkaç horde yapmış sanırım.
Cidden 2 tarafta da bu sorun var.Bence blizz Azuregus için Kazzak daki gibi bir kural çıkartmalı.40 kişinin emeğini 2 kişi mahvediyor.Cidden yazık yani.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

• Yeni Oluştur...