Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tansu çiller ve anıtkabir defteri yazısı

paramecium

Öne çıkan mesajlar

selam,

güldüm, düşündüm, acıdım...

said:
Tiyatrocu Ali Poyrazoglu yeni oyununda, 23 ciltlik Anitkabir özel defterinden seçtigi bazi bölümleri seyircileriyle paylasti.

Poyrazoglu, "Bu ülkede Basbakanlik yapmis Tansu Çiller, 5 kez çikmis Atatürk'ün huzuruna... Bes kez yazi yazmis deftere. Dördü hiç okunmuyor, besincisine de simdi ben okuyacagim sizlere." dedi ve Çiller'in metnini okudu:
"Yüce önder. Ulu ve büyük Atam! Dogru Yol Partisi'nin 14'üncü yilini idrak ediyoruz. (Sonra 14'ün üzerini karalamis, 15 yapmis) Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin ve demokrasinin bekçileri olarak 16'inci yilimizda huzurundayiz... Davamiz yarim asirlik yani 65 yillik bir davadir. Milliyetçilik ve çagdaslik yolunda yarim asirdir yani tam 40 yildir yürüyoruz. Bu ülkenin çimentosu olmanin sevinci içindeyiz. Biz bu ülkenin çimentosuyuz. Bizimle tuglalari yapistiracaklar, duvar örecekler, bina yapacaklar, içimize girecekler. Ilkelerinin isigi altinda partimizin 17'inci yilini kutluyor, saygilar sunuyorum. Görüsmek üzere...."

saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik
1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılanların doğru olduğunu kabul ederek;
(Hoş yazılan yalanda olsa bu kadında bunları yazabilecek potansiyeli görüyorum)
En azından üzerine basa basa beton olduğunu kabul etmiş
diyorum saygı duyuyorum ...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

lol whiskey =)[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]

[Bu mesaj Shagrath tarafından 03 Ocak 2006 11:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

trajikomik :)
tansu çiller gibi birinin böyle bişey yazmasına şaşırmadım ama türkiyenin nasıl oluyorda böyle birini başımıza seçtiğine şaşırdım...
Bazen düşünüyorum da cidden çok unutkan bi ülkeyiz.İki sene sonra tekrar edilir bu olaylar üzülmeyelim...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.tsk.mil.tr/anitkabir/atayasaygi.html

http://www.tsk.mil.tr/anitkabir/defter11.html
20 ye kadar gidiyor sanırım, bir de 10 dan geriye doğru giderseniz ilk linkte olmayan bir kaç yazı daha çıkıyor.

bir de böle bişey yazanlar var, ulan ilkokul 3 öğrencisi bile biliyor dosya kağıdına nasıl yazı yazılacağını (biraz şekilci bir yorum oldu ama)
[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

aa ingilizce bilmeyen bi başbakan daha varmış :)[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

vaktinde tansu çiller frikikler ile manşetlere çıkmıştı bi vs..

16.yılına girdiğimiz pati aleminde hepinizi saygıyla selamlıorum 17.yılımızda daha huzurlu olup 18.yüzyılda dünyaya yön veren bi foruma sahip olarak 16.yılımızı ilkelerimizin yön verdiği bir şekilde türk internet aleminin tuğlası olarak devam ediyoruz.birileri gelicek bize sıva çekicek,ustune badana atıcak,kacak elektrık cekcek ve ıcerı gırecek...

saygılar sevgıler
Sosyal ağlarda paylaş

Öehh yani gaf olayını abartmış azcık:D

Gerçi Tayyip sağolsun bize onu özletmiyo:D Bol bol gafı var kendisininde=)

(Evet... Bencede başbakan açısından şanssız bi ülkeyiz... Bkz: Çiller Bkz. Erdoğan :P)
Neyse işte paticiğe konu çıkıyo böylece:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu hem ikili tartışmaya, hem de siyasi tartışmaya çevirmemek için konu hakkında başka mesaj atmıyorum...

Ama Tayyip sux :-P[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Sosyal ağlarda paylaş

yok canm bu yiğit özgürün yazısı olabilir tarz ona benziyo euheuehueh[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...