Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bulunmaz hint kuması priestler..

rabe

Öne çıkan mesajlar

Bence guild wars daki gibi Henchman sistemi getirilsin. 1 instance yapacaz diğe 2 saat grup kurmak için uğraşmak akla mantığa sığarmı ?. Koysunlar meeting stonelarin yanina priest, warrior, mage grupda hangisi eksikse onu alip girelim içeri. Tabi bu hencmanler playerlar kadar güçlü olmasın ama iyi bir gruba hizmet edecek kadar yeterli olsun. Gw oynuyanlar bilir. İyi bir grubunuz varsa dandik monk henchmanle idare edebilirsiniz. Böylece saatleriniz boş boş beklemekle geçmemiş olur
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasım mageler locklar priestleri cok kolay kesmeye basladı herkezde tier 2 oluor adamın crtici benim hp den fazla geliyor ben nasıl olmiyimde hayatta kalıyım senin aklınad bi fikir varmı bknz mageler adam shied gidene kadar sheeplio sonra biş buyu cat noldı 2800 2800 2 crtic yerdeyim locka bakıyorum 1k 2k 3k cat ard arda yiyorum heal bascam slince yiyorum shieldmi peti siliyo zaten warior zaten eskisi gibi deil adamlar akıllandı itemleride saglam olunca pat gibi dmg veriyolaar fear a immume oldukarındada bisi yapamıyoruz cok guzel ustumuzde crtic denemeleri yapıolar[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion
Calia Und WarLock - EU Chromaggus
Sosyal ağlarda paylaş

mace ve shield ve mail giyen shaman var, paladin var :P

Priest gerçekten oynaması zevkli bir class. Holy/shadow farketmiyor benim için.

Şimdi bir aralar buraya yazmıştım bir yazı yeniden hatırlatayım. BEn hiçbirzaman kendimi melee dövüşrken hayal edemem. Ezelinden beri caster yahut archer karaktelere ilgim vardır. Wow da da bu geleneğimi sürdürdüm. Şubattan beri ne rogue, ne pala, ne warrior açtım. Çnkü oynayamayacağımı biliyorum bu classlarla.

Sözüm meclis içeri yahut dışı farketmez ama oynayamayacağınız char açmayın kardeşim. Sonra heallemeyen priest, Lucifrona dalan priest gibi abidik abidik adamlar görüyoruz etrafta. Holy olduğumdan beridir mageleri daha kolay alıyorum. Arcanite reaper lı warrior da aldım, rank bilmemkaç paladinde aldım. Bu kendinize olan güven charınıza olan sevgi ile alakalı bir olay.

2.0 patchi ile priestler da çok değişiklikler olacak. Offical frumlardaki feedback lerle adamlar nelere ihtiyaç duyduğumuzu biliyorlar artık.

Mesela fade in shadow tree de işi yok, shackle player undeadlere kullanılabilir, fade yapınca hızımız artacak, bunun yanında ilizyon gibi söylentiler var. Grom hellscream gibi 2 ye bölünme falan.

O yüzden içinizi rahat tutun. Sizden iyi healleyen yok bu evrende.

Sıkılan arkadaşlar tabi olabilir. Bir instanceye diger classlardan 2 kat fazla giriyosunuz belki.

Pvp yönünü ele alırsak ne yazıkki ortada bir atraksiyon yok. yapılacak şeyler belli. mindflay, pain,mindblast. Fear ı saymıyorum. Eskiden kraldı artık nerflendi.[signature][hline]Samaella- Priestess--------Frostwishper
Samaella-Hunter--Stormrage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nefarion, 01 Ocak 2006 15:15 tarihinde demiş ki:
Bence guild wars daki gibi Henchman sistemi getirilsin. 1 instance yapacaz diğe 2 saat grup kurmak için uğraşmak akla mantığa sığarmı ?. Koysunlar meeting stonelarin yanina priest, warrior, mage grupda hangisi eksikse onu alip girelim içeri. Tabi bu hencmanler playerlar kadar güçlü olmasın ama iyi bir gruba hizmet edecek kadar yeterli olsun. Gw oynuyanlar bilir. İyi bir grubunuz varsa dandik monk henchmanle idare edebilirsiniz. Böylece saatleriniz boş boş beklemekle geçmemiş olur

ben bu olayı çok sevdim ya, gelsin valla :)[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

pvp yapmak icin warrior acmıstım su an ortalam uzeri bi warrior um var..asıl konu bu degil ama warrior um la ubrs e gitmistim bi kac kere trinket vs olayları icin.. grupta 60 priest olmuyodu druid oluyo du 57 priest vs..insanlar healer mantıgını sevmiyo..bundan bi kac ay sora gruplara priest bile bulamıyacaksınız..su an wow da sadece tek bi amac icin olan bi class yok mage fire ice vs olur warlock vs olur hunter bm olur vs olur..kısacası secenek var..

priest daha kendini dmg e koruyamıyo priest monk vb bunlar genelde aynı class ladır.. monk un kendini korumak icin 1321321 tane spelli vardır..healları abartıdır..priest gibi instance sadece f. heal renew i kullanmazlar..

tamam dediginiz gibi priest healer olsun..dmg i bi kenara atalım..heal ı nası priest in?2 tane healing spelli priest mi olurmus?

koruma dediginiz olay 1 vurusta yalan olan 450 manalı shield ise saol un almıyım ben onu :)ya da inner fire mi 1200 armor veren? adama gulerler yani 2 i de birbirinden berbat 2 koruma spelli 2-3 healing spell i..7 k mana nız var diyelim 1 adamı oldurmek icin butun mananızı harcıyosunuz..( 5k hp li warr lar 4 k hp li mage ler vs derken)mananız bittiginde napıyosunuz?mananızı doldurmak icin bi olayınız var mı mage de su warlock ta spirit tap vs varken?goren abartı bi mana regen i var zannedecek priest i bi shield mis sw:p inmis 1-2 kere at mana bitiyo :)

siz oynayın baska bi class ı oynarken gerek yok priestleri anlamanıza ama yakında herkes anlamak zorunda kalacak..insallah 1 yıldır hic bi degisiklik yapılmayan priest e yeni yıl da bi degisiklik gelir..cunku ortada size heal yapacak healer bot lar kalmayacak :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 01 Ocak 2006 16:40 tarihinde demiş ki:
pvp yapmak icin warrior acmıstım su an ortalam uzeri bi warrior um var..asıl konu bu degil ama warrior um la ubrs e gitmistim bi kac kere trinket vs olayları icin.. grupta 60 priest olmuyodu druid oluyo du 57 priest vs..insanlar healer mantıgını sevmiyo..bundan bi kac ay sora gruplara priest bile bulamıyacaksınız..su an wow da sadece tek bi amac icin olan bi class yok mage fire ice vs olur warlock vs olur hunter bm olur vs olur..kısacası secenek var..

priest daha kendini dmg e koruyamıyo priest monk vb bunlar genelde aynı class ladır.. monk un kendini korumak icin 1321321 tane spelli vardır..healları abartıdır..priest gibi instance sadece f. heal renew i kullanmazlar..

tamam dediginiz gibi priest healer olsun..dmg i bi kenara atalım..heal ı nası priest in?2 tane healing spelli priest mi olurmus?

koruma dediginiz olay 1 vurusta yalan olan 450 manalı shield ise saol un almıyım ben onu :)ya da inner fire mi 1200 armor veren? adama gulerler yani 2 i de birbirinden berbat 2 koruma spelli 2-3 healing spell i..7 k mana nız var diyelim 1 adamı oldurmek icin butun mananızı harcıyosunuz..( 5k hp li warr lar 4 k hp li mage ler vs derken)mananız bittiginde napıyosunuz?mananızı doldurmak icin bi olayınız var mı mage de su warlock ta spirit tap vs varken?goren abartı bi mana regen i var zannedecek priest i bi shield mis sw:p inmis 1-2 kere at mana bitiyo :)

siz oynayın baska bi class ı oynarken gerek yok priestleri anlamanıza ama yakında herkes anlamak zorunda kalacak..insallah 1 yıldır hic bi degisiklik yapılmayan priest e yeni yıl da bi degisiklik gelir..cunku ortada size heal yapacak healer bot lar kalmayacak :)

warlock spirit tap mi?spirit tap shadow priest özelligi priest oynadigina emin misin?heh.bi vurusta inen sheild denmis 900 damage absorb eden.kac edekti 2k damage mi?inner fire ile roguelardan daha fazla armor i var priestlerin kac armor verecekti inner fire 5000?
ayrica büyük guildlerin hepsinde yeterli priest vardir.kimse de random grup takilmaz bu saatten sonra.bu yüzden de priest sIkintisi olmaz israrla üzerinde durdugun.simdi yok.ilerde de olmicak.ayrica ne gibi healler istedigini anlayamadim.flash heal var greater heal prayer of healing.baska nasil bisey istiorsun?bir taraftan shield diyorsun bir taraftan monk lardan bahsediorsun su kadar vuruorlar diorsun.monk lar armor giymez eger istegin plate armor giyen priest kadar iyi heal eden bir monk oynatmaksa bilemem.ben su ana kadar görmedim böyle birsey hicbir mmorpg de.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Twisty, 01 Ocak 2006 15:27 tarihinde demiş ki:
arkadasım mageler locklar priestleri cok kolay kesmeye basladı herkezde tier 2 oluor adamın crtici benim hp den fazla geliyor ben nasıl olmiyimde hayatta kalıyım senin aklınad bi fikir varmı bknz mageler adam shied gidene kadar sheeplio sonra biş buyu cat noldı 2800 2800 2 crtic yerdeyim locka bakıyorum 1k 2k 3k cat ard arda yiyorum heal bascam slince yiyorum shieldmi peti siliyo zaten warior zaten eskisi gibi deil adamlar akıllandı itemleride saglam olunca pat gibi dmg veriyolaar fear a immume oldukarındada bisi yapamıyoruz cok guzel ustumuzde crtic denemeleri yapıolar

önce karar vermek lazım... başkası grupta işe yaramak istiyorum diyor sen de 1v1 de bakıyorsun. doğru verdiğin örnek mage sheepler critler critler ölürsün. ama grupla takılıyorsan yanındakiler o sırada çiçek toplamyorsa böyle birşey olamaz di mi?

doğrudur 1v1de eskisi kadar etkili değil priestler. ama bırakın da lvl60a kadar 1v1de ortalığın tozunu dumana katan bir class 60tan sonra dengenin öbür yüzüne geçsin. priest grup elemanıdır 1v1 değil(bu bana göre tabi kişiden kişiye göre değişir)
Sosyal ağlarda paylaş

neyse cok uzun zamandır yapmadıgım bisi yaptım eu priest forum una girdim ole acayip hosuma giden seyler gordumki insallah bole olur dedim..insanlar bilincsiz degilmis benim dusunduklerim + cok daha gercekten priest sorunu olan seyleri yazmıslar gozlerim doldu okurken..

hele hele priest concerns topic ini acan bliz yetkilisinin priest e gelebilecek seyleri yazması ciddi ciddi beni benden aldı..bi benim bole dusunmedigimi gormem cok harika oldu gercekten..

siz devam edin priest shield le 2 k dmg mi absorb edecek omfg ?!? ozaman priest i nası 2 vurusta oldurecez b@bsk3nk plz 3hu demeye ben gorecegimi gordum ve sabırla priest e gelecek bi patch i bekler hale geldim..
Sosyal ağlarda paylaş

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-priest-en&t=73498&p=1&tmp=1#post73498

Sanırım bundan bahsediyorsun? Eğer bahsettiğin balık bu ise burada priest oynayan kişilerin genel olarak ortak fikirde olduğu sorunların derlenip developer team'e gönderilmesidir. Yani burada gördüklerinin hepsi gerçekleşmeyecek. Bunun aynısı mage, warlock ve diğer class forumlarında da mevcut. Developer team burada anlatılanları göz önüne alarak bir kısım geliştirmeler yapabilir ya da bunlarıgörmezden gelip kendi istedkleri gibi bir geliştirme yapacak.

Patch 1.10'da priest talent değişimi olacağı söyleniyor birde ciddi mi değil mi bilmem ama yinede çok Über bir değişiklik beklemiyorum. Sonuçta oyuna Primary heal class olarak alınıyorsunuz dmg dealer olarak değil.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command.
By Storm and Earth, Axe and Fire,
We come to claim this land."
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

@DeMiRMaSKe

İşte sorunda tam olarak burda deil mi? Gruba primary healer olarak alınıyorlar ama en geri zekalı talent ağacıda heal ağacı, sonuçta tüm iyi guildlerin priestlerinin nerdeyse %80'i heal yerine Discipline ağacına yöneliyosa, burda bi durup düşünmek lazım. Bakma sen sesi çok fazla 3-5 tane shadow hayranı prieste. Priestler damage değil, heal gücü istiyor. Bi halta yaramayan heal ağacından talent seçmek için düşünüp durmak istemiyor. Ne bilim kalkıp 38 puanı heal ağacına verebiliyosa flash healdan başka kullanacak spelleride olmalı dimi? O 38 puandan sonra bile greaterheal atmak salaklık oluyorsa bunda bir değişme beklemek en doğal hakkıdır priestlerin diye düşünüyorum.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

O konuda haklısın. Aslında Holy nin sonunada shadow form gibi bir holy form konabilir :) Heal dmg'i artıran bişi. 1.10'u bekleyin artık ne diyebilirim. 1.9'da priestlere anca grater heal için yeni rank geliyor.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command.
By Storm and Earth, Axe and Fire,
We come to claim this land."
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında ilk bakışta kulağa çok saçma gibi geliyo o "heal form" olayı. Ama sonra şöle bi etraflıca düşününce insan niye olmasın diyor. Yanımda duran priestin ışıklar saçması bana epey moral verir :D. Aslında çözüm ranklardada deil malesef heal ağacı tamamen yenilenmeli hunterların BM ağacı gibi olmalı. Hele shadow prieste hala bişeyler geleceğini düşünen ve "niye yenilik gelmiyor" diyenlerede izninizle tek kelime bişey söyliyecem. İNSAF[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

priestlere az rastlanmasinda zaten az olan priestlere diger pek cok oyuncunun sergiledigi anlamsiz tavirda bir sebeptir .

niyeyse partyde yaptigi hatalara en az tahammul gosterilen priest oluyor . priestlarin bilmedigi gruplarla pek fazla takilmamasinda bu da muhim bir etkendir . en azindan ben ve tanidigim pek cok priestta durum boyle .
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin e shield, heal birde üzerine on ton armor veren mantığı ciddi anlamda sorgulardım aslında ama class ın açıklamasında da resmen bu bir hemşiredir diyor zaten priest için..:P üzerime 5 kişi atlayıp cesedime /rude /spit yapan adamlar karşısında priest olmak istemezdim olsamda char ı silerdim sanırım:P "Du la şimdi alayınızı kesmezsem" yerine "iki üç arkadaş gelsede onları keserken heallesem" diyen olmuyordur sanırım asuasausaus.. Ayriyetten buff için instanceye gitmek için para alan arkadaşları kınıyorum alayını noel baba öpsün.. Blizzard dan isteğim paladine nerf , priest a da buff yapar gibi yapın spellerin rengini değiştirsin açıklamaları "iyileştirmek" yerine hayat kurtarır gibi şeylerle değiştirsin yeter:P şaka bir yana adamlar pvp yapmak istiyor o yüzden pvp serverına girior bir bakıyorki hemşire muamelesi arkadaşa katılıyorum class yapılandırmasında mantık hatası olabilir:/[signature][hline]Daggerimi ye
Sosyal ağlarda paylaş

priestte gayet iyi ofansif ve defansif yetenekler var, talent revizyonları gelene kadar oyunun en iyi pvp sınıfları olarak şaman ve shadow priest gösteriliyordu. priestler pvp'de kendilerini zor durumda görüyorlarsa bunun nedeni başka sınıfların prieste karşı yapabildikleri yegane şeylerin işe yaramasından dolayıdır:

- mortal strike/berserker rage
- purge

bunları bir yana koyarsak priest cloth sınıflar arasında potansiyel olarak en yüksek armora ve işe yarayan pvp heallerine sahip. priest grup pvp'de ilk ölen hedeflerdense bunun sebebi diğer bütün healer sınıfların daha dayanıklı olmasıdır, saldırı altında kalan ilk sınıf olmaları normal. ama yine iyi priest oyuncuları yanlarında da iyi oyuncular varsa öyle kolay ölmüyor, olay saldırıya uğrayan ilk hedefi hayatta tutabilmek yeterince uzun süre. mortal strike ya da purge abartı derecede kuvvetli şeylerse prieste buff değil onlara nerf isteyin.. ;)

mana burn gibi oyundaki en iyi pvp büyülerinden biri var mesela, flash heal bir numaralı pvp healı oyundaki. şamanın flash healı sizinkiyle aynıysa ona nerf lazım. holy tree'ye filan düzeltmeler lazım ama shadow tree gayet güzel halen. hatta şöyle diyebilirim ki revizyonlu paladin halen ona benzer bir treeye sahip değil maalesef. nerede sform nerede repentance..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemad, 01 Ocak 2006 16:54 tarihinde demiş ki:
said:
Twisty, 01 Ocak 2006 15:27 tarihinde demiş ki:
arkadasım mageler locklar priestleri cok kolay kesmeye basladı herkezde tier 2 oluor adamın crtici benim hp den fazla geliyor ben nasıl olmiyimde hayatta kalıyım senin aklınad bi fikir varmı bknz mageler adam shied gidene kadar sheeplio sonra biş buyu cat noldı 2800 2800 2 crtic yerdeyim locka bakıyorum 1k 2k 3k cat ard arda yiyorum heal bascam slince yiyorum shieldmi peti siliyo zaten warior zaten eskisi gibi deil adamlar akıllandı itemleride saglam olunca pat gibi dmg veriyolaar fear a immume oldukarındada bisi yapamıyoruz cok guzel ustumuzde crtic denemeleri yapıolar

önce karar vermek lazım... başkası grupta işe yaramak istiyorum diyor sen de 1v1 de bakıyorsun. doğru verdiğin örnek mage sheepler critler critler ölürsün. ama grupla takılıyorsan yanındakiler o sırada çiçek toplamyorsa böyle birşey olamaz di mi?

doğrudur 1v1de eskisi kadar etkili değil priestler. ama bırakın da lvl60a kadar 1v1de ortalığın tozunu dumana katan bir class 60tan sonra dengenin öbür yüzüne geçsin. priest grup elemanıdır 1v1 değil(bu bana göre tabi kişiden kişiye göre değişir)
ya ben adam oldureyim demiyorum ama bu kadar kolay olmek istemiyorum yani tamam genede oliyim ama bari birza ugrassınlmar tamam grup elemanıyız ab de bile milleti healioruz 10 kisi ustumuze dalınca bi allahın dallaması dahi yardım etmez bumudur priest mantagınız[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

ya priestin varmı dostum oynadınmı sen priestle wariorların 6k hpsi var wariorlar olmuor locklarında 5kdan fazla hpleri var onlarda olmuolar shamanlar zaten sheep attırmadan kesiyolar mantıksız mantıksız konusma[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nirano, 01 Ocak 2006 14:33 tarihinde demiş ki:
Priest ten şikayetçi olan gider Priest açar ve istediği ideal Priest i oynar ama yok ben kahramanım dötümü kurtaracak adam arkamda hazır beklesin ben şampiyon olacam diyeninde şikayet etme hakkı yoktur.Uç herifler yokmu tabiiki binlerce insanın oyun oynadığı bir oyunda vardır ama Priest genellemesi yapılmasıda abesle iştigalden daha ötedir.

+11111

Priest lerden şikayet mi ediyosunuz, gidin açın bi priest görün ondan sonra ali samiyi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...