vimpir Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 -Neiloth- said: 47 oldum dual talent parası denkleşmiyo delircem :( 2 haftalığına faizsiz 500g verebilecek pati aranıyor :)47 de dual talent biraz lüks olmuyormu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 eheh lvl 50de alabildim.şart ya dual talent,er geç alıcaksın nası olsa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 arkadaslar yuzunden mıgrate ettım buraya cınnetlık server sıkıntıdan warrımı bırakıp drood kasıyorm asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 non serviam guildinde olan var mı burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zelgath Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Biraz gec olacak ama, ben varim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ben de bu serverdayım artık horde tarafında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ısrarla yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Malesef bende burdayım oyundan sogudum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Ben artık general ve trade kanallarına girmiyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 trade kanal muhabbetlerıne karışan adam zati patiden de gitsin bi zahmet :D o nası chatlerdir öyle yabancılar resmen bıkmışlar bizden ya 15gündür falan bu serverdayım izlenım öyle nereye gitsem bişi yapsam hep karsıma türk cıkıyo türkmaul buranın adı kesın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Guildimize(Narcolepsia) aktif ve kaliteli oyuncular arıyoruz ama yaza yaklaşmamızdan mıdır nedir ,guildlere başvurular azalmış durumda ,kendi oyuncularımızda finaller ,projeler ve benzeri durumlardan ötürü arada bir gelemiyorlar ,haliylede raid sayımız ve progressimiz düşüyor, yok mu arkadaşlar Dunemaul da oynayıpta bizimle beraber raid yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kamaci Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Selamlar Dunemaul'da Resto Druidim var Gear skorum 5600 guild arıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 İstersen akşam oyunda görüşelim, Wiscus karakterimin adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Anaa bende dunemauldayım. Toorc tauren warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Arkadaşça takılabileceğim, oyunda vakit geçirebileceğim bir guild arıyorum. Vaktim öyle hardcore oynamaya pek müsait değil. Kimseye yük olmam, kimseden maddi, manevi bir şey talep etmem. Çıkıntılık yapmam. Henüz 76'yım (lock). Davetleri bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 şuan acc kapaalı ama ben de bu serverdayım évildead evildéad olarak bulabilirsiniz beni yakında dönerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 abi şu resmi dün çektim. küfür içerir http://img530.imageshack.us/img530/3672/wowscrnshot122910230322.jpg dunemaul mükemmel bir realm. adamın dedikleri umrumda değil tabi ki ama hakedicek zerre bir şey yapmadım lan asdfg.sanıyorum aynı questi yapmamız battı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 aaa mxcyber sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 tolenic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 aquila said: aaa mxcyber sen misin? evet benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 o kadar. tabii hondakinin de sen oldugunu varsaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 basa saralim lan, oyle cikiim gercekten, tuh ya, nasi kacirdim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bir an düşünmedim değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Arma nickinde oynayan eleman buradansa çok içten dileklerimi iletiyorum kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 wow'un IRC ZURNA'sı işte.. Bütün Knight'dan dönmeler orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar