Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Dunemaul Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adam sanki bitirme tezi çalmış. Nedirki milyon tane guildin başvuru formu aynı zaten. Ne sorucaklarki başvuruda orjinal olsun diye tc kimlik no , ana adı baba adımı. Komiksiniz.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
merhabalar bene dunmaul da karekter actım sormak istedigim oyuna il girince ms 250 * 300 arası 30 dk sonra 1000-1700 arası gene 30 dk sonra 900-1400 arası ama fix boyle gidiyor normalmidir acaba ?
Mesaj tarihi:
bir de sormak istedigim benim 128 kbps kablonetim var onunda önemi buyuktur illaki şimdi kablonet internetimi 512 ye yukseltmeyi düşünüyorum fakat adsl tarafına baktıgımda ise kablonetin 512k li fiyatı 2048 mb adsl fiyatı ile aynı burda kafa karıştırıcı birsey adsl in hat/ucreti kablonetinkin hat/ucretinden 4 kat daha az daha onceden x kbps kablonet kullanip alinan ms leri ve 1024 + mb adsl kullananlarin aldigi ms leri yazarsaniz daha bi aydınlanacagım
  • 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
offf nedir bu dunemaul daki lag?Oyun bi kitleniyo 2 dk sonra geliyo.Zaten world server is down olayından bahsetmiyorum bile.Free migrate açsalarda kurtulsak lagmaul dan :X
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Xolid said:
offf nedir bu dunemaul daki lag?Oyun bi kitleniyo 2 dk sonra geliyo.Zaten world server is down olayından bahsetmiyorum bile.Free migrate açsalarda kurtulsak lagmaul dan :X

o sorun sendede varmı. bende benimle alakalı birşey sanıyordum :D dunemaul'de yeni karakter kasıyorum her 10dk bir 2dk laga giriyorum
  • 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Dunemaul serverinde, hardcore takılmayan, arkadaşlık ortamında oyundan keyif alan bir guild arıyorum.

Level 40 Nightelf Paladin(Retri).

Uzun süredir frozen di acc. yeniden açtım fakat henüz armory de görünmüyor.
  • Yeni Oluştur...