oktayca Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Alıntımı : kesinlikle Hajnaldanmı: hayır Değiştirdinizmi : Evet bu kadar gerisi sana kalmış artık anlarsın anlamazsın bizi ilgilendirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 he gulum sende haklsıın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ehu alsa ne olacak sanki cokmu orjinal bişi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Adam sanki bitirme tezi çalmış. Nedirki milyon tane guildin başvuru formu aynı zaten. Ne sorucaklarki başvuruda orjinal olsun diye tc kimlik no , ana adı baba adımı. Komiksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 adam başka guildden almıştır o guildde sizden almıştır , ne farkeder sorun değil demişler zaten yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 varmı hala dunemaul'da oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 selam yiğit abi naber nasılsın [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 20:05 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 olmamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Hajnal ne yaptı dağıldımı o guild göremiyoruz artık progress topiclerini falan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 dagılmadı ama bu aralar durum pek iyi degil. Latency + ramazan baya zor durumda bıraktı bizi. Raid cıkarmakta zorlanıyoruz bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 O zaman sabır ve kolaylıklar diliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 merhabalar bene dunmaul da karekter actım sormak istedigim oyuna il girince ms 250 * 300 arası 30 dk sonra 1000-1700 arası gene 30 dk sonra 900-1400 arası ama fix boyle gidiyor normalmidir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 evet klasik Dunemaul Latency si o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bir de sormak istedigim benim 128 kbps kablonetim var onunda önemi buyuktur illaki şimdi kablonet internetimi 512 ye yukseltmeyi düşünüyorum fakat adsl tarafına baktıgımda ise kablonetin 512k li fiyatı 2048 mb adsl fiyatı ile aynı burda kafa karıştırıcı birsey adsl in hat/ucreti kablonetinkin hat/ucretinden 4 kat daha az daha onceden x kbps kablonet kullanip alinan ms leri ve 1024 + mb adsl kullananlarin aldigi ms leri yazarsaniz daha bi aydınlanacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 selam Ally 55 Ent Shaman guild ariyorum azimliyim kasıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 offf nedir bu dunemaul daki lag?Oyun bi kitleniyo 2 dk sonra geliyo.Zaten world server is down olayından bahsetmiyorum bile.Free migrate açsalarda kurtulsak lagmaul dan :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 koskoca patide dunemaulda oynayan yok mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 var olmaz mi guzel degil ama, tavsiye etmem server olarak, BLi bile ozledim DM sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 dunemaul horde Undead rogue Syra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Horde Giselda Taq Tuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zelgath Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Zelgath EU-Dunemaul 70 Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Xolid said: offf nedir bu dunemaul daki lag?Oyun bi kitleniyo 2 dk sonra geliyo.Zaten world server is down olayından bahsetmiyorum bile.Free migrate açsalarda kurtulsak lagmaul dan :X o sorun sendede varmı. bende benimle alakalı birşey sanıyordum :D dunemaul'de yeni karakter kasıyorum her 10dk bir 2dk laga giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yeni ud rog açtım kasıyorum Xénith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Arkadaşlar Dunemaul serverinde, hardcore takılmayan, arkadaşlık ortamında oyundan keyif alan bir guild arıyorum. Level 40 Nightelf Paladin(Retri). Uzun süredir frozen di acc. yeniden açtım fakat henüz armory de görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Nighelft Paladin? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar