tunch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Griswold said: Vidalara kadar detay vardı onda da eheh, negzel oyundu be. Street Rod'dan bahsediyordum, arada mesaj varmış =P modifiye oyunlarının atasıdır , hala gelmedi öyle oyun.. aynı dönem arabalarla geçen bir oyun yapılsa , mesela "need for speed vintage" yok satar.. şehirde dolaşmalı streed rod. hikaye de belli , polisle falan değil , direk sevdiğin kıza ulaşabilmek için şehrin en iyi yarışçısı olman gerekir.. saçlar da briyantinli , altında ford t-bird :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 carmegeddon vardı bi de... bi de benden başka hatırlayan varsa öpücem arkadaşım, OUTLAWS wheree are youu marshall ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 sipeyskeyk said: OUTLAWS wheree are youu marshall ? Çok iyiydi bu da, Redneck Rampage vardı bide, canını doludurmak için biraz içip gegiriyodun, fasulye yiyip osuruyodun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 nası zevk alıyoduk o oyunlardan...şimdi milyonlarca dolar bütçeli oyunlardan sıkılıyoruzi büyümek zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 tunch said: STREET ROD! need for speed de neymiş! budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 1 kişi de yazmamış ilginç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Dün sabah bu topiğe girdim içimi döktüm, çocukluğuma kadar gittim. Ardından hemen bulabildiğim favori oyunlarımı indirdim. Az önceye kadar oynuodum. En çok zaman harcadığım da tabiki Settlers oldu. Bütün her şeyi okuya okuya oynadım. Felaket zevk aldım gerçekten. Settlers: the Serf City (yani 1) introsunu tekrar tekrar izledim. Çocukluğum filan geldi böle aklıma. Aklıma yine bi kaç oyun geldi. Onları da yazıcam da şimdi değil. Çok kötü boynum ağrıo :D @sipeyskeyk: Gece bi arkadaşla onu konuşuoduk. Bence sebep olarak yeni çıkan oyunların bazı kısımlarının eskilere benzetilmeye çalışması, ardından tam becerilememesi gibi şeyler geldi aklıma. Bi de şey var, onlar bizim ilk göz ağrımızdı. Ömrüm boyunca Settlers gibi, Lemmings gibi, Turrican gibi, Cowboy Pete gibi, Silkworm (S.W.I.V) gibi oyunlar gelmez karşıma benim için. Çoğumuz için de böyledir büyük ihtimalle. Amiga döneminin oyunları apayrıydı mesela benim için. Hala daha çok özlediğim ama adını hatırlayamadığım, yazarak anlatamayacağım oyunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Blizzardın ilk oyunlarındandı "Blackthorne" 95-96 senesiydi o zamanın baba oyunlarından prince of persiaya benziodu oynanışı ama cok daha gelişmişti grafiksel olarak, elinde shotgunıyla katliam yapan uzun siyah saçlı bi prensi oynuyoduk oyunda. aynı sene warcraft1i cıkardıki zaten onu burda anlatmaya gerek bile yok:D bu arada blackthornedada gene orklar vardı bu blizzard orksuz yapamıo yaw taa ozamandan belliymiş löl ayrıca üst mesajlarda geçmiş Street Rod ismi bende altına imzamı atıyom onca need for speed serisi yapıldı daha street rodtaki atmosfer yakalanamadı aynı sensible soccerdaki ruh gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Daggerfall da güzel anılarım oldu Fallout 1 New Reno anıları Duke Nukem kaç disket idi hatırlamıyorum ama shake it baby unutmam Sanatarium da o felçli çocuk tiplemeleri ve Mother gelince aklıma hass dediğim oluyor. Red Alert 1 arkadaşın yazdığı gibi değişik bir zevk ile oynadığım strateji oyunu idi Diablo 1 Flesshhh meattt ...şuan aklıma başka gelmedi ama ahh ahh diyor insan zaten oyun sektörü raydan çıktı nerede o eski yaratıcılıklar...blehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Tür olarak adventure sevmem ama 1- Sanitarium müthişti, 2- Zook muydu, Zoosk muydu, Zork muydu, tam hatırlamıyorum ama bir oyun vardı, bulmacaları çözerek ilerliyorduk, Myst gibi, ama daha ilgi çekiciydi, tam neydi adı unuttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Of sanitarium: Mother is good,mother is the way Birde motherı görünce o ürperti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 içimde ukte kalan oyunlardandır sanitarium , vaktim olsa da oynasam keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 lucasarts aventurelari. the dig monkey island serisi grim fandango full throttle daha bi kac tane daha varda aklima bunlar geldi su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Kartan said: Of sanitarium: Mother is good,mother is the way Birde motherı görünce o ürperti... mother yargılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 grim fandango hala yüklüdür bende, monkey serisi de duruodu da formatla gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 majesty. son 3 gundur surekli oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Azmodai said: majesty. son 3 gundur surekli oynuyorum. nerden buluruz bunu ben hiç oynamamışım sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ben zamaninda cdsini almisim, hic oynamamisim ama. Gecen gun raftaki cdlerimi atiyordum cope, bu ve nba 01 veya nba 02 cikti bi torba icinde, daha jelatini ustunde :) Bundan 8 yil once almisim oyunu sonra unutmusum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Kaede o kadar gemi deniz sordu sordu, kimse de Sid amcanın gelmiş geçmiş en iyi yapıtını hatırlamadı :) Pirates... ve tabii ki yine Commodore-64 zamanından, 2 kaset (çift taraflı) Defender of the crown Amiga ve PC de, Dune I. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Kusura bakma ama Civ > Pirates :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Every enemy I've met I annihilated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 With your breath, I'm sure they all suffocated. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Defender of the Crownu c64 te 1 saatte yüklerdim de yarım saat oynadıktan sonra annem "adaptör ısınmış kapat hadi" diye kandırıp kapattırırdı bana =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 a pirate i was meant to be, trim the sails and roam the sea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bi oyun vardı adventure bi cocuk vardı 2 boyutluydu oyun iplere atlamalı zıplamalı komik canavarlı bir oyundu gayet güzeldi sonunda hepsinin çocugun rüyası oldugunu görünce üzülmüştük. varmı bu oyunu hatırlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar