Udinen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 http://www.cemyilmaz.com [Bu mesaj Udinen tarafından 01 Ocak 2006 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hhahaha süper :D buna da bir şeyler yapar artık Cem Yılmaz :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 espirik yapar, milleti güldürür para bilem kazanır bunu yapanın sırtından:D[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hehe serefsiz espri yapmaya calismis[signature][hline] [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yasık olmuş cem abimize[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 espritüeller yarışıyor[signature][hline]Brothers Everywhere, Raise Your Hands Into The Air, We're Warriors, Warriors Of The World! Like Thunder From The Sky, Sworn To Fight And Die, We're Warriors, Warriors Of The World! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 haha ilginç :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Cem Yılmaz'ın çok da bir yerlerindeydi, afedersiniz... Yukarda birinin dediği gibi, şovunda malzeme yapar, yine para kazanır, yine kârlı çıkar bu durumdan...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben olaya farklı bi boyut kazandırmak istiyorum. -cem yılmazın aklına hackerlıkla ilgili bi espri geldi kendi sitesine hacklenmiş görüntüsü verdi.sırf bunu malzemede kullanmak için. "eeöö geçenlerde benim siteyi hacklemiş bi amcam yeni yılımı kutlamış, seninde amcaaa!1 (kameraya el sallar)" gibi...[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 eheh fistan aynı şeyi düşündüm bi an :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: üflemeyle olmaz pompayla şişirek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 nedense ben de[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bende öle =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Eee noolcak? Hackliyen elemanın başı göğe mi erdi? Ancak espri malzemesi olur işte(herkes söylemiş yaa:D)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 fistan arti bi bide reklam için neler yapılıyor yaff[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 +1 fistan aynısını düşündüm ilk başta :-)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Lethious, 01 Ocak 2006 11:04 tarihinde demiş ki: fistan arti bi bide reklam için neler yapılıyor yaff [signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hatta belkı kendı bıle yaptırmıs olabılır sovunda malzeme olsun dıyeneden olmasınkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crackerjack Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 cem yılmazın da çok .....indeydi ya. laf olsun diye açılmış bir site sadece. bunun farkına 1 ay sonra felan varabilir adam. (kimse sölemesse)[signature][hline]Kimseden gizlimiz saklımız yok alimallah. İçimiz neyse biz de oyuz. Hayat verenin kuluyuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Fistan, 01 Ocak 2006 04:38 tarihinde demiş ki: ben olaya farklı bi boyut kazandırmak istiyorum. -cem yılmazın aklına hackerlıkla ilgili bi espri geldi kendi sitesine hacklenmiş görüntüsü verdi.sırf bunu malzemede kullanmak için. "eeöö geçenlerde benim siteyi hacklemiş bi amcam yeni yılımı kutlamış, seninde amcaaa!1 (kameraya el sallar)" gibi... +1 asdhuauh[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Fistan +1903 :-)[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Cem Yılmaz'ın ne gibi reklama var anlayamadım ? 3 günlük popçu değilki adam....[signature][hline]Retired Commander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Garip bir olay hadi site çökertildi diyelim neden ole saçma bir index atılmış! hadi reklam için kendi çökertti diyelim cem yılmazın reklama ihtiyacı yok.Hadi showlarında mağzeme amaçlı kullanacak diyelim adam hackleri laflarıyla bilgisayarın içine gömer bir hack olayına gerek yok.Aklım ermedi neyse.[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Udinen, 01 Ocak 2006 17:44 tarihinde demiş ki: Cem Yılmaz'ın ne gibi reklama var anlayamadım ? 3 günlük popçu değilki adam.... [signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Udinen, 01 Ocak 2006 17:44 tarihinde demiş ki: Cem Yılmaz'ın ne gibi reklama var anlayamadım ? 3 günlük popçu değilki adam.... bu reklam değildir ama sunu unutma herkezin reklama ihtiyacı vardı r[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bence reklam ama sizin düşündüğünüz gibi değil.Sitemi hacklediler kimse inanmadı reklam dediler tarzı başlayan bir espri olur =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar