Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bye fazla tanımıorum senı ama bukadar sewenın olduğuna göre emınım ııydın bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 böyle bir karar almana üzüldüm ama umarım bilgisayarda yapacak birşey bulamayıp gerçek hayatta yararlı birşeyler yaparsın. kendine iyi bak[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Selametle . *waves*[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 görüşürüz, ilerde seni google'a rakip olarak görmek istiyoruz ;)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 keşke kimse gitmese... :([signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 abi bu ne iş ya.her topiğe mesaj atıorum soora bi aşağıosına iniyorum bir kişi daha terketmiş..es siz giderseniz yakında ben de giderim herhalde.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yazilarini okumayı sevdiğim çoğu kişi gitti (önceden gidenlerde oldu), artık ne diyim; burda durmanın pek bi anlamı kalmadı görüşmek üzere bonec, görüşmek üzere paticik[signature][hline]patiden gizlice uzaklaşır bir daha dönmemek üzere... bu attığı son mesajdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 daha fazla oyun oynamaak için bırakmış gibi yazmış...eğer öyleyse üzzülmedim....ama başka bi nedenden bıraktıysa kötü[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 oyy bone gitmiş anca gördüm başka konuda görünce bi aratıyım dedim üzüldüm kişisel olarak tanımasamda forumlarda gördüğüm kadarıyla sağlam elemandın sebeplerini anlıyorum haklısın tabi aynı şeyleri bende yapıyorum forumu takip ettiğim günden beri saygıdığım ve sevdiğim kullanıcılardandın iyi bi patiyi kaybettik :( kendine iyi bak,hayatta başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paticiğe çok yararı dokunmuş, güzel insanlardansın, paticiksiz hayatında umarım herşey dilediğin gibi olur, ve inşallah kısa zaman aralığında derslerinden ve sosyal hayatından istediğin verimi alarak, bir özlem ile paticiğe geri dönersin.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Dünya üzerindeki güzel olan heryer -ki buna internet ortamındakiler de dahil- zamanla değişmeye (ya da bozulmaya) mahkum bence. Bununla ilgili birçok örnek yaşadım şimdiye kadar. Patideki değişim de, patinin ilk halini gören birçok insana gitme dürtüsü yerleştiriyor galiba. Ama bu konuya fazla girmeyelim şimdi. Şahsen patinin Bonecrusher'ını cidden özliyeceğim. Çoğu yazını keyifle okurken nasıl üşenmediğine, nasıl bu kadar fazla emek verdiğine hep şaşırırdım. Güle güle Bonecrusher..[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 artık benim gitmemde yakındır zaten kopuyordum yavaş yavaş 1 hafta girmeyip su yaprak dökümlerinin dahada arttıgını gorunce huzunlendım allkolluyumde o yuzden dahada huzunlendım neyse saçmalıyorum gule gule bone bu arada[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hoşçakal bone... ranger hakkında verdiğin bilgiler için tekrar saol :P[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 gitme lan başlarım keyfine yok öyle !![signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hım bone, daha yazı yazacaktın ! Neyse tercihlerin yönünde hareket etmen doğal ama forumda daha bir göçebe kalabilirsin. İlgilendiğin alanda ilgilnediğin bir iki konuya bakarak, şahsen ben öyle yapıyorum. Herşeye koşamazsın yapacak birşey yok...[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bahardan beri bazı threadler altında dile getiriyordum patinin gidişatını. Endişelerimi söylemiştim. Şimdi patiyi pati yapan bir çok kişi ayrılmaya başladı. E sonunda banada gitmek düşecek sanırım. Ne güzelde post kasmadan, düzgün mesajlar ataraktan 1000 mesaj sayısını geçmiştim ;). Bakalım zaman neler gösterecek.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 şahsi fikrin tabiki bonecrusher fakat gitmek yerine daha az girebilirsin yada, bu sevimli arkadaşların daha takıldığı yerlere girmeyebilirsin. ultimatr nin kullanım amacı uo idi, mmorpg diye genelliyelim hadi. sadece mmorpg bölümlerine takılmak daha güzel, daha az zor insan var. ama tabiki bence iyi birşey yapıyorsun daha çok sosyalleşmeli insan oğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bone ne yaptın abim sen ya :( Bircok kisi ayni dertlerden muzdarip ama dayanmaya calisiyor. Gitme karari almak gerçekten çok zor bir karar. Biliyorum ki bu karardan önce çok düşünmüşsündür... ..Biliyorum ki Paticik'ten ayrılman aslında hayatını daha da güzelleştirecek, o yüzden üzülmemeye çalışıyorum; ama bu doğum günümde aldığım en kötü hediye oldu. Yolun açık olsun dostum; güzellikten güzelliğe koş...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 buralarda bu hala :D[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 üzüldüm şimdi. :( [signature][hline]orochi [Bu mesaj xueshen tarafından 31 Aralık 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 burda diyemi?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 forumdaki kaliteli insanlar gittiği için :( [Bu mesaj xueshen tarafından 31 Aralık 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 niye uplandı yaw :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 e adam burda hala ama üzülme yani[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar