Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elveda

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İradene sahip olaiblirsin bence bu kadar çok sevenın varmış arada sırada girersin ö.m.lar ile yazışırsın falan filan yani her konuya deilde bilgisayar ve oyun hakında ki yerlere takılırsın ve buda senın paticikte az vakti geçirmeni saglar....BlaBla

bye
Mesaj tarihi:
Bone harbiden pati sensiz çok kötü olcak :(
Keşke gitmesen,üzüldüm gerçekten,ben dün biraz geyiğine sölüosun die bekliodum ama ciddiymişsin meğer :((
Bulusmalara gel gerçekten,özleriz biz senii...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Mesaj tarihi:
paticikin temel taşları yavaş yavaş gidiyo ya öyle zegki olmazki buraların
umarım geri gelirsin bone ve senin gibi olupta gidenlerde geri gelir:([signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Mesaj tarihi:
bone allah aşkına bir web sitesini nasıl bırakabiliyorsun? bu sevgilin veya işin değil ki. Sadece bir forum her zamana "forum.paticik.com" kadar uzağında. tamam artık eski havası yok herkez bunun farkında ama bırakıyorum ben demek bana çok komik geliyor. istediğin her zaman foruma göz atıp istediğin şeylere cevap yazabilirsin.
Mesaj tarihi:
valla patide konusma fırsatım olmasada en sevıyelı degerlı kullanıcılardan bırıydın...Hoscakal..Kendine iyi bak..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Mesaj tarihi:
doğru yoldan ayrılmaman dileğiyle!
kendine iyi bak bone[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Mesaj tarihi:
yine ben yokum special thaxlerde bye bye :([signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
said:
Jaan, 22 Eylül 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
bone allah aşkına bir web sitesini nasıl bırakabiliyorsun? bu sevgilin veya işin değil ki. Sadece bir forum her zamana "forum.paticik.com" kadar uzağında. tamam artık eski havası yok herkez bunun farkında ama bırakıyorum ben demek bana çok komik geliyor. istediğin her zaman foruma göz atıp istediğin şeylere cevap yazabilirsin.

işte paticik paticik yapan şeylerden biri de bu sadece bir web sitesi değil
sadece 6satır kodu değil

içindeki sıcaklık, samimiyet idi[signature][hline]O şimdi Google...
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]

[Bu mesaj fastreload tarafından 22 Eylül 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
of yeter ya sen niye gidiosun of of offf. :'([signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
nereye bee bone :P nese ankara buluşması yapınca gelirsin artık eski günler hatrına dimii :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
  • Yeni Oluştur...