Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elveda

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bone harbiden pati sensiz çok kötü olcak :(
Keşke gitmesen,üzüldüm gerçekten,ben dün biraz geyiğine sölüosun die bekliodum ama ciddiymişsin meğer :((
Bulusmalara gel gerçekten,özleriz biz senii...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

paticikin temel taşları yavaş yavaş gidiyo ya öyle zegki olmazki buraların
umarım geri gelirsin bone ve senin gibi olupta gidenlerde geri gelir:([signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

bone allah aşkına bir web sitesini nasıl bırakabiliyorsun? bu sevgilin veya işin değil ki. Sadece bir forum her zamana "forum.paticik.com" kadar uzağında. tamam artık eski havası yok herkez bunun farkında ama bırakıyorum ben demek bana çok komik geliyor. istediğin her zaman foruma göz atıp istediğin şeylere cevap yazabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 22 Eylül 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
bone allah aşkına bir web sitesini nasıl bırakabiliyorsun? bu sevgilin veya işin değil ki. Sadece bir forum her zamana "forum.paticik.com" kadar uzağında. tamam artık eski havası yok herkez bunun farkında ama bırakıyorum ben demek bana çok komik geliyor. istediğin her zaman foruma göz atıp istediğin şeylere cevap yazabilirsin.

işte paticik paticik yapan şeylerden biri de bu sadece bir web sitesi değil
sadece 6satır kodu değil

içindeki sıcaklık, samimiyet idi[signature][hline]O şimdi Google...
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]

[Bu mesaj fastreload tarafından 22 Eylül 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nereye bee bone :P nese ankara buluşması yapınca gelirsin artık eski günler hatrına dimii :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...