Fable Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Penthesilea, 26 Ekim 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Forgiver, bircok arkadasim iyi para aldi ilk olarak onu söylemek istiyorum. Ikincisi, beni de bedavaya cagirdilar tüm arkadaslarimi cagirdiklari gibi. son oys turkiye 75.si ilk oss sayisal turkiye 10.su 2 sene oncekiki ossde sayisalda ilk 100 e girenlerden biri bu saydiklarimin ucude femden ve benim akrabalik baglari bakimindan ve baska yonlerden cok yakin oldugum insanlar. bunlar oss sonrasi burs almislardi ama ossden once hic para almamislardiki fem bole konualrda acaip cimri bi dersanedir dereceye girdikten sonraki burslari bile zar zor vermislerdi. senin tanidiklarinin ne asmisligi vardida onlara okadar para vermisler yoksa devrim oncesi iranini turkiyeye benzetmen gibi burdadami yiyosun bizi? [Bu mesaj Fable tarafından 27 Ekim 2005 09:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Fable ilk olarak bi silkin, kendine gel. Ben burada 3-5 cocugu kandirmak icin yalan falan söyleyecek adam degilim. Da sanirim sizle tartisa tartisa seviyemi düsürmeye basladim, bu forumlari terketme zamani gelmis belli ki.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Birincisi tepişmeyin. İkincisi, ben forumda siyaset tartışmak yasak diye bilirken, forumun TWsi bile kalkmış çatır çatır siyaset tartışma peşinde. Ayıp. Kurallara uyun arkadaşlar, siyaset tartışmanın yeri burası değil. Forgiver, senin bir patiden önce bir TW olarak bir sorumluluğun var, olaylara kendi fikirlerinle girişmeden önce çiğnenen kuralları hatırlatıp bunu durdurman gerekir, forumun kolluk kuvveti olmanın sorumluluğudur bu. Bu memleketin polisi de, yasadışı gösteri olduğunda "Ben de böyle düşünüyorum ülen" dese veya "Haklısınız ağa yürüyün, ben de katılıyorum" dese sence olur mu? Düzen nasıl sağlanır o zaman? Yapma lütfen. Uzatmayın artık konuyu, aşağı yukarı herkes fikrini söylemiş tamam yeter susun. Ayıbınızı burada bitirin. Dağılın.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Cafein +1 Dün gece Abbas Güçlü ile Genç Bakı$'ı izleyen var mı?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ermeni konferasında, insan hakları mahkemesi kararında akp'nin ne kadar da yargıya saygılı oldugunu gördük!! şimdi baskıyla keyfi bir karar çıkarttırıp birden yargı bu demeleri de ne olaki ? bu ne perhiz ? bu ne lahana turşusu ? akp'den adam çıkmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yemedi said: Rektör'ün dosyasına savcılık 'görevsizlik' kararı verdi, YÖK'e yolladı Van 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Aşkın hakkında ''Hukuka aykırı kişisel veri elde etmek'' suçlamasıyla hazırlanan dosyayı, Cumhuriyet Savcılığı'na geri gönderdi. Dosyayı tekrar inceleyen Cumhuriyet Savcılığı da bu kez ''görevsizlik kararı'' vererek dosyayı Yüksek Öğretim Kurumu'na (YÖK) gönderdi. Alınan bilgiye göre, Van Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 5 Nisan 2005 tarihinde hakkında başlatılan soruşturma kapsamında 14 Temmuz 2005'te evi aranan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Aşkın hakkında ''Hukuka Aykırı Kişisel Veri Elde Etmek'' suçlamasıyla hazırlanan ve 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen dosya, ''görevsizlik kararı'' verilerek Cumhuriyet Savcılığına gönderildi. Cumhuriyet Savcılığı da yaptığı incelemenin ardından söz konusu dosyayı bu kez ''görevsizlik kararı'' vererek, Yükseköğretim Kurumu'na gönderdi. Bu arada 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Aşkın hakkında ''Görevi Kötüye Kullanmak, Mal Bildiriminde Bulunmamak ve Tarihi Eser Kaçakçılığı'' ile ilgili hakkında hazırlanan diğer dosyaları da görevsizlik kararı vererek Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdiği bildirildi. Rektör Aşkın, 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nce, ''Tıbbı cihaz alımı ihalesiyle'' ilgili olarak tutuklanmıştı. ehh demekki bazi tepkiler hakliymis. simdi ne olacak?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Penthesilea, 27 Ekim 2005 10:38 tarihinde demiş ki: Fable ilk olarak bi silkin, kendine gel. Ben burada 3-5 cocugu kandirmak icin yalan falan söyleyecek adam degilim. Da sanirim sizle tartisa tartisa seviyemi düsürmeye basladim, bu forumlari terketme zamani gelmis belli ki. ehh cevabı fazlasıyla alınca böle oluyor yalan yanlış iddiaları buraya yazarken daha dikkatli ol bidakine, nasıl olsa yazmaktan vazgeçmiyorsunuz.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bu adamın -sırf kemalist oldugu ıcın - 3 aydır ustune gıdıyorlar. Cogumuz unı ogrencısıyız yoku kacımız sever?Ama Kemalizmi ve onun ılkelerını korudugu ıcın arkasında durmak zorunda hıssedıyoeum kendımı. p.s:Huseyın celıgın abısının o fakulte genel sekreter olması kafamı cok kurcalıyor.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 peguen in bu haftaki sayısında recep tayip ve saz arkadaşları rektörlerin kellerini havaya fırlatıyo kep törenindeki gibi.. yarıldık biz burda arklarla.. :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Cafein, 27 Ekim 2005 10:48 tarihinde demiş ki: Forgiver, senin bir patiden önce bir TW olarak bir sorumluluğun var, olaylara kendi fikirlerinle girişmeden önce çiğnenen kuralları hatırlatıp bunu durdurman gerekir ayrıca said: BlackRose, 19 Ekim 2005 09:47 tarihinde demiş ki: gönüllü olarak bölümlerin düzenini sağlayabilirsiniz (mesela attığınız mesajlarla), yönetici olmaya gerek yok bunun için ki ben fake banlıyorum, moderetörlük veya yöneticilik gibi bir görevim yok. diğer safyada daha detaylı izah ettim bu konuyu. lütfen artık tw konusunu çarpıtmayın, normal üyeyiz bizde. [Bu mesaj forgiver tarafından 27 Ekim 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Cafein, 27 Ekim 2005 10:48 tarihinde demiş ki: Birincisi tepişmeyin. İkincisi, ben forumda siyaset tartışmak yasak diye bilirken, forumun TWsi bile kalkmış çatır çatır siyaset tartışma peşinde. Ayıp. Kurallara uyun arkadaşlar, siyaset tartışmanın yeri burası değil. Forgiver, senin bir patiden önce bir TW olarak bir sorumluluğun var, olaylara kendi fikirlerinle girişmeden önce çiğnenen kuralları hatırlatıp bunu durdurman gerekir, forumun kolluk kuvveti olmanın sorumluluğudur bu. Bu memleketin polisi de, yasadışı gösteri olduğunda "Ben de böyle düşünüyorum ülen" dese veya "Haklısınız ağa yürüyün, ben de katılıyorum" dese sence olur mu? Düzen nasıl sağlanır o zaman? Yapma lütfen. Uzatmayın artık konuyu, aşağı yukarı herkes fikrini söylemiş tamam yeter susun. Ayıbınızı burada bitirin. Dağılın. bizim görevimi sadece ve sadece fakeleri banlamak alan yetkilisi, genel yönetici değiliz, fakeleri banlamaktan başka bir görevimizde yok. bunlar dışında normal bir üye nasıl davranması gerekiyorsa bizde öyle davranmalıyız, birtek hakaret, argo gibi konularda daha dikkatli davranmalıyız fazladan. bundan ötesi yok bu yazdıklarım benim düşüncem deil; site yönetimi tarafından tw ler için yapılan açıklamalar. verdiğin örnek çok alakasız; polis kanunları uygulamakla mükelleftir. ama istediği gibi düşünmektede özgürdür benim görevim fakeleri banlamak, konu dışını modere etmek değil. üyelere maddeler halinde kuralları yazıp uyarmak değil, yanlış gördüğüm bişey olursa tek yapcağıın, normal bir üye gibi şikayet tuşuna basıp, eğer yanlışsa düzeltilmesini sağlamaktır bu topice ve aynı konunun işlendiği bundan önce açılan topicte siyasetle alakalı birşeylerden bahsetmedim, zaten siyasi topiclere müsade edilmiyor ve iyikide böyle, aynı zamanda siyaset tartışma yanlısıda değilim, ama konunun içersine bir şekilde sokulduysa cevap verme ihtiyacı duyarım. said: forgiver, 25 Ekim 2005 17:33 tarihinde demiş ki: şöyle açayım; alakasız yere laf atılırsa, konuyla alakası yoksa örnek vereyim; benim tw olmamım yaptığım tartışmalarla bir ilgisi var mı? yok, daha önceden de yapyordum aynı tartışmaları, ve herhangi bir hakarette bulunmuyordum şimdi de aynı bu olayda yargının işi, akp yargılıyor havasına sokulursa, ben de bu lafı kale almam, akp rulz der geçerim ama tw hede höde şekilde laf atiliyor. bu örnekte ona benziyor işte. said: AthleT, 26 Ekim 2005 20:40 tarihinde demiş ki: Yine konuyla alakası yok ama artık sıkılmaya ba$ladım her konuda Forgiver'in TW olmasından bahsediyorsunuz. Bende istemiyorum fakat artık baymaya ba$ladı velhasıl-ı kelam: TW olmak, herkesin uyması gereken kurallar dahilinde düşüncelerini açıklamaya engel değil [Bu mesaj forgiver tarafından 27 Ekim 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 konuyla ilgili Prof. Hasan Pekmezci`nin bir yazisi: [spo1=yazi icin tik tik]VAN YÜZÜNCÜYIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ Prof. Dr. Yücel Aşkın için İnsan Suçlama Sanatı Prof. Hasan Pekmezci Hacettepe Üniversitesi Bunca yıllık deneyimlerimizden biliyoruz ki, ulus olarak haberlere yansıyacak belli olaylarda adı geçmedikçe, bazı adsız kahramanlarımızı tanıma ve niteliklerini öğrenme fırsatımız olmuyor. Benim bildiğim yüzlerce insan var bu bağlamda değerlendirilebilecek. Buna bir de çabuk unutan, belleği zayıf bir toplum olmamızı da eklersek vefa denen, kadirbilirlik denen sözcükler havada kalıveriyor, anlamsızlaşıyor. Bu insanlardandır Yücel Aşkın ve Aşkın ailesi. Önce yurt dışında olduğu sırada evine "tarihi eser kaçakçılığı" gibi bir gerekçe ile yapılan baskınla gündeme ve basının önüne geldi Yücel Aşkın. Suçsuzluğunu, durumun bir yıpratma ve karalama kampanyası olduğunu basınımıza, köşe yazarlarımıza net olarak daha ilk gün yazanlardan biriyim ben. Sizlerin e mail adreslerinize bu yazılarımı gönderdim. Suçsuzluğu kanıtlandı, aklandı ama karalandığı kaldı insanların hafızalarında. Çünkü Prof. Dr. Yücel Aşkın'ı ve Eşi Prof. Dr. Oya Aşkın'ı yakından tanıyan niteliklerini bilen tam 40 yıllık bir eğitimciyim ben. Yücel Aşkın ve Oya Aşkın malı, mülkü, serveti dostluk olan, doğa olan, dağlar olan, sanat eseri olan, bütün birikimleri ile tarihi eser toplamak olan ve bunları çocukları gibi sevmesini ve korumasını bilen insanlar. Bir başka yönleri ile tavizsiz, yurtsever ve Atatürk devrimlerinin savunucusu olma kimliği. İnsan olmanın en büyük nimetleri olan akıl ve bilimin; düşünme, sorgulama ve muhakeme gücünün yetkin savunucuları. Çoğu insanımızın ve aydınımızın unutuverdiği, 28 Şubat sürecinde Rektörlük görevi verildiğinde görev aldığı üniversitenin vaziyet-i umumiyesi şöyleydi: a) Üniversitenin adı doğuda ve güneydoğuda "Hizbullah Üniversitesi"idi. b) Dekanlarının ve özellikle Tıp Fakültesi Dekanı'nın türbanlı öğrencilerin başında protesto yürüyüşlerine katıldığı bir üniversite. c) Öğretim üyelerinin, öğretim elemanlarının ve kadroların önemli bir bölümünün Hizbullah yanlısı kadrolardan oluştuğu bir üniversite. Aklı başında sayılı mücadeleci insanların baskı altında tutulduğu, yıpratıldığı bir üniversite. d) Bakımsız, çöplük ve pislik içinde, kıraç, boz topraklar içinde, çağdaş yaşama yakışmayan yoksul bir Arap ya da Afgan kasabası görünümünde (türbanlı değil, çarşaflı) bir üniversite. e) Bu yoksul üniversitede bir önceki mukaddesatçı rektör tarafından yaptırılan göle nazır, içinde konken salonları bulunan lüks bir Rektörlük konutu. f) Sosyal etkinlik, sosyal tesis fakiri, üniversal açılım açısından içine kapalı pısırık bir üniversite. g) Döner sermaye gelirlerinin arpalık gibi kullanıldığı bir üniversite. Böyle bir üniversetede görev almak her babayiğidin harcı değildir. Özveri ve çelik gibi irade ve mücadele gücü ister. Ne yaptı bu üniversitede Rektör Yücel Aşkın? a) Başka üniversitelerdeki yetkin, alanının önde gelen eğitimcilerini bir, iki, üç, beş gün, bir ay gibi sürelerle üniversiteye davet etti. Herkes ona destek olmak için koşa koşa gitti Van'a. Çıkarsız, özveri içinde. Bunların düşüncelerini, önerilerini akıllıca değerlendirdi, Üniversite için. b) Hizbullah militanlarının sorumluluklarını aldı. c) Döner sermaye payları gibi arpalıklarını kesti. d) Rektörlük konutunu, bütün ömrü içinde biriktirdiği insanın elini değmeye korktuğu tarihi ve etnolojik değerleri çok yüksek eserlerle müze haline getirdi. Dış kapıdan, tavana kadar zengin bir müze. "Ev" kavramı ile ilgili bir koltuk bile olmayan bir müze. Konuklarına çay bile ikram edemediği bir müze. Bütün konuklarını, üniversiteye gelen her konuğu övünçle gezdirdiği, kayıtlı kuyutlu bir müze. e) Hatır gönül dinlemeden, nitelikli elemanlarla kadrosunu güçlendirdiği bir üniversite. f) Kısa sürede yemyeşil parkları, çok ucuz fiyatlarla yaptırılan lojmanları, yürüyüş ve koşu parkurları, Van gölünde salınan ve üniversite teknik elemanlarının kendi yapımları olan araştırma tekneleri, beş altı ayda bitirilen yepyeni eğitim öğretim binaları. Türkiye'de az bulunur, Türkiye'nin öteki ucunda göle nazır bir Güzel Sanatlar Fakültesi. Pırıl pırıl sosyal tesisler. g) Uluslararası sanat sempozyumları, Heykel sempozyumu ile kazandırılan uluslararası eserler, heykellerle donatılan bir üniversite. h) Önceden yapılan görkemli Rektörlük binasını bir tarafa bırakarak kendine çalışma ofisi olarak seçtiği yer Güzel Sanatlar Fakültesi binasında biri ressam, biri seramikçi iki genç sanatçının odalarının arasında küçük bir mekan. Her gün onların eserlerine gösterdiği içten ilgisi ve yüreklendirmesinin gençlere verdiği müthiş güç. i) Dışa açık, dinamik bir üniversite. Görüleceği gibi ilgilenmeyenlerin bilemediği; çağdışı kafalarla, tuzaklarla, ayak oyunları ile, tehditlerle müthiş bir mücadele. Çıkarları zedelenenlerin, amaçları kursaklarında kalanların, nasırlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hukuk sürecinde son durum Rektör Aşkın'ın yolsuzluk dosyası YÖK'e havale Van 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Aşkın hakkında "Hukuka aykırı kişisel veri elde etmek" suçlamasıyla hazırlanan dosyayı, Cumhuriyet Savcılığı'na geri gönderdi. Dosyayı tekrar inceleyen Cumhuriyet Savcılığı da bu kez "görevsizlik kararı" vererek dosyayı Yüksek Öğretim Kurumu'na (YÖK) gönderdi. Alınan bilgiye göre, Van Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 5 Nisan 2005 tarihinde hakkında başlatılan soruşturma kapsamında 14 Temmuz 2005'te evi aranan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Aşkın hakkında "Hukuka Aykırı Kişisel Veri Elde Etmek" suçlamasıyla hazırlanan ve 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen dosya, "görevsizlik kararı" verilerek Cumhuriyet Savcılığına gönderildi. Cumhuriyet Savcılığı da yaptığı incelemenin ardından söz konusu dosyayı bu kez "görevsizlik kararı" vererek, Yükseköğretim Kurumu'na gönderdi. Bu arada 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Aşkın hakkında "Görevi Kötüye Kullanmak, Mal Bildiriminde Bulunmamak ve Tarihi Eser Kaçakçılığı" ile ilgili hakkında hazırlanan diğer dosyaları da görevsizlik kararı vererek Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdiği bildirildi. Rektör Aşkın, 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nce, "Tıbbı cihaz alımı ihalesiyle" ilgili olarak tutuklanmıştı. edit: bir önceki sayfada da aynı haber varmış görmedim. [hline] meclis araştırma komisyonuna gelen başka bir iddia [hline] [spo1=görevsizlik kararının meali]"hakim mahkemesinde açilmis bir dava hakkinda karar vermek zorundadir, isi sürüncemede birakamaz. dava görev ve yetkisi disinda ise görevsizlik veya yetkisizlik karari vermek zorundadir" olarak açıklanan karar. bir mahkemenin madde itibariyle yetkisi dışında kalan olaylara bakamıyarak ,bakması gereken mahkemeye göndermek üzere verdiği karardır.[/spo][signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 27 Ekim 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj forgiver tarafından 27 Ekim 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Buzi, 24 Ekim 2005 06:35 tarihinde demiş ki: Yuh diyorum yuh. Açın biraz gazete okuyun. Sadece zaman,yenişafak okumayın. Açın Cumhuriyet,Radikal Vatan Milliyet'te okuyun,yanında zamanda okuyun tamam. Ama biraz gazete okuyun.Yazıktır. radikal'i hiç okumadım ama vatan ve milliyet %2 vatan haini %85 yalan olarak hiç dikkatimi çekmiyor zira Sarıgül olayında iplikleri pazara çıktı Cumhuriyetten başka doğruları söyleyen yoktur olamaz Fable ülkemizde hukukun ve yolsuzlukla mucadelenin gitgide büyüdüğünü kaydeden o namussuz alman vakfı başkanının düşüncesini doğru bulmuş bu ülkede değil büyümek hukunun olduğuna ancak çocuklar inanır[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Kreese, 27 Ekim 2005 20:24 tarihinde demiş ki: said: Buzi, 24 Ekim 2005 06:35 tarihinde demiş ki: Yuh diyorum yuh. Açın biraz gazete okuyun. Sadece zaman,yenişafak okumayın. Açın Cumhuriyet,Radikal Vatan Milliyet'te okuyun,yanında zamanda okuyun tamam. Ama biraz gazete okuyun.Yazıktır. radikal'i hiç okumadım ama vatan ve milliyet %2 vatan haini %85 yalan olarak hiç dikkatimi çekmiyor zira Sarıgül olayında iplikleri pazara çıktı Cumhuriyetten başka doğruları söyleyen yoktur olamaz Fable ülkemizde hukukun ve yolsuzlukla mucadelenin gitgide büyüdüğünü kaydeden o namussuz alman vakfı başkanının düşüncesini doğru bulmuş bu ülkede değil büyümek hukunun olduğuna ancak çocuklar inanır hakaret etmek ne kadar öyle değil mi? [hline] @buzi: yorum dan çok haber okumayı tercih ederim, haber de tüm gazetelerde aynıdır. bunun dışında güvenilir bulduğum, aklı başında, desteksiz atmayan, fikirlerini saldırmadan ifade edebilen yazarları takip ederim. ilk paragrafını okumak yetiyor zaten buna karar vermek için. diğer gazeteleride internetten takip edebiliyoruz, ehh bir gün cumhuriyet te okuruz ama önce internetten bedava olarak okunabilmesi lazım....[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 forgiver çelişmiyor musun daha önce söylediklerinle cumhuriyet okurum birgün derken?[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 a doğru ya pardon bahanen hazırmış okumamak için ama zaten bulamazsın orda fethullah sempatizanı bir yazar hepsi gayet aydın ve atatürkçü insanlar boşuna yorma kendini[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Olayın yök'e devredilmesine sevindim.Demek ki hala yeteri kadar güçlenememiş laik düşmanı güçler ülkemizde . Adelet sistemimizde güveni boşuna çıkarmadı gerekeni yaptı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: forgiver, 27 Ekim 2005 17:14 tarihinde demiş ki: said: Cafein, 27 Ekim 2005 10:48 tarihinde demiş ki: Birincisi tepişmeyin. İkincisi, ben forumda siyaset tartışmak yasak diye bilirken, forumun TWsi bile kalkmış çatır çatır siyaset tartışma peşinde. Ayıp. Kurallara uyun arkadaşlar, siyaset tartışmanın yeri burası değil. Forgiver, senin bir patiden önce bir TW olarak bir sorumluluğun var, olaylara kendi fikirlerinle girişmeden önce çiğnenen kuralları hatırlatıp bunu durdurman gerekir, forumun kolluk kuvveti olmanın sorumluluğudur bu. Bu memleketin polisi de, yasadışı gösteri olduğunda "Ben de böyle düşünüyorum ülen" dese veya "Haklısınız ağa yürüyün, ben de katılıyorum" dese sence olur mu? Düzen nasıl sağlanır o zaman? Yapma lütfen. Uzatmayın artık konuyu, aşağı yukarı herkes fikrini söylemiş tamam yeter susun. Ayıbınızı burada bitirin. Dağılın. bizim görevimi sadece ve sadece fakeleri banlamak alan yetkilisi, genel yönetici değiliz, fakeleri banlamaktan başka bir görevimizde yok. bunlar dışında normal bir üye nasıl davranması gerekiyorsa bizde öyle davranmalıyız, birtek hakaret, argo gibi konularda daha dikkatli davranmalıyız fazladan. bundan ötesi yok bu yazdıklarım benim düşüncem deil; site yönetimi tarafından tw ler için yapılan açıklamalar. verdiğin örnek çok alakasız; polis kanunları uygulamakla mükelleftir. ama istediği gibi düşünmektede özgürdür benim görevim fakeleri banlamak, konu dışını modere etmek değil. üyelere maddeler halinde kuralları yazıp uyarmak değil, yanlış gördüğüm bişey olursa tek yapcağıın, normal bir üye gibi şikayet tuşuna basıp, eğer yanlışsa düzeltilmesini sağlamaktır bu topice ve aynı konunun işlendiği bundan önce açılan topicte siyasetle alakalı birşeylerden bahsetmedim, zaten siyasi topiclere müsade edilmiyor ve iyikide böyle, aynı zamanda siyaset tartışma yanlısıda değilim, ama konunun içersine bir şekilde sokulduysa cevap verme ihtiyacı duyarım. said: forgiver, 25 Ekim 2005 17:33 tarihinde demiş ki: şöyle açayım; alakasız yere laf atılırsa, konuyla alakası yoksa örnek vereyim; benim tw olmamım yaptığım tartışmalarla bir ilgisi var mı? yok, daha önceden de yapyordum aynı tartışmaları, ve herhangi bir hakarette bulunmuyordum şimdi de aynı bu olayda yargının işi, akp yargılıyor havasına sokulursa, ben de bu lafı kale almam, akp rulz der geçerim ama tw hede höde şekilde laf atiliyor. bu örnekte ona benziyor işte. said: AthleT, 26 Ekim 2005 20:40 tarihinde demiş ki: Yine konuyla alakası yok ama artık sıkılmaya ba$ladım her konuda Forgiver'in TW olmasından bahsediyorsunuz. Bende istemiyorum fakat artık baymaya ba$ladı velhasıl-ı kelam: TW olmak, herkesin uyması gereken kurallar dahilinde düşüncelerini açıklamaya engel değil [Bu mesaj forgiver tarafından 27 Ekim 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] bir TW olarak forum kurallarına dikkat etmen gerektiğini kendin söylemişsin(diğer üyeler gibi). peki forumda siyaset tartışmak yasak iken siyaset tartışıp,ve hatta yine senin dediğin gibi kurallara uyma konusunda biraz daha dikkatli olman gerekirken,bir de yasak olan siyaset tartışmalarını körükleyebiliyorsun? TW isen özellikle yasaklara dikkat edeceksin,forumda siyaset konuşmak yasak,sen olayı bazı yerlerde siyasete bile çekmişsin. bir TW olarak senin de dediğin gibi, dikkatli olması gereken bir üye olarak ,siyaset tartışma yasağına bizden çok saygı göstermen gerekir. yani; "ama konunun içersine bir şekilde sokulduysa cevap verme ihtiyacı duyarım." demek yerine,o lafı görmemezlikten gelmen gerekir. çünkü yasak.arkadaş çevrende herkes uyuşturucu içse sende ortamın içinde var diye içecek misin yani?[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde [Bu mesaj Drigeolf tarafından 27 Ekim 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yok,bırak zaten belliki forum kuralları değişmiş rahat raht konuşulabiliyor bu konular, ama bari adam akıllı tartışılabilse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Önümüzdek,i günler kimin haklı kimin haksız oçduğunu gösterecek... Bekleyelim...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ehehe hadi adam kural disina cikti siyasi topic acti ya da tartisti . bu kadar sayfayi adam kendi kendine tartisarak mi doldurdu ? akp yok hukuk ucgenini tartismayi birakip forgiverin hatasina yuklenmek moda oldu simdi ? peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Genelde birisi haklı olunca "çamur at izi kalsın" taktiği uygulanır...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: huun, 27 Ekim 2005 23:03 tarihinde demiş ki: ehehe hadi adam kural disina cikti siyasi topic acti ya da tartisti . bu kadar sayfayi adam kendi kendine tartisarak mi doldurdu ? akp yok hukuk ucgenini tartismayi birakip forgiverin hatasina yuklenmek moda oldu simdi ? peh imam osurursa cemaat ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 insanlar neden tartıştıkları konuda haksız olduklarını gorduklerinde tartıştıkları kişiye camur atmaya başlarlar? hmzz ben bi dusuneyim bunu...[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar