Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 HAHAAHAHha cidden süpermiş hemen copy ediym :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 - Sık çükünü. Dayanabilirsin. - Tutmayın beni. *! Kopar*[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mükemmel bişi ya ehahah :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: - Başlatmayın lan utangaçlığınıza. Utangaç olmamız abaza olamayacağımız anlamına gelmiyor. Hadi açıp bakalım. said: - Hazır kalp masajı yapıyorken suni tenefüs de yapalım. - Eline de verelim tam olsun. Saçmalamayın ya. said: - Ne? Geldik mi? - Merak etme geldin, geldin... ben buralara bittim=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 çok güzel ya :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 zauehahadhsahdahsdhahshdsahsdh geberirirm ne guzel bone helal :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 eheh hoşmuş baya...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 super bişey bide bunla paralel doğrultuda [spo1=haşmet babaoğlu - küfürlü]hb*: o mına kodumun lazio'suna yenildik; bu hafta da sittiğimin chelsea'sine yenilirsek ben böyle işin gelmişini geçmişini......... kahve ahalisi: ?!?!?! ahaliden biri: abi sen televizyonda böyle değildin. hayırdır? hb: yemişim televizyonu da 90 dakika'yı da... 65 milyon'un önündeyiz diye sosyolog entel dantel ayaklarına takılıyoruz mecburen. hayır bir yandan da yarağımın kurma kolu hıncal yüzünden ezik gelinler gibi görünüyorum millete... şöyle rahatça konuşamıyorum. ebesini siteyim böyle işin. artık burama kadar geldi... (kısa bir şaşkınlıktan sonra) şak şak şak*** kahve ahalisi: helal olsun sana, helal olsun... kaynak: ekşi[/spo][signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ehe ben acmistim bunu ava da:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 muehauehauh süper =)[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ekşide vardı bu :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 haşmet de baya iyiyimş=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hepsi süper:) var mı böyle daha ? konuyla ilgisiz süper bi site var bu arada. www.pamukcuce.com[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! " Nightwish TarjaT. Think of me long enough to make a memory.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hala okuyunca gülerim. tekrar hatırlatayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 :lol: :D[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 oh pamuk pamuk :p güzelmiş eheh.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: DarKRideR, 11 Temmuz 2005 01:04 tarihinde demiş ki: - Geçen benim de dikkatimi çekmişti. - Benim de. - Benim de. - Benim de. - Benim de. - Yuh be! Bi saat öncesine kadar hepiniz hatunun yanında birer şirinlik muskasıydınız. - Karıştırma orasını. - Sen de oranı karıştırma hayvan. Aile var. Buraya da ayrıca bimiştim :) ahuhahah koptumm yaaaaaa[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Yumuşak ahaha[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 süper[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 aklım gitmesi gereken yere gitmiyo :)[signature][hline][b]karakedi, 04 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki: bilmem biri eklemiş seni admin loglara gore ben eklemiş gorunuyorum ;) kafa bi dünya olmuş valla iş güç.[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kan beynime değil başka bi yere =)[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 zuzuuz çok güzel ya tekrar okudum gene yarıldım :) biz türkler işi biliyoruz ya[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 EHueheuh koptuum :)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mümkemmel :D Geceleyin Kolktukdan Düştüm Babam Geldi Zar Zor "Oku" Dedim İlk Satırda Bana Kızmaya Başladı "Hepsini Oku Lütfen" Dedim Hepsini Okudu Oda Yarım Saat Güldü :-)[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 çok zeki biri yazmış olmalı..helal olsun[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar