Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War of the Worlds

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

iki fragman arasında çok fark vardı her ne kadar buna gore degerlendırmek yanlış olsa da kotu bir film olacagını sanmıyorum.Bayagı para gitmiş. :)[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar zaten Bi uzayli istilasinda askeri gücümüz sanırmsam 3 5 dakkada erir ki hepimiz hemfikirdeyizdir sanirsam heralde Sign daki gibi aptal bi biimde Suyla ölmicekler UHEUAHUE düsünsenize uzaylilari suyla öldürmek o zaman günün 24 saatinde 50000 kez tüküren bi milet olarak eh tükürükte su oldugnun da sayarsak tukurerek adamlari eritiriz Kİ bu spielberg uamrim saglam yapmistir güvenim sonusz bu adama[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen uzaylilar biyolojik ve enerji dayali teknoloji kulaniyorlardir ee nede olsa hep ölefinanse ediliyo bize hmmm
bizimde mekanik teknolojimiz oldugundan savas iyi bir carpismayla gecicek bence ama biz yenilcez daha dogrusu bombardiman olucak gibi film amerikanın bi mekanını anlaticak sonucta bi ailenin öyle bi anda naaptini anlatiyo olay
Uzaylilar belli bi bombardimanın ardindan yeryüzüündeki düzenli ordulari dagıttıktan sorna 2.prosüdre gecip dnyaimizi neden işgal ettilerse nedenini uyguliyacaklar muhtemelen burda maden cıkaracaklar yada burayi kendi dünyalari yapip atmosferi degistircekelr bizde muthemelen onlarin bazi elemntlere yada bi cesit virüse karsi zayif oldugunu ögrneicz ve apachiler gibi toplanarak partizan savasi vericez Kİ her zaman bi spielberg film taktigidir hersey sonuna kadar kötü gider filmin kahramanını özel bi gücü aciga cıakr muhtemelen ilmdeki VELet kızn bi çesit gücleri vardir onun sayesinde biseyler olur sanirim bi f16 bi ufoyla rahat kapısr ama dünyamizdaki abuk sabuk kacak yazilardan ve olaylardan biliyorum dogrulugu kanitlanmasada bi amerikan savas ucagi atmosferden cıkmadigi sürece rahat bi sekilde kovalayabilyomus ufo yu :-p[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Spielberg abimiz kitaba sadık kalırsa hakkaten güzel savaş sahneleri bekliyorum ben.Kitapta sadece İngiltere'deki direnişten bahsetmesine rağmen bana fazlasıyla yetmişti.Gerçi direnişin bir faydası olmuyordu ama... ;)

Yanlış hatırlamıyorsam bu uzaylı elemanlar insanları canlı olarak topluyorlardı ama daha sonra ne yaptıklarını hatırlayamıyorum.

Filmin sonunda da Amerikan başkanından kahramanlık felam beklemeyin,bizim uzaylı elemanlar 2 hapşırığa kurban gidiyorlar :P[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben fragmanını izledim sinemada da uzaylı muzaylı göremedim
adamlar yukardan yönetiyo bişiler bence
çünki köprüler binalar durduk yere yıkılıyo felan ama uzaylıılar görünmüyo hala
ilginç nerde o zmn bu uzaylılar ?
ha bide filmde şu küçük kız var seek and hide da da oynayan hani her filmin vazgeçilmeş küçük renkli, gözlü sarışın kızı burda da o vardı[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 28 Mayıs 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 28 Mayıs 2005 13:54 tarihinde demiş ki:dünyamizdaki abuk sabuk kacak yazilardan ve olaylardan biliyorum dogrulugu kanitlanmasada bi amerikan savas ucagi atmosferden cıkmadigi sürece rahat bi sekilde kovalayabilyomus ufo yu :-p

Atmosferden çıkmadığı sürece.. hmmm :)

Valla şöyle diyim, gerçekten öyle bi hastalığa yakalanıp falan kendileri çekip giderlerse filmin tadı tuzu kalmaz yani. Çünkü bu gibi filmlerin asıl foküs yerleri, uzaylılar ile olan savaş olması lazım. Yani en azından sonunda ne olursa olsun adamların kendilerinin çekip gitmeleri değil, savaşı bizim savaşarak kazanmamız lazım. O zaman güzel olur işte. Bunun en güzel örneği de arkadaşın dediği gibi "Independence Day"in sonu'dur. Gerçekten güzel düşünülmüş bir sondu. İnşallah burda da öyle güzel olaylar olur :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

tom cruise g.tün en önde gidenidir.
Mİ efsanesini tamamen bir klişe haline getirmiştir. ulan hıyar herif karizma karizma bakarak ne halt etmeye çalıştın sen?
o filmin ana teması grup çalışmasıyken bi baktık tom show a dönüşmüş. hıyarto. daha sayıcam adamın karıştırdıı haltlarıda burası yeri deil.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Mission Impossible efsanesinin içine eden asıl tom değil,o filmin senaryosunu yazan embesil ve bu senaryoyu çekmeyi kabul eden o Jon Wuuğğ denilen lavuktur.

Ha bu filmde oynamayı kabul ettiği için Tom'a da 1-2 tokat atılabilir tabi ki ;)[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız nerdeyse 3 aydır fragmanını ızlıyoruz sınemaya her gıdıste ne bılım bukadar reklam bana ıtıcı gelıyor[signature][hline]every step that i take is another mistake to you. i've become so numb i can't feel you there.i want to be more like me and be less like you but i know you where just like me and it's so dissapointing.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...