Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 2 gün harpyde sabahladktan sonra oturdugum koltukta uyudugum akLıma geldi =)[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya yeter be nasıl oyun bu böle bütün sırtım morardı[signature][hline]Nick=T_Deville Lvl=3x Clan=n00bz Job=Assassian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sandalyeni deiştirmeyi dene :P Bu kadar sandalye uzerınde oturmakdan oyunu ismi deişecek Kambur Online :D[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Caogia, 20 Temmuz 2005 14:19 tarihinde demiş ki: sandalyeni deiştirmeyi dene :P Bu kadar sandalye uzerınde oturmakdan oyunu ismi deişecek Kambur Online :D puhahahahah güzel dedin valla kambur online :D[signature][hline]Nick : JoNyBLaCk Server : Deimos Irk : Karus Class : Paper Mage Flame Rulazz :D Level : 4X Np : 5XX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 şaka maka böle giderse kambur da olacaz[signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoodstar: Lvl=3x... 63 Clan=n00bz.... New_0rder Job=Assassian.... Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 lvl 40 oldum hobareyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sabaha ınfierno geliyor ;)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Hoodstar, 20 Temmuz 2005 15:30 tarihinde demiş ki: şaka maka böle giderse kambur da olacaz sorma ya. zaten sıcak, kambur duruyoruz, karacigerde zorlanmış her tarafım yara bere oldu, sivrisineklerde cabası. rambo bile dayanamaz bu kadar işkenceye.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 boşver be hasmez olsun o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 vantilatör almam lazım ucuz bitane ama nerden alıcam karar veremedim bi türlü var mıdır migroslarda fln_?[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 olmaa mı? Hatta ucuz olanların markası genelde Premier olur. Japon malı mıdır nedir sağlam da oluyo meret(premier malları hakkında genel görüş) Aman dikkat et çarpmasın, insanın boynu tutulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tutulsun tutulsun razıyım ben koltukta yada masabaşında sızıyorum zaten her halukarda tutuluyo yani. netten siparişle getirticem. iice alıştım bu netten sipariş hadisesine.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 n00bz clan chat page :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: HasMez, 20 Temmuz 2005 18:49 tarihinde demiş ki: said: Hoodstar, 20 Temmuz 2005 15:30 tarihinde demiş ki: şaka maka böle giderse kambur da olacaz sorma ya. zaten sıcak, kambur duruyoruz, karacigerde zorlanmış her tarafım yara bere oldu, sivrisineklerde cabası. rambo bile dayanamaz bu kadar işkenceye. :D[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: KomunistMilitaN, 20 Temmuz 2005 19:26 tarihinde demiş ki: n00bz clan chat page :D Klan forumuz açıldı da kayıtlar aktif olmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tembel bi admini var forumun ,ondandır[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hasmez and murataza makina hata veriyo gayarı yapıştıtıp duruyom en kısa zmnda döncem aranıza tüh bea tamda bir günde 36 olmuştum:([signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 :) su anda onay bekleyen kimse yok ki bu arada herkez clandaki nicki ile register olursa iyi olur cogunluk oyle ama 2 tane ilginc nick var :s[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: KoRn3RoTh, 20 Temmuz 2005 20:00 tarihinde demiş ki: hasmez and murataza makina hata veriyo gayarı yapıştıtıp duruyom en kısa zmnda döncem aranıza tüh bea tamda bir günde 36 olmuştum:( Amman abi etme eyleme perşembe gecesine ne kaldı ki şurda format fln at. benim de canım istiyo aslında şöyle güzel bi format atmak ama xp cd'in yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Eternalus, 20 Temmuz 2005 20:14 tarihinde demiş ki: said: KoRn3RoTh, 20 Temmuz 2005 20:00 tarihinde demiş ki: hasmez and murataza makina hata veriyo gayarı yapıştıtıp duruyom en kısa zmnda döncem aranıza tüh bea tamda bir günde 36 olmuştum:( Amman abi etme eyleme perşembe gecesine ne kaldı ki şurda format fln at. benim de canım istiyo aslında şöyle güzel bi format atmak ama xp cd'in yok perşembe günü nolcak yaw_?plz fast cvp ver...[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Perşembe gecesi lvl 40 olmayanda, klandan şutlananda, ok? Murtaza demişti geçen pazartesi, bi maruzatın varsa söyle belki bi çare bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Eternalus, 20 Temmuz 2005 20:24 tarihinde demiş ki: Perşembe gecesi lvl 40 olmayanda, klandan şutlananda, ok? Murtaza demişti geçen pazartesi, bi maruzatın varsa söyle belki bi çare bulursun abi bağlanamıyom napem:(hem daha millet 33 bile var ben olrum 4 saatte 40 muratza anlayış göster plz..[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bende geziyodum geldim madem böyle bişi var cumaya 45 olucam deli gibi kasıcacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 abi sanırım hiç lvl33 kalmadı :( ben bile 40 oldum. Burdan KHAN'a sesleniyorum, KHAN abi çabuk 40 ol battlefield görevine gidecem ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 :(ben o zmn mahvoldum clndanda atılırsam bidah kasamam ama napem giremiyom....[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar