bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hayatımın en kötü günlerinden birini şu saatlerde yaşamaktayım. Çaresizlikten kalkıp buraya msj atıyorum.şok olmuş durumdayım. Lisedeki en iyi arkadaşım aradan 2 yıl geçiyor eskisi kadar görüşemiyoruz. Marmarise gidicekti yazın benide çağırdı gelemem dedim dönüşte buluşalım nevizadeye gider içeriz dedim tamam dedi aylar geçti msj attım cevap vermedi. aramadım sormadım. Yonjadan lise arkadaşım az önce beni buldu msne ekledi. ve lisedeki en iyi arkadaşımın marmaris dönüşü öldüğünü söyledi. Sarhoşken 200km hızla 5-6 takla atarak. İmkansızdı... heryanım acıyor napıcam bilemiyorum[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 OFff çok kötü ya.. Başın sağolsun... Çok üzüldüm.. Tavsiye.. şey pek işe yaramayacak biliyorum ama.. Bir süre yat uyu, sakın kabuğuna çekilme, sürekli yanında çevrende birileri olsun, biraz dolaş hava al.. Diğer yakın arkadaşlarınla konuş dertleş onlara açıl, içine atma sakın.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 =( pff.. basin sagolsun. bir sekilde mesgul etmeye calis kendini .bos durma . film izle , disari cik ya da oyun oyna. aklina cok sık gelmemesini sagla yani.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 başın sağolsun.[signature][hline]HAYATA TERSTEN BAKTIĞINDA BİTİP TÜKENMEK ÇOK KOLAY.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Başın sağolsun... Kendini soyutlama dünyadan, acını paylaşan insanlarla birlikte ol sürekli... Zaman iyileştirir...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 başin saolsun yakın arkadasını kaybetmek zor olmali, kendini meşgul etmeye caliş[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! [Bu mesaj dory tarafından 24 Aralık 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Asteroth, 24 Aralık 2005 17:48 tarihinde demiş ki: Başın sağolsun... Kendini soyutlama dünyadan, acını paylaşan insanlarla birlikte ol sürekli... Zaman iyileştirir... +1,başın saolsun.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ne kadar fazla cumle sarfedip harcasamda ugrunda bir şey ifade etmez bilirim.. Sadece başin sağ olsun.[signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 off ya. Bu akşam içkiye vur kendini derim. Rahat uyursun en azından.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hep bunu merak ediyorum.. Ben cok alkol alinca uyuyamiyorum.. Midem bulaniyor, surekli levazima gitmek gerekiyor.. Susuyorum.. Kotu bişi ya.. arkadasa buyuk gecmis olsun.. Bir de o gun gelmemesi.. Aramamasi.. Sucluluk duygusu filan.. İnsani cok sıkıstırır.. Zayif olmamak lazim. Direnmeli. Guclu kalmali. Alkol zayifliktir. Unutmayiniz.[signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hayda :( sakin ol ya uzuldum.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Basın sagolsun.. Alkollu arac kullanmak cok buyuk hata.Tekrar geçmiş olsun[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Başın sagolsun, alkollü araba kullanmak cok kötü..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ölenle ölünmez diyip hayatına bakıcaksın yoksa bu hayat geçmez black... :( toprağı bol olsun.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 önce paticikten logout ol ne kadar anımızı burda paylaşsakta şu anda senin başka şeylere ihtiyacın var.. al bi arkadaşını yanına.. git bi sahile otur... bu soğukta çok şey istiyorum belki ama sıkı giyin ve git otur orda... hatta ağla, ama arkadaşını ona göre seç. seni teselli etmesi lazım o yüzden pasif bi arkadaşın olmasın.. ağlaman bittikten sonra git bi yerde yemek ye..güzel bi yer olsun.. sonra evine git. yada arkadaşının evine.. sarhoş ol. ertesi gün uyandığında daha mutlu olacaksın[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_cellph_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 basın saolsun ya uzuldum hakketen zor bı durum... ama ölum malesef ne zaman geleceği bellı olmuyor sonunda alışmak gerek...[signature][hline]so much for my happy ending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Başın sağolsun.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 başın saolsun. çok kötü bişey ama allah daha kötülerini vermesin.[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: shebnem, 24 Aralık 2005 22:50 tarihinde demiş ki: çok etkilenmedim açıkçası kütük müsün? ----------------------------------------------- başın sağolsun kardeşim toprağı bol olsun.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 başın sağolsun! toprağı bol olsun =(([signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 çok üzüldüm ya başın sagolsun[signature][hline]BabacumMostors, 23 Aralık 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Paticik bana sponsor bul Allahsız! [ /small] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 evt başın saolsun...ve bundan bi şey öğrendik arkadaşlar, içkiliyken araba kullanmıcaz dmk. sonra arkada kalanlar, bi de koca bi hayat... her neyse....yine gülücez, yaşamak zorundayız...ama şimdi acını içinde tutma. ve bence şimdi içmesen daha iyi...[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 offfff içim kötü oldu yaaa[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 başın sağolsun :([signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 başın saolsun..:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar