asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Okuyunca çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. Şöyle bir aradım ama bulamayınca da açayım dedim: İNGİLİZ KRALINA VERİLEN ZİYAFET İngiliz kralı 7. Edward, İstanbul'a Atatürk'ü ziyarete geldiği zaman Atatürk kendisine bir akşam ziyafeti vermişti. Ziyafetten önce: - "Bana İngiltere sarayında verilen ziyafetlerin nasıl olduğunu bilen birini ya da bir aşçı bulunuz!" dedi. Sonunda bu sofra düzenini bilen bir kişiden öğrenerek sofrayı o düzene uygun kurdular. Kral, akşam sofraya oturunca kendini kral sarayında sanırcasına mutlu oldu. Atatürk'e dönerek : "Sizi kutlar ve size teşekkür ederim. Kendimi İngiltere'de sandım." diyerek memnuniyetini bildirdi. Sofraya hep Türk garsonlar hizmet etmekteydi. Bunlardan biri heyecanlanarak elindeki büyük bir tabakla birdenbire yere yuvarlandı. Yemekler de halılara dağıldı. Türk konuklar utançlarından kıpkırmızı kesildiler. Ancak Atatürk Kral'ın kulağına eğilerek: "Bu ulusa her şeyi öğrettim, ancak uşaklığı öğretemedim!" dedi. edit: bold yaptım[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 28 Aralık 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Güzelmiş : ) Aslında Ata'da az değilmiş hani diyesim var ama 3-5 kişi çıkıp höyt diyecek diye onu yazmıyorum. heh[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu [Bu mesaj Zopik tarafından 28 Aralık 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 harbi iyiymiş :) az önce forumtrden fırlama bi tip vardı burda noldu o XD rep fln diodu (rep nedir ki?)[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bravo ne güzel demiş höyt[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 biliyodum bu hikayeyi Atanın pratik zekasına hayran kalmamak mümkün müdür...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 güselmiş:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ürperdim[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 saygıyla eğilirim ben atatürkün önünde bee[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bunu daha öncede okumuştum bir kaç farklı yazıyıda okumuştum pratik zekasına dair gerçekten 20. yüzyılın dahisi Atatürk'tür hem halka hitap etmesini,güven vermesini bilen,duygularıyla değil mantığıyla haraket edebilen,ileriyi görebilen ,lider vasfı taşıyan,konulara hakimiyeti ve olaylar karşındaki duruşuyla hep beni büyülemiştir umarım bunu en azından taklit edenler çıkar[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 gene soylemiş soyliceni :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 şehir efsanesi gibi ama çok hoş.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=157542 gururla sunarım ben açtım zaten sadkjfgsdaşkfgasdşfsda[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 budur...[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Çok hoş bi eziş. Kralın suratını görmek lazımdı (olay gerçekse tabii).[signature][hline]Today has born the seventh one Born of the woman the seventh son And he in turn of the seventh son He has the power to heal He has the gift of the second sight He "is" the chosen one So it shall be written So it shall be done... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben anlamam başlık seçimin hatalı :D ne o OKU diye başlık olursa tabii ki bulamam yani... Haklıyım işte :P *!suçunu kabul etmez...*[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 woaa budur iste be! cok güzel söylemis.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Sonradan yazılmış bir efsane gibi geldi bana, pek gerçek gibi görmedim nedense. Ama doğruysa da çok iyi[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 helal olsun :-)[signature][hline]kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 süüüpeerrrr....[signature][hline]A false friend and a shadow appear only sun shine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben bunu bi belgeselde dinlemiştim atatürkün şöförü anlatmıştı.Ama ingiliz kralı olarak anlatmadı hindistan mı ne o taraflardan bi yerdi sanki. neyse önemli değilde atam atam offfff[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 kolpa gibi geldi. ama güzel tabii gerçekse de güzelmiş. gerçek değilse de güzel. e güzel işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yürü be diyesim geldi ama 40 yıllık dostum olmadıı için demiom acaba 40 yıllık dostları diyebiliyolarmıydı?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben çok dedim. yürü be kemal. şu cumhuriyetimizin 85. yılı diyen adama koy kafayı çok dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 muhteşem ya[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 çok büyük adam bizim atamız yaaa harika bir varlık.(acaba ordan bir yerden mi geldi die düşünüom bazen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar