Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evet evet, pipi lala popo eklensin. teletabiiz. pandaren güzel ya, dombik dombik, puf puf, çuf çuf, düüt.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Lind3r0th, 26 Aralık 2005 12:36 tarihinde demiş ki: Ya abi kimse tahmin edememiş ally STV deki goriller eklencek yakışır :) ug ug zaten orclar goril 2 taneye gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kesin pandaren, heroları da Gene Simmons la Paul Stanley :p[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Delidana said: Ben istmem panda manda ya valla bgde ole tontıs sırıtan bi panda gorursem dalamam ben ona içim cızlar ataklarken :)[signature][hline]Nerf Plz.. lvl 45 Tauren Shaman - Delidana Senior Sergeant Bomba Up 2 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Delidana said: Ben istmem panda manda ya valla bgde ole tontıs sırıtan bi panda gorursem dalamam ben ona içim cızlar ataklarken :)[signature][hline]Nerf Plz.. lvl 45 Tauren Shaman - Delidana Senior Sergeant ahahahah erkan aehhaheaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Ahahaha harika topikmiş bu. Bildiğin arkeoloji. Hadi dranei blood elf belliydi de pandalar tahmin edilmiş goblin lafı geçmiş worgen lafı geçmiş. Baya sağlam öngörü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Adamlar ne dediyse çıkmış yuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 bence bu son paket artık tıtana yatırım yaparlar dıye dusunuyorum seneye bu zamanlarda tıtanın seslerını duyabılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Azshara, Kil'jaeden ve Sargeras dururken wowa daha expansion gelmez ki demek yanlış olur. Metzen sürekli olarak draenei lore ve burning legion yarım kalmayacak planladığımız şeyler var dedi. TBC benzeri bir expansion yaratma isteklerinin olduğunu düşünüyorum nihayetinde hala gelmiş geçmiş en başarılı expansion olarak anılıyor. Bu temaya uygun şekilde ellerinde de Argus gibi gayet merak uyandıracak ve güzel şekilde yaratılırsa oldukça beğeni toplayacak bir dünya var. Bana kalırsa Mists of Pandaria sonrası Argus üzerinde geçen KJ & Sargeras temalı bir expansion gelecek. Bir de Tigole Titan ile işini bitirip bu işe bir el atarsa tadından yenmeyecek bir expansion bizi bekliyor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Kestiğimiz moblar demon olur, hikaye Legion olur ancak. oyun dinamikleri olarak (raidler, zorluk, gear&loot) TBC olacağını bekleyecek kadar saf değilsindir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ne güzel demişsin börek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Behind the Design of WoW: Mists of Pandaria http://www.escapistmagazine.com/articles/view/editorials/interviews/9918-Behind-the-Design-of-WoW-Mists-of-Pandaria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Önümüzdeki hafta Mop çıkacak, ben aylardır doğru düzgün oynamadım, benim sınıfın yeni rotasyonu/gameplayi hakkında en ufak bir fikrim yok, bu elitist jerksde niye hala açılmadı thread compendiumlar falan. http://1.bp.blogspot.com/-PP4ms8Lq5M0/T3B-OjrTquI/AAAAAAAABdc/1cNrTCCXBFw/s1600/Confused-face-e1268404997164-266x300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Baya üstünkörü bir şekilde anlatsalar da, kimi yerlerde tuhaf hatalar olsa da noxxic.com fikir vermesi açısından güzel site. Şöyle bir kere okusan kendi class ve spec tercihini, baya bir anlarsın zaten neler değişmiş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Eyvallah :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 kiymaliborek said: Kestiğimiz moblar demon olur, hikaye Legion olur ancak. oyun dinamikleri olarak (raidler, zorluk, gear&loot) TBC olacağını bekleyecek kadar saf değilsindir heralde. Oyunun mevcut yapısı zaten kalitesiz oyuncu kitlesini geçtiğimiz 4 yılda tepe noktaya çıkardı bu saatten sonra o sistem değişmez. End game bile daha ilk günden nerfe açık sistemle geliyor artık ne tbcsi ;) Ghostcrawler ile o iş zor herifin ilk major patch ile yaptığı şey gelmiş geçmiş en büyük nerf olmuştu (bkz patch 3.0.2 echoes of doom) haliyle öyle bir beklentim de yok. O ekibin başına tekrar Tigole geçecek ki o eski zorluk seviyesini görebilelim. O da bu saatten sonra olmayacağına göre titan fail olur da wow2 karşımıza gelirse ancak o zaman aradığımızı buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar