Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW - Pandaren


Raquin

Öne çıkan mesajlar

Artik herkezn wowa gelen yeni irk hakknda farkli dusunceleri var ama ben ne kadar istemesem de pandaren olacak gibi . Ben pandaren istemem cunku battleground tatli tombul bir pandayla kapismam . yani gnomelar zaten cok cizgi-film grafiklerini andirior . Simdi soyleyeym neden pandaren ?

1) WoWin OFFICIAL wallpaperlarinda pandaren resimleri var . bunu soyluyorum cunku WC3de flan oldugundan degil ama WoWda oldugundan koymuslar .

2) WoW cinematic wallpaper arka plan haric (vea dahil onlara kalmis) tamamen bilgisayar grafikleriyle olusmustur . Ve eger pandaren cinematic wallpaperi varsa en az 62 bonelu bir pandaren modeli olmali .

3) Her official/nonofficial anketlerinde pandaren en cok rabet goren secenekdir . rabet gormese bile 2. secenekdir . girin bakin nerdeyse tum wow official fansitelarda pandaren 1. sirada .

4) Pandaren hem warcraft hikayesine uyumludur hem de allyle birlikte olmasi icin cok sebebi vardir .(bkz Warcraft Kitaplari - Eski warcraft oyunlari)

5) Pandaren dsnda mantikli dogru duzgun tamamen uyumlu bir race bulunmuyor . Cogu kisi dranei diyor ama dranei olmasi icin hikayeyi cok saptirmalari lasm . ama dranei olasiligi da yuksek ki draneinin hazr modelleri var .

her turlu yoruma acigiz ..:P[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pandamız expansionda illidian a yardım etmiomuydu?
e nası alliance olucak.
Bide bu sadece blizzin klasik espriklerinden yani buyutmeyede gerek yok.
Bak misal illidian ın silahına zoomlarsan ortasında panda resmi oldugunu gorursun

bide heil yerine hail olması gerekmiyormu imzanın? [signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw


[Bu mesaj Suark tarafından 25 Aralık 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi pandaren wowa gore bi hikaye ile uyustrlr . zaten gariplk sadece orda bitmiyor . Illidan hem horde hem ally tarafndan end boss olarak kesilecegi icin pandaren sorun olmas . Warcraft in basndaki kucuk film gibi bi hikaye ile baglarlar orayi .[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
'aha bu ipne elimden aldı kaçırdı illidian ı'


rofl :D

abi naaptn yaw corrupted night elf ? yani tab i gorusune saygm var ama corrupted night elf hic uymaz abi . yani zaten iki tane yan elf irki varken allye bir elf daha bozar onun dsnda corrupted night elf starting zone alamaz ki .. night elfler goc yonu goz onune alnrsa hyjalda olmalari lazm ve orasi orasi high level olacak . game manuelde bile yaziyor . yani corrupted night elf bile olsa cok sacma racial abilityleri flan olur >> Conjure Corrupted Mucus ??[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şahsi düşüncem,blizz tembel.sıfırdan bir pandaren modeli yaratacaklarına,pandaren mage,pandaren warlock gibi ilginç şeyler yaratacaklarına-ki öyle olmalı,BEler bunları alacak-oyun içindeki daha mantıklı racelere yönelebilirler..


ama blizz bu tabii,herşeye rağmen ne yapacağı belli olmaz...[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra..

Lancelion-Human Paladin-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız Pandaren'i Ally bölümlerinde ufak bir bulmaca çözerek havadan, hiçbir açıklaması olmadan kazanıyorduk. Fakay Orc campaigninde Rexxar'a gayette senaryo akışı içinde yardım ettiğini unutmayalım. Yani Pandaren Horde ile daha bağlantılı ve Allylarla hiçbir ortak geçmişi yok. Horde ile en azından Rexxar aracılığıyla bir bağlantı kurulabilir.

Ayrıca Org. koşan bir Pandaren yadırganmaz ama IF'un içinde dolaşan Pandarenler göze garip gözükür, bunuda kabul edelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

IF de panderan yadırganırda orgrımmar da dolasan blood elf cokmu uyumlu oluyor lol

sırf yukardakı cumle bıle panderan ı kuvevtlendırıyor blood elfler seklen nası lhorde la alakasızsa dranei ve panderanda alliance la alaksız ısın esprısıde bu zaten[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim gönlümde pandaren den yana. Şu anda iki büyük olasılık var.

Biri dranei; bu ırkı hikaye kurgusuna oturtmak kolay. Şu anda pekçok sağlam sitede dranei lafı geziniyor ve orc larla olan sevgi dolu ilişkileri ve exp. ın outlands üzerinde yoğunlaşması, hazır olan dranei modelleri bu görüşü savunuyor. Fakaaaaat; alliance gibi şekilci bir gruba (evet kardeşim sekilci adamız biz) dranei gibi 3 yaşında çocuğun elinden çıkma oyun hamuru gibi karekter nasıl girecek, adamların outlandsden çıkıp "hadi biz geldik" dediği anda allyın arasına karışması garip değil mi en önemlisi ben bu oyuna para ödeyen biriyim ve bu oyunda göz zevkimi bozacak dranei gibi bir şey istemiyorum (burda tabiki önemli olan ben değil genel müşteri kitlesidir ve onlarda böyle düşünüyor çok şükür).

Bence ikinci en güçlü aday pandaren. Topic başında zaten nedenler sralanmış. Buna ek olarak ultra rare olmaları bence bir şey ifade etmez. Sonuçta NE lerde ultra rare idi ama şu an maşallah tavşan genimi karışmış noolmuş her yerdeler. Horde da bulunan taurene karşılık gelecek bir ırk yok ally da şu an. Bence pandaren bu boşluğu kapatabilir. Üstelik draneilerin gelirse stealth ağırlıklı bir ırk olacağı konuşuluyor. Peki ally da rogue olacak iki tane süper ırk varken niye bir tane daha rogue ırkı açılsın? Bunun yerine tauren gibi hem staminası sağlam olmaya müsait, yeri gelince ofansif büyü yapabilecek bi class lazım.

Bence Blizz baba baştan ally için dranei düşündü ama biraz nabız yoklayalım diye açıklamadı. İyikide böyle birşey yaptı çünkü dranei isteyen ally yok denecek kadar az. Burda da işin içine yönetim bilimi giriyor işte. Bence ibre yavaş yavaş draneiden pandarene doğru dönmekte. Daha öncede dediğim gibi, Panda isterük panda :D .[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akairis, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
Horde da bulunan taurene karşılık gelecek bir ırk yok ally da şu an.

Olmadi olamaz!
Panderen gelirse Bloodelf yanına bonus larak Ogre isterük!
Ogre mage ftw
miskin pandalar ftl
:)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raquin, 25 Aralık 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
1) WoWin OFFICIAL wallpaperlarinda pandaren resimleri var . bunu soyluyorum cunku WC3de flan oldugundan degil ama WoWda oldugundan koymuslar

Hatırlamassınız veya bilmessiniz belki, Taa 1 Nisan günü, Blizzard çıkmıştı, "Oyunculara bir komutla en yakın çin lokantasından şipariş edebilme imkanı sunucaz" demişti. Bu da Pandaren ile tanıtılmıştı. Bu olayın da wallpaper hazırlandı. Bu bahsettiğin wallpaper da büyük ihtimalle bu wallpaper oluyor.

Adamlar sadece çıkartacakları şeyler için wallpaper hazırlamıyorlar. Göze güzel gözükecek herhangi bir şeyi wallpaper haline getirebiliyorlar (bkz oyun kutusu kapakları, cinematicten screenshotlar vs..)
Bu yüzden hazırlanmış herhangi bir wallpaperı kanıt olarak göstermek saçma olucaktır.

said:
2) WoW cinematic wallpaper arka plan haric (vea dahil onlara kalmis) tamamen bilgisayar grafikleriyle olusmustur . Ve eger pandaren cinematic wallpaperi varsa en az 62 bonelu bir pandaren modeli olmali .

wallpaperla cinematiğin, bunun da oyundaki modelle ne alakası var ki?
ha evet bir model olmalı, oyuna pandaren npc koyabilmek için önceden hazırlamışlardır. ama dediğim gibi wallpaperın ve bunun cinematicle ne ilgisi var ki?

said:
Suark, 25 Aralık 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
pandamız expansionda illidian a yardım etmiomuydu?
e nası alliance olucak.

tek bir pandayla koca pandaren ırkını bağdaştırmanız gerçekten güzel.
warcraft 2'de mesela orclar ogrelerle ortaktı, şimdi değil?
hem bir de şu var, yanlış hatırlamıyorsam warcraft 3 - frozen throne'da gizli bir bölümde pandarenin teki maiev'e bonus veriyordu.

pandarenler biraz tarafsız takılıyor gördüğümüz kadarıyla, ırk olarak değil de birey olarak birilerine yardım ediyorlar.

said:
Suark, 25 Aralık 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
Ya bence yenı ırk corrupt olmus nightelfler olcak [maevin grubu]

kesin, evet...
maiev'e bağlı az sayıda night elf var, bunları hemen "corrupt" ilan ettik. ve böyle bir night elf grubu da muhakkak "ikincil night elf grubu" olarak gelicek..
iki grup da night elf, corrupt oldukları felan yok. sadece amaçları farklı. iki ayrı ırk sayılmazlar o yüzden, corrupted felan değiller zaten. aynı ırkın sadece farklı amaçlarda savaşanları.

iki tane aynı night elf'i koyacaklarını sanmam, özellikle outcast tadında takılan, şehri bile olmayan night elf'leri...

said:
Suark, 25 Aralık 2005 21:20 tarihinde demiş ki:
hehe ne bılım maiev neden yok oyunda ya cok sevıyorum onu ben

ölmüş o. illidan illidan diye ortalarda koştururken sürünerek ölmüş bir yerlerde. detayları bilmiyorum ancak.

said:
muzcu, 26 Aralık 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
abi yannız farkettiğim bişi var. hiç bi ırkı ne beyenioz, ne de allye dost görüoz. ve gerçekte. vay anasını ally olarak sevenimiz yokmuş şu dünyada ii mi?

ally dediğin nedir ki? warcraft 2'de orc istilasına karşı kurulmuş basit bir organizasyon. humanların elf, dwarf ve gnomelar ile birleşmesinden oluşuyor. frozen throne'da bu elf'lerin blood elf olduğundan insanlar tarafından dışlandığını görüyoruz. wow'da da umutlarını night elf'e bağlamış durumdalar.
pandaren, worgen, tigon gibi ırkların gelip alliance'ların bunlardan medet umması çok da saçma olmaz yani :P

[Bu mesaj Warhero tarafından 26 Aralık 2005 08:06 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Warhero tarafından 26 Aralık 2005 08:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 26 Aralık 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
Olmadi olamaz!
Panderen gelirse Bloodelf yanına bonus larak Ogre isterük!
Ogre mage ftw
miskin pandalar ftl
:)

hatta goblinler ve forest troll'ler tekrardan gelsin,
warlock orclar tekrar burning legion kontrolü altına girsin,
horde = kötü, alliance = iyi olsun,
hatta hatta warcraft 2 günlerine geri dönelim, aerie dwarf'lar griffon üstünde savaşşsın...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...