Volfied Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Trailer i cikmis King Kong Trailer super asmis bi film olmaz, ama giidp izlenir zevk alinir. Biraz orjinal fikirler bekliyoruz artik yonetmenlerden, Donnie Darko gibi filmler bekliyoz yau bu arada Gwyneth Paltrow daha yakisirdi be basrole, daha bi 60 lar havasi var o ablada :P[signature][hline]g3nkleriz, yığarız tabuta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 paltrow un 60 lar havası oyunculuğuyla birleşmiyor sky captian and the tomorrows world de gördük 60 lar havasını kendisinin ehe. fragmanı bugün sinemada izleme fırsatı buldum naomi watts ooo yeee jack black önce bi muhauha sonra oo yee adrian brody obaa oo yee t-rex what da fuck ? böyle bişiy oldu işte ehe.abicim ne dinozoru yahu ehue.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 sırf dinozorların alakaya nasıl maydonoz edildiğini görmek için gideceğim veya gerzek hafızam yüzünden bu mesajı print edip yiyeceğim. (orjinalinde dinozor filan yoktu di mi? ehoe)[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 king kong t-rex le kapışıo jack black dev böcüklerle kapışıo oyunundan gördüğüm kadarıyla raptorlar falanda var zaten uzun boyunlu dinolar falanda var biras jurassic park islio gibi olces galiba bu arada orjinalinde böle dinolar yohtu dimi?[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 trailerını izledim trexle kapısıyor falan ama maymunlar adası tadında birşey yapmışlar sanırım.bir grup sinemacı farklı bir mekanda filmlerini çekmek için king kongun adaya geliyorlar sonra action başlıyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Orjinalinde dinazor var mıydı diyen arkadaşlar; yoktu.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yanlis hatirliormusum.. [Bu mesaj Miraul tarafından 02 Temmuz 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Siyah beyaz bir King Kong filmi vardır. Dinozor ile King Kong savaşır falan. PJ o versiyonun yenisini yapıyor işte. Bilindik King Kong'u yapmıyor. Bu yüzden daha çok heyecanlandım fragmanı izleyince. [Bu mesaj LathspeLL tarafından 02 Temmuz 2005 03:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 fragmana bittim ya eridim fragmanda[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 geyik olmuş bence dinazor flm ne alakası var dinazorun king kongla...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: ghaldszar, 01 Nisan 2004 03:55 tarihinde demiş ki: Zamanında seyrettiğim siyah beyaz king kong bana halen yeterli. Ama onu seyretmemiş olan, eski filmleri sıkıcı bulan, örümcek adam filmini sanat sanan, seyrettiği filmleri özel efektleriyle değerlendiren gençlik filme saldırıp buna katılıyorum valla iyi demiş. şu trex işi harbiden komik olcak. eski klasik filmi aynen çekeceklerini düşünüyordum ama sıradan trex vs king kong işte. bari godzilla vs king kong olsaydı sonunda ikisi de galip ayrılsaydı felan :)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Temmuz 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Valla wow'a gittim dün. Onun başında traıler gösterdiler. Başta anlamadım hangi film olduğunu "ulan bu kadar salak bir senaryo olamaz" dedim kendi kendime. Adam film çekicek kadın aktö arıyor. Buluyor sonra gemiyle atlantik okyasnusuna açılıyor. Ada buluyor falan. Hangi film acaba diye düşünürken king kong çıkıyor karşımıza. Bizede allah sizi top etsin demekten başka birşey düşmüyor. Bu arada hobbit'in filmimi yapılıyor?. Yapılıosa ne zaman çıkacakmış?[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ya T-Rex vs. King Kong'un neresi klasik ulan. Tek film var oda 1930-40'larda çekilmiş. Asıl klasik olan diğer hikayedir. Geçen biri forumda "bu paticik vizyon bölümündeki yazarlar bir acaip eleştiri yapmaya başladı" tarzında bişey demişti. Haklı buluyorum. Hiç bir filmi beğenmiyorsunuz falan. Acaip oldu yani. Her film potansiyel kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 hobbit'i de PJ çekecek.. king kong bittikten sonra 2006 aralikta gelir herhalde[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ya t-rex sanırım orijinal hikayede varmış, yanıldık yani. trailer'da görünce garipsedik falan ama harbiden garip duruyo :) ama ben PJ olsam film vizyona girene kadar hiçbir fragmanda king-kong u tam olarak göstermezdim maksat gizem olsun.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yok yok.. güzel olcak.. millet bekliyo hadi bakalım[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 benim anlamadıgım kimse film begenmiyor kardeşim deli oluyorum t-rex var komik olacak king kongla t-rex olurmu falan.war of worlds i bile begenmedgini kötü dediniz.ki bence cok harika filmdi sırf hata aramak için giderseniz begenmessiniz.zevk almaya vakit geçirmeye bakmıosunuz cok ciddi bakıosunuz olaylara.sadece film ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: ghaldszar, 01 Nisan 2004 03:55 tarihinde demiş ki: örümcek adam filmini sanat sanan, seyrettiği filmleri özel efektleriyle değerlendiren gençlik yanarım yanarım ben buna yanarım.[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Diablo, 03 Temmuz 2005 02:11 tarihinde demiş ki: benim anlamadıgım kimse film begenmiyor kardeşim deli oluyorum t-rex var komik olacak king kongla t-rex olurmu falan.war of worlds i bile begenmedgini kötü dediniz.ki bence cok harika filmdi sırf hata aramak için giderseniz begenmessiniz.zevk almaya vakit geçirmeye bakmıosunuz cok ciddi bakıosunuz olaylara.sadece film ya Baştan aşağı katılıyorum.İyi zaman geçirmek için gidilir filme,o kadar ayrıntıya takılırsanız güzel film bulamazsınız.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 http://www.imdb.com/title/tt0024216/ 1933'te çekilen ilk king kong filmi. t-rex'le kapışması var...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 evet cok az kaldi filmin vizyona girmesine,uzun suredir bekledigim bir flimdi tadindan yenmeyecege benziyor,neyse izleyelim ve gorelim[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya iyide zaten king kong un dünyasında hep dinazorlar yokmuydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum o_O o yaşadığı yer gizli kayıp bir yer ve orada dinazorlar ve king kong yaşıyor ben neden hep böle biliyorum böhüü :([signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: ghaldszar, 01 Nisan 2004 03:55 tarihinde demiş ki: örümcek adam filmini sanat sanan, seyrettiği filmleri özel efektleriyle değerlendiren gençlik Bence haklı,aynı kişiler yeni yapım star wars serisinin eskisinden daha iyi olduğunuda söylüyor bunun tek nedenide bilgisayr efektlerinin olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 cok sacma bir tartisma bence bu herzaman efekt bir + olarak eklenmis filme sadec yani eski senaryoya sadik kalinmis,gunumuz teknolojisiyle eski filmleri seyretmek bazen eglenceleli oluyor[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Abi aha ben buraya yazıyım,bu film balon olur!!(bkz.godzilla gibi)Film baştan bu kadar büyütülürse sonu hiç beklendigi gibi olmıycaktr.Oyuncuları,yonetmeni benimde cok begendiğim cok başarılı insanlar olsalarda bence beklenenin cok altında hasılat yapıcaktır.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar