Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bune ya?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
pogodi, 21 Aralık 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
2 katımsın anıl konuşma :)

hadiyaa
geçen zayıflamak istiorum a katılıcam dien kimdi?[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
Mesaj tarihi:
post modern şiir yazmış eleman. ulan sinirlendirdi beni valla ya çok kıl oluom böle tiplere. bi de tom cruise sanıp kendilerini fotolarını koyuyo dallamalar. kim bilir kimler nereleriyle gülüo. bi de allah bilir bu elemanın listesinde tavlamaya çalıştığı hatunlar vardır. haha. ya söylemekle bitmez zontalıkları bunnarın ya. dallamalar. allaha havale ediyorum.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Mesaj tarihi:
said:
Redogski, 21 Aralık 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
O benim.

Hayır Benim...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
Yanlız cıdden nıck mail ve resım uyumu super :) kendını guzel anlatmısın :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Mesaj tarihi:
eheh benimn aklımada direk nick ve resim uyuşumu geldi yaa :)
O ne nicktir o ne resimdir öyle...
Allah sabır versin chemical :)
Engelle gitsin bence...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 22 Aralık 2005 11:24 tarihinde demiş ki:
Harbi Redogski sen misin bu şimdi eğer sen isen millet forumdan biri olduğunu bilmediği için aşağılayıcı yorumlar yapıyor kilitlensin konu. Ben rahatsız oldum sen nasıl olmuyosun ya.

olm bnm sende msn yokmu zuahqauz:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
Mesaj tarihi:
said:
KenshinHimura, 22 Aralık 2005 11:58 tarihinde demiş ki:
said:
Redogski, 21 Aralık 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
O benim.

Hayır Benim...

*!Ellerini yumruk yapar ve dizlerine indirir...*,

*!Kafasını sert bir bakış ile kaldırır ve*

-Hayırr BENİM[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
  • Yeni Oluştur...